Max Türkiye

peacemaker ve the penguin hariç watchmwn ve dc max orjinali olarak dmz diye bir dizi de var star wars da ahsoka oynayan ablan oynadığı. o ne hiç bilmiyorum. bunu dışında man of steel ve bvs de yok muhtemelen ileri de dc kataloğun geliştirecekler.

velma getirmemişler.

Big Bang Theory :partying_face:

1 Beğeni

Rome varsa onu izleyin, simdilik yeterli. Boardwalk Empire. İki koldan.

Behzat Ç’nin Star sezonları Max’ta yokmuş, dün merak edip baktım ama sadece Blutv sezonu var. Koysalar keşke.

O sezonlar Puhu Tv de mevcut.

1 Beğeni

Tamam teşekkürler, oraya bir bakmak gerekecek anlaşılan.

Oz dizisini eklemeyecekler mi acaba?

@cankutpotter youtube da kendi kanal sayfasından izleyebilirsiniz tüm bölümler var.
@aeglos eski yapımlarını bekliyoruz eklenmemesi büyük hata olur.

2 Beğeni

Katılıyorum kesinlikle eklenmesi gerekiyor.

1 Beğeni

Oz dizisi hangisi? Meşhur Oz Büyücüsüyle alakası var mı?
Bu arada merak ediyorum 1939 yapımı Oz Büyücüsü filmi de Warner Medya’ya mı ait, eklerler mi?
@W4YNE Teşekkürler bir bakayım oradan, Youtube’dan genelde kaldırıyorlar diye hiç bakmamıştım.

1 Beğeni

Oz dizisi Oz büyücüyle alakalı değil. Evet 1939 yapımı olan film WB şirketine ait. Eklenmemesi için bir neden yok. İşte hep ibre lisans anlaşmaları nasıl yapılıyor oraya geliyor. Hakları nasıl dağıtılıyor falan.
Behzat Ç nin dün ilk bölümü 4K yüklendi. Kendi sayfası olunca kaldırmıyorlar genelde.

1 Beğeni

Dün biraz kurcaladım bende, TV uygulamanın arayüzü ve seriliği BluTV den çok daha iyi olmuş. Önceden izlediğim bölümü işaretleme özelliği yoktu, altyazı ayarını da pek beğenmedim ama genel anlamda iyiydi.

Bir bölüm Last of Us, 3 bölüm Handmaid’s Tale izledim. Arada gelen kalite düşüşleri biraz fazlaydı ama benim internet bağlantılıydı muhtemelen. Kullanım açısından BluTV uygulamasından çok daha iyi kısacası.

Ama içerikler herkesin isyan ettiği kadar zayıf :smile: Sadece ismini değiştirmiş gibiler, kütüphane çok zayıf ve eklenebilecek çok fazla HBO içeriği varken bu ön hazırlığı yapmamaları biraz ayıp olmuş.

1 Beğeni

Max’i şimdi aldım. Dizi/film önerisi olan var mı listeme ekleyeyim?

Not: Aşırı popüler yapımları söylemeyin House of Dragon, The Last of Us, Harry Potter gibi :smile:

1 Beğeni

“Saçma sapan konuşma la” Tabiki Behzat amirim :slight_smile:

2 Beğeni

Şimdilik aklıma gelen diziler;

The Leftovers
Six Under Feet
Rome

4 Beğeni

Bir umut bekledim True Blood yasal olarak gelir diye ama gelmemiş.

JustWatch üzerinden bakıyorum ben dizilere orada göremeyince getirmemişler sandım teşekkür ederim. İnşallah sansürsüz versiyonu gelmiştir.
@cankutpotter size de teşekkür ederim.

2 Beğeni