Bazen olur öyle
Ben de System of a Down’a ve vokalistine gıcık olurum
Ahahahahahaha
Çok geç gördüğüm için kusura bakmayın. Bence Eternal Tears of Sorrow (son albümlerini dinlemedim aslında) daha çok melodik death metal grubu gibi geliyor bana. Sonbaharı en iyi anlatan gruptur. Bu dönemde dinlenilmesi şiddetle tavsiyedir =)
Opeth’in In Cauda Venenum albümünü dinleyen var mı? Dinlemediyseniz İsveççe versiyonunu özellikle tavsiye ederim. Yaşım giderek yükseldiği için mi böyle bilmiyorum ama eskisi kadar hırçın metal dinleyemiyorum galiba! Bu albümde öyle “progressive metal” türünden ziyade “progressive rock” gibi ama şahane albüm olmuş.
Ayrıca In Mourning ve Insomnium dinleriniz varsa 4 Ekim’de gayet güzel albümler çıkartmışlar. Insomnium’un yeni albümüne dinlediğim en iyi albüm diyenler var, ben daha deşifre edemedim. O iki albümü de tavsiye ederim herkese!
Ich will dass ihr mir vertraut!
Çok iyiii
Rammstein’in en sevdiğim şarkılarından biridir…
Benim de öyle, ama bir tane gönlümün efendisi var o da; Feuer Frei!
Aklımı mı okudunuz en sevdiğim iki şarkı Ich Will ve Feuer Frei yazacaktım az önce
Feuer Frei’i Vin Diesel’in bir filminde kullanmışlardı. Yeni Nesil Ajan mıydı neydi. Konser sahnesi. İzlediniz mi? Müthişti
İşte benim Rammstein aşkım o film sayesinde başladı, film televizyondaydı (sanırsam 4. sınıftım), başında çok güzel bir müzik çalıyor dedim içimden, sonra filmin adından müziği buldum, bu sayede Rammstein aşkı başlamış oldu Evet, film gerçekten aksiyona doyuran bir filmdi, bazen hala açar bakarım
Film Adı: xXx
Senin için gelsin
Sehnsucht şarkısıda benim favorilerimden gerçi Sehnsucht album olarak çok güzel.
Evet Sehnsucht albümü efsanedir. Ben de grubu bu albümle tanıdım. Sehnsucht ve Mutter, Rammstein’in en sevdiğim iki albümü.
Evet, filmin adı xXx Yeni Nesil Ajan’dı galiba. Yanılmıyorsam filmde ünlü yönetmen Dario Argento’nun kızı Asia Argento da oynuyordu