Masaüstü ve Telefon Arka Planlarınız

Sende bir Fate havaları var bugün :rofl:
Güzel olmuş
Bu da benimki (şimdilik)

2 Beğeni

5 Beğeni

2 Beğeni

1 Beğeni

3 Beğeni

The Dragon Prince, Janai fanart

3 Beğeni

5 Beğeni

2-3 dakika önce Steam Walpaper Engine isimli bir uygulama ile tanıştım. Fiyatı 9.99 TL. Henüz çok kurcalamadım ama PC’de masasütünde video /hareketli duvar kağıtları kullanabiliyorsunuz. Uygulamayı çok beğendim, fiyatı da çok uygun.

Walpaper Engine Steam.

1 Beğeni

İşlemciyi yormuyor mu hareketli wallpaper?

Mağaza sayfasında az sistem kaynağı kullanır demişler. Mesajı yazarken kontrol ettim CPU ve GPU da yük göremedim, RAM’dan 100 mb kullanıyor. Düzeltme: 100 mb değilmiş 13,6 MB, tüm servislere bir arada bakmışım :slight_smile:

Belki daha eski işlemci ve düşük ram PC’de verimli olmayabilir, bilmiyorum.

Olabilir, benim uzun zaman önce denediklerim pek stabil çalışmıyordu. Belki artık gözardı edilebilecek kadar işlemci ve ram e yük bindirmiyordur.

13 MB gayet iyi. Bir süre sonra yine sorarım, zaman geçtikçe arada donmalar ve çökmeler yapmamışsa ben de kurayım.

1 Beğeni

Merhaba ben kullanıyorum. Aslında biraz da yapımcıya ve optimizasyona bağlı. Sistemim iyi denilebilecek düzeyde ama fareyi hareket ettirmekte zorlatacak kadar yoran da gördüm. İyi duvar kağıtları sorun çıkarmıyor genelde. Uygulamadan da memnunum :slight_smile:

3 Beğeni

Witcher müzikleri de çalıyor :slight_smile:

9 Beğeni

İkinci illüstrasyondaki kostüm spaceX’in taşıyacağı ilk astronotların kıyafetine benziyor.

Siyah arka plan masaüstündeki nesneleri daha rahat görmemi sağlıyor ve gözümü de yormuyor. O yüzden siyah ağırlıklı arka planlar tercih ediyorum. Bilgisayarımda şu anda şu var:

Ara ara da şunla değiştiriyorum:

4 Beğeni

Evet, Elon Musk’un Marsa gönderdiği Tesla ve içindeki astronot kıyafetinin fotoğrafı.

1 Beğeni

Uygulamanın müzikli olan duvar kağıtları da mı var?

Evet, tam ekrana geçince ses kesiliyor. Pencereli kullandığınızda tekrar geliyor. İsterseniz tamamen kapatabiliyorsunuz, sesi de kısabiliyorsunuz. Oynatma hızı (yani ışıkların yanıp sönme hızı) da değişebiliyor. Bazı duvar kağıtları ışık, animasyon gibi daha gelişmiş ayarlamaları da destekliyor. Genelde isminde de “ayarlanabilir” yazıyor.

3 Beğeni

Bu özelliği ilk kez görüyorum. Unutmuştum indirmeyi akşam bakayım.

1 Beğeni

Genelde göz yormaması için siyah kullanırım ama bu hafta şunu kullanıyorum:

4 Beğeni