Bu kitap serisi hakkında baya konuşmuşsunuz. Baştan hiç takip etmedim. Bu seriyi üzerinde bu kadar konuşacak kadar önemli yapan nedir. Kısaca açıklayabilir misiniz. Bende ona göre okuma listeme eklerim.
Bunlar Subterranean Press özel baskı. Signed ve Lettered diye iki versiyonu vardı hatta Her bir kitap 150-200 dolara satılmıştı.
Bu olursa müthiş olur ama pek ihtimal vermiyorum dürüst olmak gerekirse.
Böyle bir şey gelirse olay olur. Ön sipariş biraz uzayabilir haliyle ama beklemeye değer. Belki muadili olabilir. Zaman Çarkı ayarında olsa da olur ama içinde resimler olsun tabii.
İçi olmaz büyük ihtimalle. Ama kapak şömiz sanki bu gibi duruyor.
Asıl içi olsun kapak simsiyah da olabilir.
Bence de içi olsun kuşe kağıda da gerek yok. Normal kağıtta resim olsun.
Geçen hangi kitaptı bilmiyorum şimdi resim basmışlar, sağ olsunlar ama resmi normal kitap sayfasına bir de siyah beyaz basmışlar. Kötü fotokopi gibi olmuş. Hiçbir şey anlaşılmıyordu. Öyle de olmasın.
Onay gelmedi galiba. Ciltli yetişmedi. Sırf Malazan için sepet yapmıştım. Başka bir gün alacağım gibi duruyor.
Benimde kaldı sepet. Yarına yetişse güzel olur ucundan alırız gerçi ben bir sepet aldım dün gelmiş bile bugun eve
Neyse, daha gece olmadı. Çıkmadık candan umut kesilmez demişler.
Hadi inş
Yalnız gerçekten çok özel bir fiyat etiketi çıkartmışlar.
Sağdaki 496 sayfa ve aynı fiyat. (Yüzde 50 olarak bakıyorum.) Üstelik ek kapak telifi de yok Ayrıntı’da dolar üzerinden sanırım.
Ben daha pahalı bekliyordum. Ucuz mu değil ama şu şartlarda uygun duruyor.
Ben çok çok uygun buldum günümüz şartlarında.
Böyle olursa 250 TL etiket fiyatına kadar varım. Zorlarsak 300 olabilir. Ama Poppy War ayarında bir şeyler bekliyorum. Şömizi karton kapakla aynı resme sahip olsun da. Çok güzel
Ayrıntının kitabı daha küçük boyut olarak. Ciltlide 150-200₺ olsa liste fiyatı
Arkadaşlar yapmayın, belki nabız yoklayıp öyle fiyat koyacaklar
Bence çok pahalı. Bu nasıl fiyat böyle kardeşim
İçimden bir ses 99’u geçmeyecek ciltli diyor ama içimdeki seslere de pek güven olmaz. Babamın bu konuda hep şöyle bir cümlesi vardır: “100 olmaz. Psikolojik sınır 100. Onu geçmeyeceksin.”
Kapağı çok beğendim ama ciltli kapağın daha güzel olacağını düşünüyorum şahsen. Bir de böyle büyük serilere sert kapak çok yakışıyor. Misal Zaman Çarkı. Cüsseli bir seri olduğu daha da belli oluyor.