Masaüstü ve Telefon Arka Planlarınız

Kabul ediyorum, gezegenler ve gökyüzüyle ilgili fotoğrafları çok seviyorum. :sweat_smile:

Bu fotoğrafı da bazen cadılık yaptığım anlarda kullanıyorum. :female_detective:

10 Beğeni

5 Beğeni

4 Beğeni

5 Beğeni

Vaay Bloodborne. Bir oyunu bitirmekle övündüğüm tek oyundur kendisi :slight_smile:

4 Beğeni

Bir oyunla övünülecekse o zaten Bloodborne olmalı yani bence :upside_down_face:

2 Beğeni

Katılıyorum. Daha zor oyunlar olmadığından değil de; bir yerden sonra iş inceden tekinsiz bir hal alıyor. Misal battletoads (orijinal NES versiyonu) bitirebilen insana biraz temkinle yaklaşırım ben :roll_eyes:

İşte soulsborne oyunları tam da o yer bence :roll_eyes:

3 Beğeni

Arka plan aslında GIF. Meraklıları için Steam Workshop linkini bırakıyorum. Wallpaper Engine ile göz atabilirsiniz.

5 Beğeni

Bir utancımı paylaşayım madem ben de. Bu benim proje yarım bırakmak ve oyun oynamak için kullandığım emektar/gariban desktop’ın masaüstü. Arkaplan olarak default windows 10 arkaplanı kullanıyorum, masaüstü simgelerini bir kaç ayda bir sağ tık → ada göre sırala şeklinde düzenliyorum. 17-18 yaşımdaki ben bu hali görse gelip boğardı sanırım beni, ama bir yerden sonra masaüstümü, bilgisayarın düzenini falan sallamamaya başladım. :roll_eyes:

İş bilgisayarım daha da vahim :roll_eyes:. Desktop sürekli doluyor, ben de bir-iki ayda bir “<o günün tarihi>_desktop” diye klasör oluşturup o anda ekranda ne varsa içine atıp hayatıma devam ediyorum…

3 Beğeni

Vortex gördüm orada. :slight_smile:

Sevdiğim bir oyunu bir kere oynamayı tamamlayınca grafik, oynanış hatta hile vs ne varsa mod kurup tek tek deniyorum.

2 Beğeni

Hocam yanlış hatırlamıyorsam onu Morrowind modlarken kullanmıştım.

Ben genelde pek oyun modlamıyorum hocam, official içeriği tüketene kadar genelde oyundan çoktan sıkılmış oluyorum… Ama Morrowind’de silahın vurmamasına uyuz oluyordum, o yüzden modlamıştım onu :roll_eyes:

2 Beğeni

Kedim ve yoldaşım Jennifer

12 Beğeni

3 Beğeni

Şuan kullandığım bu:

Arada buradan bir şeyler seçerim.

3 Beğeni

3 Beğeni

Duvar kağıdı adresi

3 Beğeni

Steam’den 14.99’a indirdiğim Wallpaper Engine kullanıyorum. (Neden böyle bir şeye para verdim ben de bilmiyorum, kardeşim aklımı çeldi. :slight_smile:) Her çeşit yüzlerce duvar kağıdı bulunabiliyor. Neredeyse hepsi masaüstündeyken hareket ve ses efekti veriyor. Mesela benim kullandığımda gök gürültüsü sesi var ve şimşek efektleriyle hareket ediyor. Hareket hızı, ses yüksekliği gibi şeyler ayarlanabiliyor.

9 Beğeni

Bilgisayarı haşat edip, içini temizleyip, format atmam gerekti. Format sonrası buna döndüm tekrar.

Bunun üstüne birde telefona da format atmam gerekti ve bütün müzik sıralamam gitti. Daha yeni bir dünya playlist dizmiştim. :frowning:

4 Beğeni