Açıkcası özellikle film içeriği konusunda hayal kırıklığı yaşadım. BluTv copy-paste olmuş. Evet dönüşüm olacaktı zaten ama en azından bir zenginlik katılır diye bekliyordum. Eskiye ait film ve dizi konusunda özellikle warner bros yapımlarından çok beklentim vardı. Şu an için 299 TL olan aboneliği bana kalırsa haketmiyor. 4 kişi kurbana girer gibi olursa o zaman bişey diyemem tabi.
Abone olmaya çalışınca “An error occurred” hatası alıyorum.
Sabah evden çıkmadan önce biraz daha inceleme şansım oldu ve ister istemez Disney +'yla karşılaştırdım. Bence içerik bakımından biraz zayıf kalmış Max, Disney + ilk açıldığında daha çok içeriğe sahipti veya belki içerikleri bana daha çok hitap ettiği için öyle hissettim bilmiyorum. Listeye ekledim birkaç içerik ama katalok kesinlikle genişletilmeli.
Not: Blutv hesabımla giriş yaparken bir sorunla karşılaşmadım bu arada, merak edenler varsa söylemiş olayım.
Akşam ben de inceleyeyim bakayım, tv uygulaması çok daha iyi olmuştur umarım.
Arşivi benim için çok önemli değil de, en azından güncel verilen HBO ve MAX dizilerini anında burada da görürsek güzel olur. Popüler olanları BluTV ye getiriyorlardı ama her diziyi haftalık ve güncel koymuyorlardı.
Şu cümlenizi silmenizi rica ediyorum HBO yu efsane yapan arşivinde yer alan kaliteli tv yapımlarıdır. Şimdilik eksikleri mevcut zamanla oturursa iyi olacaktır ancak bu haliyle kalırsa Disney+ akıbetini yaşar.
Valla benim için önemli değil ya arşiv, zaten izleyeceğimi izlemişimdir çünkü Geçmişte izlediğim şeyi tekrar tekrar izleme alışkanlığım da yok, var olan içeriklere yetişemiyoruz zaten
.
Ama zamanla lisans sorunu olmayan her yapımını da Türkçeleştirip koyarlar MAX üzerinden diye düşünüyorum, en azından yeni girdikleri her ülkede bunu yapıyor gibiydiler. Şu an bizi de yeni girdikleri stratejide değerlendirirlerse birkaç ayda arşivi epey doldururlar.
Benim derdim güncel yapımlar .
Bu arşiv kısmında ne tür içerikler beklemem gerekiyor? HBO tarafıyla ilgili çok bilgili değilim.
şimdi fark ettim eski batman ve superman filmleri de eklenmemiş.
https://x.com/fanzadecom/status/1912103761712922796
Max Özel ilk Türk içerikleri: • İlk Göktürk - Dönemsel dizi • Kaos’un Anatomisi - Yozlaşma ve intikam dizisi • Jasmine - Uçlarda yaşayan genç bir kadının dizisi • Feride - Yetişkinler için animasyon dizisi
https://22dakika.org/turkiyede-yayina-baslayan-max-4-yeni-orijinal-proje-duyurdu/
Türkiye’de yayına başlayan MAX 4 yeni orijinal proje duyurdu.
Warner Bros. Discovery’nin dijital platformu MAX bugün itibarıyla Türkiye’de yayına girdi.
BluTV’nin sevilen dizileri Prens ile Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi‘nin 3. sezonlarından ilk tanıtımların paylaşıldığı lansman etkinliğinde, önümüzdeki dönemde yayına girmesi planlanan bazı projelerin duyurusu yapılırken her yıl Türkiye’de en az 8 senaryolu, 4 senaryosuz proje gerçekleştirilmesinin planlandığı da belirtildi.
İLK GÖKTÜRK (dizi ve film)
Alper Çağlar‘ın (Dağ, Börü) yaratıcılığını üstlendiği proje, “Türk ve göçebe tarihinin destansı çatışması ile mitolojik unsurlarını barındıran”, “daha önce işlenmeyen, zengin hikaye dünyası, unutulmaz karakterleri ve çok dilli yapısıyla dostluğun, özgürlüğün ve tarihi bir mücadelenin hikayesi” olarak özetleniyor.
