Metal Müzik Sevenler Cemiyeti 🎸

Spotify’ın acilen Teitanblood’a ait şarkıları kırmızı reçeteye benzer bir uygulamayla üyelerine belli dozajlarda vermesi gerekiyor çünkü her istediğin vakit elinin altında böyle bir uyuşturucu zehir bulundurmanın insan canına direkt kasıt olduğunu düşünüyorum.

Urgehal, Nails, Wolfbrigade sevenler: Niyet ettim 23 dakikalık Black metal/crust/hardcore punk şölenine katılmaya uydum hazır olan Dispyt’a.

1 Beğeni

Aramızda hala Spotify’a katılmamış şerefsiz coverlar var.

1 Beğeni

Doro’ya selam olsun.

Bayley Youtube akustik kayitlari buraya gelmemis. Eklemek lazim.

Biraz nostalji, Türk olduklarını öğrendiğimde çok şaşırmıştım. Almora dışında senfonik metal yapan olduğunu bilmiyordum o zamanlar, ki Catafalque daha eskidir. İspanyollar fazlaca sever bizim endemik grupları. Keşiflerimi hep İspanyol kanalları sayesinde yapıyordum.

1 Beğeni
1 Beğeni

Katatonia City Burials ve Sky Void of Stars albümlerindeki bestecilik anlayışını umarım bu albümde devam ettirmez diyordum ama bu ikinci single ile birlikte albümden beklentimi sıfıra indirdim. The Fall of Hearts’taki gibi katmanlı, melankolik, epik, tempo geçişli riffler son iki albümde neredeyse hiç yok, parçalar mainstream olsun diye her türlü teknik detaydan arındırılmış, hiçbir melankolik duyguyu hissettirmiyor ve çok daha tekdüze. Anders Nyström haklıymış herhalde ya.

1 Beğeni
1 Beğeni

Ben dinlerken anında Opaline ve Hypnone şarkıları canlandı hafızamda. İkisini harmanlamışlar gibi. Yüzde yüz katılıyorum hocam. Son albümün revize edilmiş hali gelecek galiba :grimacing:. Ama bekliyorum ben, en azından kısa da olsa solo kısmı idare ederdi. Belki diye bekleyeyim ben.

1 Beğeni

Akşam dinlerim.

Edit Akbayram: Beklentimi o kadar düşük tuttum ki albümü çok beğendim. The Satanist’ten sonra gelenler arasında en iyisi olmuş bence. Direkt cehennemlik olmasa da cehenneme rezervasyon yaptıracak kadar var. 7.5 veririm valla. Hele kapanış şarkıları Avgvr, her yönüyle olmuş.

Albümün kapağındaki iblis felç geçirmiş galiba, yampiri ağzına kürekle vurasım geldi.

1 Beğeni

Liseliler bilmez.

edit: dayanamadım buna şimdi. değiştirelim. Spotify sucks.

Bence asıl liseliler bilir. :rofl: Liseli genç poserlar arasında ilginç bir şekilde Mayhem ve Burzum popülerliği var sebebini çözemedim.

2 Beğeni

Şiddete eğilim vardır ondan. Bu grupların özellikle Varg Vikernes’in sanatçı yönünden çok diğer özellikleri (malum) konuşuluyorsa ben böyle düşünürüm.

2 Beğeni

90 sonları 2000 başları cehennemine mi döndük? :cold_face: Ben Varg’ı hala hapiste sanıyordum, o bile çıkmış.

1 Beğeni

Edip Akbayram okudum, 1 dakika falan çözemedim :slight_smile: Ne alaka dedim :slight_smile:

1 Beğeni

Adamın hapsi de pek hapis gibi değildi zaten Hocam, içerde albüm yapıp duruyordu :joy:

2 Beğeni

Evet ya, Hlidskjalf’ın adı da tınısı da bir değişikti, hapiste İsa’yı bulmuş Abruzzi gibi hissettirmişti.