Metal Müzik Sevenler Cemiyeti 🎸

Onu dinlemek için Sakarya’da kalkıp Shaft’a gidişlerim geldi aklıma. Çok güzel zamanlardı. Güzel röportaj olmuş, tebrikler…

1 Beğeni
1 Beğeni

Hollandalı ablalarımız yine döktürmüşler.

1 Beğeni

Imperial Triumphant’ın büyük hayranıyım. Şu coveri dinledikten sonra James Hetfield’ın verdiği tepkiyi çok merak ediyorum.

1 Beğeni

Hellfest’in biletleri çıkar çıkmaz tükenmiş.

1 Beğeni

Erlik Han olsun da klip tam Prince of Persia olmuş

4 Beğeni

Bence bunlar Arap mitolojisi ile Türk mitolojisini birbirine karıştırmışlar. Halbuki hiçte benzemiyor :thinking:

Ekleme: Klibi yapay zeka yapmış. Vay arkadaş be! Yapay zeka bile bizim kültürü tam olarak çözemiyor.

3 Beğeni

Gelen tepkilerden sonra 15 Kasım’a kadar yeni bir klip istenmiş hayranlardan, birinci olana konser bileti verilecek.

2 Beğeni

Mike Portnoy Dream Theater’a geri dönmüş. :o

4 Beğeni

Güzel haber :smiley:

3 Beğeni

Red Dead Redemption black metalcileri yine harika bir albüme imza atmış. Hastasıyız bu grubun.

2 Beğeni
2 Beğeni

Polonya’dan yine ciğerleri dalakları deşen bir black metal albümü.

1 Beğeni

The Madcap’in yeni albümünü dinleyen oldu mu? Düşünceleriniz nedir? Ben çok beğendim, özellikle sololar epey hoşuma gitti.

1 Beğeni

Seneye Bruce Dickinson geliyormuş. Çok sevindim.

5 Beğeni

Bu sene gerçekleşecek konserlerin toplu listesini bulabileceğim bir yer var mı acaba? Varsa paylaşabilir misiniz?

1 Beğeni

Bruce Dickinson biletleri satışa çıkmış. Ben basılı alacağım için Hammer Müzik’in satışa çıkarmasını bekleyeceğim.

https://www.biletix.com/performance/30XAC/001/ISTANBUL/tr

2 Beğeni

Katatonia İstanbul konserine gidecek var olan mı ?

1 Beğeni

Bu ne yahu?? Konser bombardımanı resmen. Paradise, Rotting, Katatonia, Cradle. En güzel yıllarımın en güzel grupları.
Rotting Christ 10 Aralık. Buna mutlaka gitmem lazım ama nasıl olacak bilemiyorum.

2 Beğeni

Bir de Slayer geri dönüyormuş… Büyük bomba olurdu.

https://x.com/surgeturkiye/status/1722534877352882380?s=46

2 Beğeni