Onu dinlemek için Sakarya’da kalkıp Shaft’a gidişlerim geldi aklıma. Çok güzel zamanlardı. Güzel röportaj olmuş, tebrikler…
Hollandalı ablalarımız yine döktürmüşler.
Imperial Triumphant’ın büyük hayranıyım. Şu coveri dinledikten sonra James Hetfield’ın verdiği tepkiyi çok merak ediyorum.
Hellfest’in biletleri çıkar çıkmaz tükenmiş.
Bence bunlar Arap mitolojisi ile Türk mitolojisini birbirine karıştırmışlar. Halbuki hiçte benzemiyor
Ekleme: Klibi yapay zeka yapmış. Vay arkadaş be! Yapay zeka bile bizim kültürü tam olarak çözemiyor.
Gelen tepkilerden sonra 15 Kasım’a kadar yeni bir klip istenmiş hayranlardan, birinci olana konser bileti verilecek.
Mike Portnoy Dream Theater’a geri dönmüş. :o
Red Dead Redemption black metalcileri yine harika bir albüme imza atmış. Hastasıyız bu grubun.
The Madcap’in yeni albümünü dinleyen oldu mu? Düşünceleriniz nedir? Ben çok beğendim, özellikle sololar epey hoşuma gitti.
Seneye Bruce Dickinson geliyormuş. Çok sevindim.
Bu sene gerçekleşecek konserlerin toplu listesini bulabileceğim bir yer var mı acaba? Varsa paylaşabilir misiniz?
Bruce Dickinson biletleri satışa çıkmış. Ben basılı alacağım için Hammer Müzik’in satışa çıkarmasını bekleyeceğim.
Katatonia İstanbul konserine gidecek var olan mı ?
Bu ne yahu?? Konser bombardımanı resmen. Paradise, Rotting, Katatonia, Cradle. En güzel yıllarımın en güzel grupları.
Rotting Christ 10 Aralık. Buna mutlaka gitmem lazım ama nasıl olacak bilemiyorum.
Bir de Slayer geri dönüyormuş… Büyük bomba olurdu.