Metal Müzik Sevenler Cemiyeti 🎸

2 Beğeni

DSO’nun yeni albümü yayımlandı.

1 Beğeni

Konu DSO olunca tabi beklenti arşa çıkıyor. Ancak bana biraz güvenli oynamışlar gibi geldi. Belki de vokalist değiştiğinden daha optimize olamadım :grinning:.

1 Beğeni
3 Beğeni

Kendine has melodisiyle bir The Hu etkisi yaratacak mı? İlerleyen zamanlarda göreceğiz.

1 Beğeni

Attack on Titan final sezonu openingi. Anime berbat bir hal aldı ama sırf açılış müziği için bile ekrana kilitleniyorum.

1 Beğeni

Foo Fighters’ın davulcusu ölmüş. Çok üzüldüm. Gruba inanılmaz enerji katıyordu.

5 Beğeni

Bu kadar melodik bir albüm beklemiyordum Deathspell’den açıkçası, hele bu kapanış şarkısı enfes olmuş.

1 Beğeni

Gerard Way böyle çığırabiliyordu madem neden yıllarca “kabız metal” türünde şarkı yaptı?

2 Beğeni

Bu arada Ibaraki projesi çok iyiymiş. Güzel isimler var.

3 Beğeni
4 Beğeni

Harika intro.

2 Beğeni
1 Beğeni

Malt grubu yeniden bir araya gelmiş ve davulda Burak Gürpınar var. Harika olsu bu ortaklık. Malt’ı da özlemiştim.

3 Beğeni

Aradığım yorum buydu, teşekkür ederim. :slight_smile:

1 Beğeni

Ah bir de Kurban birleşse tekrar…

10 yıl önce Kurban dendiğinde herkes saygı duyardı. Şimdi “O kim ya,” diyor insanlar maalesef. Arkadaşlar kurban dinleyelim, dinletelim. :grinning_face_with_smiling_eyes:

5 Beğeni

Beğenmedim :expressionless:

1 Beğeni

Albümün ikinci yarısı Meshuggah ayarında bi hayvanlıkta, Broken Cog’u ben de beğenemedim pek. 5 dakika boyunca bir şey olacakmış hissettirdi ama dümdüz bitti. The Faultless ile Ligature Marks’ı loopa aldım, umarım diğer şarkılara geçip albümü komple dinleyebilirim. :smile:

Immutable albümü, ilk dinlemede The Violent Sleep of Reason albümünden bile daha güzel geliyor kulağa. Bu nedir ya.

1 Beğeni

Albümü dinlemedim muhtemelen ben de severim (yorumlara bakılırsa :grin::grin:) boş bir vakitte detaylıca dinleyeceğim.

1 Beğeni