Malazan Book of the Fallen

712 sayfa için şu devirde 50 lira etiket bence çok uygun. Normalde muadil yayınevlerine baktığımızda en az indirimli 70 lira olması beklenir.

4 Beğeni

bence ciltlisinin de fiyatının açıklanmasını bekleyin derim ne olur ne olmaz :alien:

2 Beğeni

Anlıyorum. Tamam o zaman :slight_smile:

Ben ikisini de alacağım için beklemedim ama sadece birini alacaklar en azından azıcık beklerse tabi daha iyi olur.

2 Beğeni

Sayfa sayısının gerçekten maşallahı var. O zaman muhtemel bir zam gelmeden ben de alıyorum. Zaten düşeceği yok en azından yükselmesin.

1 Beğeni

Hadi geçmiş olsun aldım gitti…

2 Beğeni

Yalnız indirimli fiyatı 50 lira, normali 100, ciltli bugün yarın çıkarsa iyi ama çıkmazsa biraz cep yakar.

1 Beğeni

@isos81 bayıldı galiba. :joy:

2 Beğeni

Siparişi geçtikten hemen sonra gördüm bu mesajı :frowning: neyse çıksın ciltlisini de alırım. Birinci kitabı okuduktan sonra devam etmeye karar verirsem ciltliden devam ederim zaten.

2 Beğeni

Yalnız ön siparişe çıkış tarihine 3 günmüş, ben sandım ki bugün çıkıyor. 10 gün daha bekleyeceğiz :face_with_raised_eyebrow:

2 Beğeni

Ciltliyi de göreyim de öyle karar vereyim istiyorum ama gereken sabrı nereden bulacağım hakkında hiçbir fikrim yok :persevere:

1 Beğeni

pegasus olsa 250 yi yapıştırmıştı kesin

6 Beğeni

Bazı sıkıntılar var ama şu an lololoooooo falan yapıp duymazdan geliyoruz hepsini :smiley:

1 Beğeni

Ayn Rand hadisesi diye bir kara gün var belleğimde. Çok üzüldüm.

2 Beğeni

hahahaha bazen ufak seylerle mutlu olmak herseye takmamak lazım. yayınevinin ve @Bunn-Y emeğine sağlık. bu süreçte olumsuz eleştirilerimiz olmuşsa da, sürece 10 üstünden 8.5 veriyorum. sırf cesaretlerinden dolayı zaten 7 verirdim.

3 Beğeni

Gözümüz aydın. Sipariş verebilecek aşamaya gelmek bile çok güzel.

Ciltli karton kapak ayrımı yapmadan 50 TL yi görünce siparişi verdim geçtim. :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Yok yok, buradayım. Ağlamıyorum, gözüme Malazan kaçtı. :slight_smile:

Şu çekiliş işini ayarlayayım ben. :slight_smile:

3 Beğeni

Çekiliş için 1 kitap da ben hediye etmek istiyorum. Fazladan 1 kura çekebilir misin? :slight_smile:

2 Beğeni