Oyuncular: Murat Serezli, Cengiz Coşkun, Arif Diren, Esra Kılıç, Robert Maaser, Hakan Karahan, Mert Öcal, Selçuk Gülderen, Dulguun Odkhuu, Burak Koçoğlu, Cem Bender, Gaziza Tansholpan, Choi Sung-Ho
KAOSUN ANATOMİSİ (dizi)
Güçlü bir mafya lideri ve kız kardeşini öldürenlerden intikam almak isteyen genç bir doktor, hapishanede tanıştıktan sonra güçlerini birleştirerek onları birbirine düşüren yozlaşmış sisteme karşı savaşmaya başlar.
Oyuncular: Aytaç Şaşmaz, Serra Arıtürk, Erol Babaoğlu
JASMINE (dizi)
Lüks ve sefalet, rahatlık ve zorluk, yaşam ve ölüm arasında sıkışıp kalan genç bir kadın olan Jasmine, zengin müşterileriyle görkemli bir hayat yaşarken bir yandan da kalp nakli için gizlice para biriktirmektedir. Zaten karmaşık olan hayatı, üvey kardeşi Tufan’ın ona aşık olmasıyla daha da içinden çıkılmaz bir hâl alır.
FERİDE (dizi)
Yetişkinlere yönelik animasyon dizi, İstanbul’da tek başına yaşayan, geleneksel ve modern yaşam arasında bocalayan, bağımsız, güçlü ama duygusal açıdan tükenmiş bir kadın olan, iş ve aşk hayatı arasında denge kurmaya çalışırken iyimserliğini ve nezaketini her zaman koruyamayan Feride’nin absürt ve komik hikayesini konu alıyor.
Geliyor Vahşi Kelebek.
Bu arada orijinal içerikler de güzel olur umarım, animasyon projesini merak ettim. Öte yandan senaryosuz içerikten kasıt yarışma programları gibi içerikler mi acaba?
dün gece yaptıkları lansman da katılımcılar henüz ekli olmayan içerikleri de ekleyeceklerin yerli yapımlarla birlikte bir yayın akış planladıkların açıklamışlar.
Blutv’nin hantal uygulamasından kurtulduğumuzdan dolayı mutluyum.
Hepsiburada premium ile baya uygun. Umarım bu anlaşmaları devam eder.
Uzun zamandır malum ortamlarda altyazısını bulamadığımdan izleyemediğim Barry ve Ballers ilk izleyeceklerim.
Buna hiç değinmedim ama Max’ın arayüzü gerçekten tertemiz. Hele de Blutv’nin neüdüğü belirsiz arayüzünden sonra. Ekran okuyucuyla gayet rahat kullanıyorum ve sayfada direkt sesli betimleme diye bir sekme var. İngilizce gerçi ama mesele yok. Kullanılabilirlik açısından gerçekten çok iyi.
max türkiye aldığıma pişmanım böyle olacağın bilseydim almazdım. bir de salak gibi farkında olmadan yıllık almışım zaten dc ve hbo içerikler o kadar ilgim çekmiyor. ben marvelci ve star warscuyum ama yine de sinirlendim ya disney de içerikler eksik gelmişti çoğu disney ilk geldiği 7-8 ay da getirmişlerdi. ama marvel içerikler çoğu tam gelmişti bunular 2 dizi ve bir kaç film hariç dc içeriği gelmemiş. 17 mart 2026 kadar para ödemesem iptal edilecek iptal olacaksa olsun vallahi umarım gelişirler önümüzdeki aylar da tüm dc içeriklerin getirirleri ya resmen hbo ve blu tv içeriklerin güvenerek platform başlatmışlar.
Max geldi diye sevinirken bildiğin sadece isim değiştirmişler zamanla nasıl ilerlerler ne yaparlar göreceğiz. Madem Disney tarafındasın buralara hiç bulaşma derim. Malum platform sayısı çok paranı ona göre değerlendir ki zamanını da.
bu siteya göre yeni yapımlar gelmiş
bu yeni eklenmiş sanırım
abi warner 2000ler ve 2010lar da yapılan çoğu eğlenceli yapımlar yok onlar prime ve netflix de kalkmadı. bunu dışında hbo the boys da ki homlendar abin banshee diye dizisi var. max orijinalleri ve önemli hbo yapımlar hariç hiç birin de dublaj yok şu haliyle disney plus da tek fark disney marvel kataloğu ile geldiydi bunu da doğru düzgün dc içeriği yok.
sanırım dün gece blue beetle yokmuş. onu bu sabah eklemişler.