Masaüstü ve Telefon Arka Planlarınız

3 Beğeni

@Bunn-Y Daha fazla kitap kapaklarını paylaşmanızı bekliyorum. Telefonda da güzel duruyorlar😊

5 Beğeni

Yaaa tabii ki paylaşırız :heart:

1 Beğeni

Çok uzun zamandır kullandığım Samsung telefonum tarihe karıştı.:sweat_smile: Bu yeni telefonumun ekranı.:innocent:

2 Beğeni

2 Beğeni

Duvar Kağıdı Adresi

9 Beğeni

Aslında aklımda böyle bir şey yapmak yoktu, Pinterestte gezerken fotoğrafı buldum sonra da aklıma şey geldi hani bazen ev dışında wifi’yı açarsınız ya bir umut da “Az ye de kendine İnternet al” “Bu hatta benim ödediğim gibi sen de git parayla hat al”… tarzı ağ isimleri çıkar ya, ondan yola çıkarak iki Shop işlemi ile davetsiz misafirlere telefonumda güzel bir sürpriz hazırladım :smiling_imp:

3 Beğeni

12 Beğeni

5 Beğeni

Forever Red ile ilgili wallpaper yapabileceğim doğru düzgün bir bunu bulabildim. Yalnız Carter’ın niye 100 metre ötede olduğunu çözemedim.Abiciğim gir Alien ile Quantum’un arasına,en uzunları sensin zaten ki şimdi klasörlerin arkasında kaldın,iyi mi ettin?

4 Beğeni

Şimdiden başlayalım… :slight_smile:

Duvar kağıdı adresi:

6 Beğeni

Uzun bir aradan sonra telefonumun ekran görselini değiştirdim. Böyle de çok güzel oldu sanki. :slight_smile:

6 Beğeni

:roll_eyes:

3 Beğeni

Uzun zamandır kullandığım bir fotoğraf. Baktıkça farklı bir ayrıntı keşfediyor insan.

8 Beğeni

3 Beğeni

3 Beğeni

Yaklaşık 3-4 senedir kullandığım arka planımı ben de paylaşmak istiyorum.

5 Beğeni

Arka plan resminizi alabilir miyim ? Çok ilginç ve değişik bir arka plan.

1 Beğeni

İnsan baktıkça hiçliğe düşüyor. :smiley:

1 Beğeni

Benimki Micrasoft arkaplanı ama adamın bu bakışını aşırı komik ve sevimli bulduğum için koydum :joy: :joy: :joy:

1 Beğeni