Tam headbanglik
Orasını bilemiyorum
Ben biliyorum
sinema ve metal müzik; hayatıma anlam katan iki şeydir.
Fırsat bulursam izlemeyi düşünüyorum
Bir Nick Cave coverı…
Ziyadesiyle underrated şarkı
Ben eskiden klasik Rock veya progressive Rock dinlerdim yani Dire Straits, Rolling Stones, Queen, Pink Floyd, King Crimson gibi. Favorim ise Pink Floyd’du hatta hala dinliyorum. Ama normal olarak yavaş yavaş Hard Rock dinlemeye başladım. Deep Purple, Rainbow, Led Zeppelin, Guns N Roses, Van Halen’ın bazı şarkıları, Dio’nun bazı şarkıları gibi. AC/DC’yi hiç sevemedim. Favorim ise Rainbow’du ki bunu da hala dinliyorum. Yakın zamanda ise yine normal olarak Hard Rock’tan Metal müziğe doğru kaymaya başladım. Iron Maiden, Malmsteen, Black Sabbath(Özellikle Heaven And Hell Albümü), Metallica, Dio, Van Halen gibi. Favorim ise Dio. Sevebileceğim başka metal grubu önerebilir misiniz.
RAMMSTEIN’ı şiddetle öneriyorum. Alman endüstriyel metal grubudur kendileri. Du Hast parçasını duymuş olmanız muhtemelen, Türkiye’de bu parça oldukça meşhur.
Megadeth, Slayer, Manowar, Blind Guardian, Rammstein, Tiamat, Moonspell, Therion, In Flames, Dark Tranquillty dinleyin, gerisi zaten gelecektir. Sonrasında Rotting Christ, Cradle of Filth, Dimmu Borgir, Behemoth vs… yine tavsiyede bulunuruz.
Eskisi kadar dinleyemesem de hala Eluveitie seviyormuşum. Şimdi denk gelince eski playlistlerimden birinde farkettim. Böylelikle 10 yıldır hiç dönmediğim playliste düşmüş oldum.
inis mona paylaşsam herkes bilirdi belki ama omnos da harika melodisi olan bir şarkıdır. Folk metal türünde üstlerine tanımam hatta.
Ardından çağların yanan ateşi inflamesin belki de en güzel ve en sevdiğim şarkısına Come Clarity’e geçiyoruz. Sözleriyle de melodisiyle de harika.
Tabi biraz hızlanıp hammerfalla kayıyoruz sonra
Biraz daha sertleşmek lazım vedalaşmadan
Tabi ortalığı parçalamadan da gitmeyeceğiz
Türklerden de iyi iş çıkıyor