Güncellenmemiştir büyük ihtimalle. İçerik olarak bende daha tüketmeye başlamadım ancak sansür umarım yoktur. Sansür olunca izlediğin film ya da dizinin bir anlamı kalmıyor.
Rica ederim. Just Watch her zaman doğru göstermiyor sanki ya, mesela The Sound of Music filmi normalde Disney Plus’ta var ama oraya baktığımda yoktu. Ya da ben baktıktan sonra eklenmiştir bilmiyorum, bu dediğim iki sene önceydi.
abi Oz haklar karışık batı ve balkan ülkeler de warner da sanırım doğu avrupa da cbs de yanı paramount da.
Oz hariç HBO içerikler hepsi var DC in eski dizi,film ve animasyon içerikler yok. bir de Warner 2000ler de yaptığı Nikita gibi eğlenceli diziler yok. bunu dışın da DC de yeni dizi olarak 4 tane hbo ve max yaptırdıkları dizileri alıp alıp koymuşlar(the penguin, peacemaker, hbo dizi olan watchmen, ve dmz isimli star wars da ahsoka oynayan abla oynadığı dmz isimli dizi.) bir de bir kaç tane 2010lar ve 2020ler de bir kaç film konulmuş. eski superman ve batman filmler bile yok. güncel de devam eden Harley quinn ve kit-man gibi orijinali max animasyonları yok. velma gibi diziler ve harry poter 20. yıl özel belgesel gibi içerikler henüz ekli değil umarım ekli olmayan içerikler de sonra da ekleyip genişler 14 nisan gün lansman partisin de ekli olmayan içerikleri ekleneceği ve yerli içeriklerle birlikte bir yayın akışı oluşturacaklar söyledi. bu arada her gün bir şey ekliyorlar 14 nisan akşam üstü açılmasına rağmen dün blue beetle film bir kaç cartoon netwoork şovu eklendi bugün de yurt isimin de lisanslı bir yerli film eklendi.
https://x.com/StreamMaxTR/status/1912430250358714820
Sürpriz! Feride’nin dizi yolculuğu başlıyor. Yakında sadece Max’te.
kendi yorum: yorumlar baktım da creature commandos ve dc kataloğu ile ilgili çok fazla bu içerikler gelsin diye baskı var.
max türkiye ın blu tv ve hbo içerikler için gelecek abone sayısına güvenim dc içerikler boş verecek diye çok korkuyorum. böyle bir kasığı disney türkiye yönetim bile atmadı umarım öyle olmaz ya.
vallahi yıl sonu kadar dc içerikler ile doldurmazlarsa platform kullanıcılar olarak toplu dava açmamız lazım. ve bir şey söyle mi bence bunular doğru düzgün reklam yapmadılar ya bence açılıştaki çoğu içeriği blu tv içeriği olacağı için millet gaz getirmeyelim dediler.
İnşallah DC içeriklerine ulaşırsınız.
Hacks in olmaması hakkında bir bilgi var mı? Bu dizi Emmy lerde gözbebeğin olan Max Original yapım bir de, Max olarak ülke pazarına girdim diyorsun kendi yapımını koyamıyorsun .
Haklarını bir ara Bein e vermişti galiba ama güncel yayınlamıyor diye hatırlıyorum, tam emin değilim şu an. Kesin haklarını başka birine vermekten koyamamışlardır ama 4. sezonu başlamış, güncel her hafta gelecek kendi dizini kendi platformundan veremiyorsun…
4.sezon bein yayınlıyor şu ana. oz, hacks, velma animasyon ve max ın orijinali dc animasyonlar hariç her şey ekli gibi. ama yine de içeriğe göre pahalı.
bana sanki harley quinn, kit man ve creature commandos yeni sezonlar geldikçe eklenecek gibime geliyor. dc animasyon filmlerin de güncel olanlar eklenir gibi bazılar da cartoon netwoork de yayınlanır gibime geliyor. ama eski dc animasyonları ve live action diziler konusun da şüpheliyim.
velma ve dc in yetişkin animasyonlar hariç diğer max ın yetişkin animasyonların çoktan eklenmiş yani hükümetin içeriğe sansür gibi bir durum yok. zaten hükümeti sansür olsa zaten sosyal medya da açıklamakta geri çekinmezlerdi.
iyi hatırlıyorum da netflix de böyle berbat bir şekilde başlayıp sonra da toparladıydı içerikler türkiye hakların alarak. max de umarım sonra da toparlar. lan disney de bile marvel diziler tam bir şekilde geldiydi. zaten aboneliğim bittiği zaman yenilemeyeceğim dc de çok marvelci olduğum için ama yine de koskoca Warner Bros platform türkiye ayağına dc içerikler açmayıp blu tv in isim değiştirmiş hali olması beni üzüyor ya.
VPN ile daha geniş kütüphaneye erişebiliyorsunuz. TR kütüphanesi çok yetersiz geldi bana.