Masaüstü ve Telefon Arka Planlarınız

3 Beğeni

6 Beğeni

1 Beğeni

7 Beğeni

Bazıları kendi cekimim, bazıları burada paylaşılmıştır belki ama kullandıklarım bunlar olduğu için paylaşmak istedim.

6 Beğeni

4 Beğeni

Çok hoşmuş :crossed_swords:

3 Beğeni

Senna’ya selam olsun :slight_smile:

4 Beğeni

Bendende selam olsun Ayrton Sennaya :krs:

2 Beğeni

Uzun zamandır sade masaüstü temaları kullanıyordum. Böyle baya güzel oldu sanki :slight_smile:

3 Beğeni

Canlı bi arka plan. Otlar yavaş yavaş sallanıyor, bulutlar hahareket ediyor.

“İyi sabahlar!” dedi Bilbo ve bunda samimiydi. Güneş parlıyordu, çimenler ise yemyeşildi. Ama Gandalf ona şapkasının gölgeliğinden taşan gür kaşlarının altından baktı.
“Ne demek istiyorsun?” dedi. “Bana iyi sabahlar mı diliyorsun, yoksa sabahın ben istesem de istemesem de iyi olduğunu mu söylüyorsun, yoksa bu sabah kendini iyi hissettiğini veya bunun iyi olunacak bir sabah olduğunu mu kastediyorsun?”

7 Beğeni

Uygulamalarla çok uyumlu bir duvar kağıdı oldu. Bu saatler tam duvar kağıdı değiştirme saati.

(Gönderdikten sonra baktım da telefonumda daha güzel görünüyor böyle değil.)

4 Beğeni

Harika ! Ekrana dokunurken patlatma hissi uyandırabilir :slight_smile:

1 Beğeni

Kendim gibi Senna’cı bir ihtiyar görmek mutlu etti.
Şimdiki hamiltoncu (o kadar saygı duymuyorumki küçük harfle yazdım, cu yu ayırmadım) liseliler bilmez.
Manuel v10 cu dinazorlara selam olsun :raised_back_of_hand:t3:

2 Beğeni

“4K Wallpaper” diye bir uygulama kullanıyorum. Oradan canlı duvar kağıdı indirilebiliyor. Şu linkten ulaşabilirsiniz sanırım;
Get 4K Wallpaper- The App which give you beautiful wallpaper. Download it here - https://goo.gl/1gpwbk

3 Beğeni

3 Beğeni

Uygulama duvar kağıdı seçtikten sonra açılmamaya başladı. 2 kere silip denedim. Siz yaşadınız mı böyle bir şey?

1 Beğeni

Bende sorunsuz çalışıyor, hafızayla ilgili bir durum olabilir mi?

2 Beğeni

Pek sanmıyorum ama hafızada biraz daha boşluk açıp deneyeyim.
Ek: Olmadı

1 Beğeni