Max Türkiye

Ülkemizde 15 Nisan’da açılacak olan Max platformunun konusudur. Platform hakkındaki görüşlerinizi bu başlık altında konuşabilirsiniz.

Fiyatlar ve detaylı bilgiler bu link üzerinde mevcut.

5 Beğeni

Hepsiburada ile olan anlaşmanın devam edecek olması güzel.

Şu an Blutv’de olmayan, Max ile gelecek yeni bir yabancı içerik yok gibi görünüyor.

Yarın daha detaylı göreceğiz. Hangi içerikler geldi neler değişti diye.

1 Beğeni

BluTv bana kalırsa çok vasattı. Uygulama ağır çalışıyordu ve içerikler de öyle aman aman tatmin edici değildi. Ama Hepsiburada ile o fiyata yine makul sayılabilirdi. Kendine özel içerikleri zaten son dönemde neredeyse tüm platformlarda da görmeye başlamıştık. Misal Prens bildiğim kadarıyla TV+ vs gibi başka platformlarda da var.
Benim beklediğim özellikle film tarafında neler olacağı. Mesela prime video o konuda geçmiş döneme ait filmler konusunda çok doyurucu ve tatmin edici şeyler eklese de Polis Akademisi gibi vhs dönemine ait bir çok yapım hala Türkiye platformlarında mevcut değil. Film konusunda geriye dönük sağlam bir içerik sunarlarsa tekrardan Hepsiburada üyeliği düşünebilirim.

Edit: Ben hala kurbağaymışım bu arada. Kurbağa umduğunu değil bulduğunu izler. Bizim ceza ne zaman bitiyor cadı bacı.

1 Beğeni

Bu arada yeni edindiğim bilgiye göre HB üyeleri reklamlı + 1080 izleyeceklermiş.

Bu konu çoğunuzun dikkatini çekmemiş olabilir ama Blu tv’de beni en çok rahatsız eden şey içeriklerin mono sesle yayınlanması. Hani ciddiyim, 2025 yılında şaka falan olsa gerek. Last of Us’ı tekrar izliyorum yeni sezon için ve seslerin mono olması cidden işitsel ayrıntılardan götürüyor.
İçerik konusunda Blutv zaten Warner Bros film kataloğuna sahipti diyebiliyorum, neler ekstra gelecek merak ediyorum. Ya da yeni yerli işler nasıl olacak? Blutv’de izlemek istediğim bazı içerikler vardı, onlara da daha rahat bakarım bu vesileyle. Prens’in de yeni sezonunu bekliyorum.

1 Beğeni

İlgilenen varsa Max Türkiye erişime açılmış, az önce giriş yaptım. Gerçi ben sabahı bekliyordum itiraf edeyim, şaşırdım akşam akşam gelince. :joy:

1 Beğeni

Benim evdeki Next Android Media Player’a yükeldiğim Blu TV uygulamasında üyeliğim reklamlı HB üyeliği olmasına rağmen reklamları göstermiyordu :slight_smile: Umarım yeni uygulamada da göstermez :slight_smile:

Şu an hem Blutv’ye hem de Max’a ulaşılabiliyor bu arada. :smiley:

Çıktıııı reis bey

1 Beğeni

Last of Us’ın ilk sezonuna yeni mekandan devam ben. :joy: Saat farkından dolayı mı açtılar acep?

1 Beğeni

dc katalogu eksikler var the cw diziler yok, eski dc animasyonlar yok, harley quinn ve spin off kit-man animasyonlar yok son çıkan james gunn creature commandos animasyon da yok. young justice de yok. bunular çoğu sonra da eklenecektir bir kısmı hiç eklenmeyecektir. bunların dışında max 2-3 sezon sürdürüp iptal ettiği diziler bile var. peacemaker ve the penguin var. ayrıca the mentalist ve nikita gibi eğlenceli 2000ler warner bros diziler yok gerçi bunların olmayacağı the mentalist in prime da kalmasına devam etmesin de belliydi pretty little liars orijinali yok max de ki slasher dizisi olan var. gossip girl kendisi yok 2022 de çıkan elite halice versiyonu var. TBBT var young sheldon yok.

2 Beğeni

Çevirileri büyük ihtimal yapay zekaya yaptırıyorlar. Last Of Us 2. Sezonun ilk bölümünde konuyla bağlamla tamamen alakasız saçma sapan çeviri hataları var.

3 Beğeni

Altyazı çevirisi mi?
Bu arada Westworld’ü katalogda göremedim. Raised By Wolves ve The Nevers dizilerine de bakmak istiyordum. Galiba üçü de yok.

1 Beğeni

Evet, Türkçe altyazıları yapay zeka gibi duruyor.

1 Beğeni

Arayüz çevirileri de biraz öyle duruyor maalesef. Umarım düzeltirler.

1 Beğeni

onlar warner in kaldırıp zarar yazdırdığı içerikler onlar. zarar yazdırmak için kaldırdığı içerikler hiç bir olmayacak.

https://x.com/OktaySrc6/status/1911918289548177876

x de bu yorum max türkiye sayfasına attım: merhaba uygulamayı açtınız dc in tüm içerikler olacak dediniz ama peacemaker ve the penguin hariç hiç bir şey yok eski ve yeni dc live action diziler ve animasyonlar getirme planız var mı? varsa ne zaman getireceksiniz?

BluTV hesap bilgilerimle Max’e giriş yapamıyorum. Aynısını yaşayan var mı?

1 Beğeni

çok var. ayrıca bence yarın da itibaren max türkiye tarafında sosyal medya da şu içerik yayın da ya da şu içerik yakında geliyor diye postlar atmaya başlayacak.