712 sayfa için şu devirde 50 lira etiket bence çok uygun. Normalde muadil yayınevlerine baktığımızda en az indirimli 70 lira olması beklenir.
bence ciltlisinin de fiyatının açıklanmasını bekleyin derim ne olur ne olmaz
Anlıyorum. Tamam o zaman
Ben ikisini de alacağım için beklemedim ama sadece birini alacaklar en azından azıcık beklerse tabi daha iyi olur.
Sayfa sayısının gerçekten maşallahı var. O zaman muhtemel bir zam gelmeden ben de alıyorum. Zaten düşeceği yok en azından yükselmesin.
Hadi geçmiş olsun aldım gitti…
Yalnız indirimli fiyatı 50 lira, normali 100, ciltli bugün yarın çıkarsa iyi ama çıkmazsa biraz cep yakar.
Siparişi geçtikten hemen sonra gördüm bu mesajı neyse çıksın ciltlisini de alırım. Birinci kitabı okuduktan sonra devam etmeye karar verirsem ciltliden devam ederim zaten.
Yalnız ön siparişe çıkış tarihine 3 günmüş, ben sandım ki bugün çıkıyor. 10 gün daha bekleyeceğiz
Ciltliyi de göreyim de öyle karar vereyim istiyorum ama gereken sabrı nereden bulacağım hakkında hiçbir fikrim yok
pegasus olsa 250 yi yapıştırmıştı kesin
Bazı sıkıntılar var ama şu an lololoooooo falan yapıp duymazdan geliyoruz hepsini
Ayn Rand hadisesi diye bir kara gün var belleğimde. Çok üzüldüm.
hahahaha bazen ufak seylerle mutlu olmak herseye takmamak lazım. yayınevinin ve @Bunn-Y emeğine sağlık. bu süreçte olumsuz eleştirilerimiz olmuşsa da, sürece 10 üstünden 8.5 veriyorum. sırf cesaretlerinden dolayı zaten 7 verirdim.
Gözümüz aydın. Sipariş verebilecek aşamaya gelmek bile çok güzel.
Ciltli karton kapak ayrımı yapmadan 50 TL yi görünce siparişi verdim geçtim.
Yok yok, buradayım. Ağlamıyorum, gözüme Malazan kaçtı.
Şu çekiliş işini ayarlayayım ben.
Çekiliş için 1 kitap da ben hediye etmek istiyorum. Fazladan 1 kura çekebilir misin?