Kağıt kalitesi iyi olsun. Özel bir çakışma olsun fiyatı benim için önemli değil. Yeterki iyi olsun.
@alper 55 gr. Holmen kağıt ile geliyormuş karton kapak eğer yanlış girilmediyse. Ötüken kitaplarındaki kağıt değil miydi? Yanlış mı biliyorum?
Holmen dedikleri normal kitap kağıdı. Ötüken klasikler 70 gr diye hatırlıyordum ama baktım değilmiş, bazılarına 55 bazılarına 60 gr. demişler.
Hacimli diye sanırım bunu tercih ettiler. Aslında iyi olmuş. Öteki türlü ağırlaşabilirdi. Sevindim. Artık normal kitap kağıdı neydi bilemez oldum. Her seferinde başka bir kağıtla basılıyor her şey.
@Bunn-Y Ciltli baskılarda kağıdın gramajında bir değişiklik var mı? Yoksa yine 55 gr Holmen mi? Az biraz detay ver yahu.
İthaki Conan kalitesinde olsun yeterli olur bence. Gönül ister ki daha kaliteli olsun ama şartlar belli.
Açıkçası ben yayınevlerinin kağıt bulmalarına bile şaşıyorum.
Ya ben biraz temkinli biriyim, bir bilgi kesinleşmeden asla yaymak istemiyorum. Kesinleşmesi de zaten tanıtım bülteni gelmesi demek.
Ben 2 tane karton kapak aldım bir tane de ciltli alacağım. Karton kapağı yeğenlerime vereceğim. Senin yine de aşağı yukarı bir tahminin vardır. En az hangi ciltli kitabınızın ayarında olmasını bekliyorsun?
Şimdilik gördüğüm kapak bana Conan serisinin boyutlarını hatırlatıyor. Sayfa yapısını bilemiyorum. Öte yandan kapak olarak daha minimal ama epik bir şey tasarlanmış. Bu da sanırım şimdiye kadar hiçbir fantastik kitabımızda yapmadığımız bir şey.
Haşhaş savaşı gibi olmasın da aman diyeyim. Neyse senden ciltlisi için haber bekliyoruz.
Şu ciltliyi salın artık
Bkk gibiyse siparişler iptal
%50 indirim kampanyasına dahil olaydı iyiydi hocam, 200 lira ve üstü rakamlar üzer.
Konuyla alakasız ama yeni bilimkurgu klasiği yakında gelir mi acaba? Ayrıca bir Malazan bekleyen olarak teşekkür ediyorum.
Okuma listemde var bu seri fakat acele etmiyorum.Diğer kitapların da Türkçesi çıkınca başlayacağım seriye.
Güzel bir haber olarak İlknokta indirim kampanyasının birkaç gün daha uzatılacağını söyleyebilirim. En azından bize öyle söylediler.
Valla canhıraş bizimkiler ciltliyi yetiştirmeye çalışıyorlar ama işte onay işi sıkıntı. Bu yüzden asla resmi olarak onaylanmayan bilgileri vermiyorum diyorum ya. Daha önce çıkaracağımız, kapağı çevirisi hazır kitapları çıkaramadık. O yüzden kesin bir şey söyleyemiyorum dostlarım. <3
İçimde Malazan’ı almak ya da okumak isteği hiç yoktu. Forum sayesinde Malazan’ı okuyasım geldi. Sizin sevinciniz, heyecanınız bana da geçti.
Tam ben yazacaktım Minimal tasarımsa ben karton kapak alırım.