Saints ‘N’ Sinners bateristi Doğan Rekkalı vefat etmiş. Allah rahmet eylesin.
Az önce gördüm. Çok şaşırdım. Oldukça sağlıklı gözüküyordu. Ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum.
- Overlods of Violence
- Frenzied Feeding
- Summoned for Sacrifice
- Blood Blind
- Vengeful Invasion
- Chaos Horrific
- Fracture and Refracture
- Pitchfork Impalement
- Pestilential Rictus
- Drain You Empty
AC/DC’nin eski solisti Dave Evans Türkiye’ye geliyormuş. Bizim işgüzar gazetecilerde AC/DC Türkiye’ye geliyor diye haber yapmış. Akıl var mantık var; bir kere AC/DC gelse konsere 15 gün kala mı duyuru yapılır. Üstüne bir de hiçbir organizatör şirketi döviz kurlarınının Everest olduğu bir dönemde AC/DC’ye milyonlarca doları gömmez. Adamların sitesinde 1 tane konser gözüküyor o da Kaliforniya eyaletinde.
Adamları ülkemize gelseler zarar ederler. Sahne showlarında kullandıkları şeyler zaten bilmem çok milyon dolar ediyor.
October Tide yeni albümünü yayınlamış (Spotify linkleri neden forumda çalışmıyor anlamadım)
Katatonia, Brave Murder Day albümünden sonra farklı bir kimliğe bürününce kaçan elemanlar olmuştu. İşte October Tide BMD albümünün mirasçısı ve o kültürü devam ettiriyorlar.
Tribute grubunun bilet fiyatlarına bak komedi. AC/DC gelirse bu fiyatları 3 ile çarpın.
Rica ederim. Eskiden oluyordu. Sonradan bir şeyleri değiştirdiler. Ben de deneye deneye buldum
Harika, hayvan gibi albüm. Polonyalı abilerimiz şaşırtmıyor yine.
Bu sene dinlediğim en iyi şeylerden biri, on oğlu on puan.
Polonya gibi koyu hristiyan bir ülkeden böylesi black metal işlerin çıkması tam da baskı/tepki olayı. Akşam albümü komple dinleyeyim ben.
Biraz kısa olmuş gibi, tadı damağımda kaldı valla.
Güzel bir söyleşi olmuş, kutlarım.