Yine vasat üstü olmuş.
Bu albüm hakkında ne düşünüyorsunuz ? Adamlar resmen yapay zekaya teknik death metal albümü yaptırmış da onu kaydetmiş gibi hayvanca müzik yapıyorlar. Grubun bir önceki albümü olan Relentless Mutation da gayet kaliteli ve duygudan yoksun mekanik bir albümdü. Bu iki albümün seveni de nefret edeni de çok. Siz ne düşünüyorsunuz ?
Ben seven taraftayım ve söylediğiniz kadar mekanik bir müzik yaptıklarını düşünmüyorum. Bence Relentless Mutation Teknik Death Metal türünün iyilerindendi ve Bleed The Future’ı da beğenmiştim. Ama yine Bleed The Future ile aynı gün çıkan Gloire Eternelle isimli First Fragment albümünü tercih ederim. Hatta bence o albüm yılın albümüydü. Yani Archspire dinlenebilir iyidir ama türün içinde daha iyileri var.
Albümün ikinci single’ı. Ov My Herculean Exile’dan daha kaliteli bir şarkı olduğunu düşünüyorum.
Kaç yaşında bu adamlar ya
Albümün ismi, kapağı ve tarihi de netleşti, 2 Eylül’de geliyor. Kapağı beğendim ismiyle birlikte The Good The Bad and The Ugly havası var sanki.
Kapak tarz acisindan güzel görünse de sanki fazla cgi batirmışlar gibi görünüyor. Bu arada kapakta vic rattleheadh olduğuna göre bu albüm iyi olacak.
Arkadaşlar pek dilim varmıyor ama Megadeth bu kapak işinden pek anlamıyor sanki yahu…
Katılıyorum hocam kesinlikle
Şarkı bayağı iyi ya hadi bakalım birde bir. Darısı diğer çıkacak single parçaların başına.
Ben yeni albümün iyi olacağını düşünüyorum.
Risk albümü Megadeth için çok kötü bir albüm sayılırken onda bile güzel parçalar vardı.
Megadeth kötü bir şeyler yapmaz gibi geliyor.
En azından bu parça yeni albüm umut veriyor.
Spotify’da dinlediğiniz sanatçıların popülaritesine göre sıralama yapan buzdağı görünümüne sahip bir uygulama yapmışlar. Bir aylık, altı aylık ve yıllık verilerinize göre sıralama yapıyormuş. Uygulamayı denemek isteyen varsa sağ üstte adresi yazıyor, sonuçlarınızı da atabilirsiniz buraya. Bu benimki
Benimki de bu şekilde. Fazla underrated kişiler dinlemediğim buzdağının en alt kısmından anlaşılıyor sanırım, popülaritenin köpeği olmuşuz.
Buna ek olarak Spotify Festify da çok seviyorum ben. Yıllık, 6 aylık ve 1 aylık en çok dinlediğiniz sanatçılara göre festival line-up’ı oluşturuyor size. Buna her bakmamda da memleketteki festival kıtlığı geliyor aklıma. Link
Ek: Benim 6 aylık verlerime göre harika festivalim.
Aylık
Altı aylık
Tüm zamanlar
Uygulama uzun isimleri kaldıramadı. Aralardaki film bestecileri yine sırıtıyor.