DSO’nun yeni albümü yayımlandı.
Konu DSO olunca tabi beklenti arşa çıkıyor. Ancak bana biraz güvenli oynamışlar gibi geldi. Belki de vokalist değiştiğinden daha optimize olamadım .
Attack on Titan final sezonu openingi. Anime berbat bir hal aldı ama sırf açılış müziği için bile ekrana kilitleniyorum.
Foo Fighters’ın davulcusu ölmüş. Çok üzüldüm. Gruba inanılmaz enerji katıyordu.
Bu kadar melodik bir albüm beklemiyordum Deathspell’den açıkçası, hele bu kapanış şarkısı enfes olmuş.
Harika intro.
Malt grubu yeniden bir araya gelmiş ve davulda Burak Gürpınar var. Harika olsu bu ortaklık. Malt’ı da özlemiştim.
Aradığım yorum buydu, teşekkür ederim.
Ah bir de Kurban birleşse tekrar…
10 yıl önce Kurban dendiğinde herkes saygı duyardı. Şimdi “O kim ya,” diyor insanlar maalesef. Arkadaşlar kurban dinleyelim, dinletelim.
Albümün ikinci yarısı Meshuggah ayarında bi hayvanlıkta, Broken Cog’u ben de beğenemedim pek. 5 dakika boyunca bir şey olacakmış hissettirdi ama dümdüz bitti. The Faultless ile Ligature Marks’ı loopa aldım, umarım diğer şarkılara geçip albümü komple dinleyebilirim.
Immutable albümü, ilk dinlemede The Violent Sleep of Reason albümünden bile daha güzel geliyor kulağa. Bu nedir ya.
Albümü dinlemedim muhtemelen ben de severim (yorumlara bakılırsa ) boş bir vakitte detaylıca dinleyeceğim.