Malazan Book of the Fallen

Tabii ki, neden olmasın.

Karton kapak kazandı. Normalde 2 kitap hediye edecektim ama 3 olmasına karar verdim. Toplamda 4 oldu. :slight_smile:

8 Beğeni

+1 olmak isterim. katkım olsun.

5 Beğeni

Genel olarak %50’ye rağmen 50 TL karton kapak bir kitaba vermek bir tek bana mı tuhaf geliyor acaba? 🥲 Çok kısa zaman önce 20-25 ödediğimiz kitaplar şimdi %50’yi bırakın %60’la bile kurtarmıyor. Yakında ciltli-karton kapaklı ayrımı yapmadan alıp okuyalım da ne şekilde olursa olsun demeye başlayacağız. :sweat_smile: Malazan da olsa 700 sayfalık karton kapaklı bir kitaba 100 TL etiket fiyatı bana mantıklı gelmiyor. Pegasus’u düşünürseniz onlar hep öyleydi, zaten artık kendilerinden alışveriş dahi yapmıyorum.

tamamıyla ülke sorunu ne yazık ki. gram suçlamıyorum. sandıkta hesabını verirler.

4 Beğeni

Hocam ülkede hangi ürün eski fiyatında kaldı ki? Ben artık fiyatları yüksek bulanlara şaşırıyorum.

Harikasın hocam, ekliyorum. Toplamda 5 oldu. :slight_smile:

6 Beğeni

Öyle tabii ki ama yine burada yanan biz oluyoruz. Örneğin ben de Malazan beklerken bu fiyatları görünce alamayacak olmamın tek sebebi, serinin devam kitaplarının fiyatlarının kat kat artarak satışa çıkacak olmasıdır. Sabit bir şekilde kalacağını bilsen bir ihtimal.

1 Beğeni

Dünyanın en büyük ekonomilerinden birisi olduğumuzdan galiba hocam. :slight_smile:
Gerçekten çok pahalı her şey, geçen sene başından 5-6 lira olan kahve şimdi 15-20 lira.

3 Beğeni

Yazık ki gençlerin elinden her şeyi aldıkları gibi kalan son “lüksümüz” olan kitap okuma zevkini de aldılar. Neyse zaten biz boykot da yapsak, hiç almayacağım da desek maliyet yüzünden yayınevleri zam yapmaya devam edecek. Yönetim değişmediği sürece sürünmeye devam. 🥲

1 Beğeni

Kitabın kapağı da belli olduktan sonra artık kalan tek merak noktam bazı kişi/yer/terimlerin nasıl çevrildiği konusu. İlknoktadaki tanıtıma bakarsak şimdilik Moon’s Spawn’un Ay Tohumu diye çevrildiğini görebiliyorum (bir de doğal olarak Eel Yılanbalığı olarak çevrilmiş). Birkaç sayfanın ön izlemesini de görebilseydik keşke :slightly_smiling_face:.

2 Beğeni

Çekiliş konusunu açtım.

@Haplo ve @MeanMachine itiraz ettiğiniz veya değişmesini istediğiniz yerler varsa söyleyin lütfen.

3 Beğeni

Geçen sene ekim gibi 22 TL ye aldigim a4 fotokopi kagidini bugun 60 TL’ye aldim (aynı marka, aynı gram, en ucuz internet fiyati). Yayinevine değil, başka yerlere sövmek lazim.

7 Beğeni

Bu ne böyle yahu yüzlerce mesaj gelmiş. :face_with_hand_over_mouth: Henüz okuyamadım hepsini ama ciltli çıkıyorsa haşhaş savaşı gibi geliyorsa hiç gelmesin. Karton kapağını da İthaki’ye destek olmak için alırım, zaten fiyatı çok ucuz.

Ciltli için iddialı sözler söylenmiş bakalım detaylarını görmek lazım.

2 Beğeni

Ciltli 100 tl mi olur diyorsunuz? Eğer ciltli 100 tl civarı olursa karton kapak benim için daha ekonomik olacaktır.

1 Beğeni

Nasıl bir strateji uygulayacaklar bilemiyorum. Eğer ciltlileri şömizli, bez ciltli, kabartmalı özel baskı gibi olursa daha yüksek de olabilir. Tamamen seçime bağlı olarak değişir. Akşama doğru görürüz diye düşünüyorum.

2 Beğeni

Gelirse süper olur. Ona göre sipariş vereceğim :blush:

1 Beğeni

Ciltli yetişmezse etiket fiyatını öğrenme şansımız var mı? Ciltlinin fiyatına göre karar verecek ve %50 indirimi kaçırmak istemeyen tek kişi ben değilimdir muhtemelen :stuck_out_tongue: @Bunn-Y

1 Beğeni

Ben de bekliyorum. Sepet Malazan ekli vaziyette 131 lira. Neye baktıysam almak istemedim. Bekleyelim bakalım.

2 Beğeni

Beni asıl endişelendiren kitapların kalitesi. Umarım Poppy War ve Dune gibi bir fiyaskoyla karşılaşmayız.

3 Beğeni

Ben de bekliyorum o yüzden, son ciltli kitaplar pek istenilen düzeyde olmadı ne yazık ki.

2 Beğeni

@Bunn-Y abicim bu akşam Malazan’ın ciltli fiyatını ve mümkünse kapağını paylaşırsan çok makbule geçer :blush:

2 Beğeni