Masaüstü ve Telefon Arka Planlarınız

2 Beğeni

Yin-Yang’ın her çeşidini seviyorum. Özellikle Kaplan-Ejderha olanlarını :slight_smile:

1 Beğeni

O zaman sizde varsa şöyle en güzellerden birkaç tane eklerseniz ben de faydalanmış olurum.

1 Beğeni

Seviyorum ama bilgisayarıma pek fazla saklamadım maalesef. Bir tek şu var, onu da dövmeciye giderken e-postamda saklamıştım. Gerçi o da hoşunuza gider mi bilmem :slight_smile:

2 Beğeni

Evet güzelmiş (20 krktr)

1 Beğeni

Senna daha öncesinde de tanıdığım birisiydi F1 ile ilgili olmam sebebiyle ancak kendisi hakkındaki belgeselden sonra çok daha iyi tanıma fırsatı elde ettim. Sanırsam hayatı örnek alınacak nadir kişilerden biridir kendisi. Işıklar içinde uyusun.

c

2 Beğeni

F1 de senna
Wrc de T. Makinen zaten.
Gerisi boş. Ha vettel olsun baricello olsun raikonen olsun severim ama,
Senna başka işte.

2 Beğeni

Telefonuma walpy diye bir uygulama indirdim, belirli sıklıkta arkaplanı değiştiriyor. Arşivi de güzel. (Bu bir reklam değildir, içimden geldi.)

2 Beğeni

1 Beğeni

7 Beğeni

Telefona koyduğum arkaplanlar bir kere içime sinince aylarca kullanırım. Bu da içime sinmiş bir üçlü oldu. Sırayal ana ekran, kilit ekranı ve Whatsapp arkaplana koydum. Aşırı hoşuma gittiği için hemen buraya da atayım dedim. :blush:
Hekate

Medusa

Nocturnal (Skyrim)

8 Beğeni

Saate bakarken bir pozitiflik gerekiyordu. :smiley:

Canım Cassidy de arkaya cuk oturdu.

3 Beğeni

1 Beğeni

3 Beğeni

Bu da benimki :revolving_hearts: :two_hearts:

2 Beğeni

kral katili güncesi​:grinning::grinning:

4 Beğeni

Bu da bilgisayar arkaplanım :smiley:

4 Beğeni

Sizde de masaüstü paylaşımlarında arkaplandan daha çok kullanılan uygulamaları veya açılan sekmeleri inceleme dürtüsü oluyor mu?

5 Beğeni

Resme bakınca EXPLOOOOOOOSIIIONNNNNNN diyorsun otomatik.

1 Beğeni

Harika arkaplan olmamış mı ama :grin:

1 Beğeni