Rotting Christ ne güzel dinlenir şimdi. Bu akşam şöyle bir best of dinlemeli. Ayrıca Dark Tranquillity - Damage Done peşine dinlenmeli
Rotting’in her bir albümü birbirinden güzel; Triarchy of, Genesis, Non Serviam, Thy Mighty …
Dediğin gibi best of dinlemek lazım
Birini koyayım şöyle buraya…
Chuck Billy (Testament) Covid-19 testi pozitif çıkmış. (kanser tedavisi de görmüştü)
Ve Niklas Sandin Dark Tranquillity den ayrılmış.
Metallica her pazartesi bir konseri youtube yükleyip bedava izletecekmiş (Slane castle 2019 konseri şu an nette mevcut)
Pantera Reinventing the steel 20th versiyonunu bu sene satışa sürecekmiş.
Heaven Shall Burn yeni album malum ortamlarda.
kısa kısa başlıklar bu şekilde.
Şarkılarının neredeyse tamamı saçma sapan sözlerle dolu ama hayvan gibi çalıp oradan kurtarıyorlar
son albümlerinde Battle of Yaldaboath yanlış olabilir böyle bir şeydi adı. Childchewer diye bir şarkı var acayip güzel.
O albüm bildiğim metal müzik inceleme sitelerinde çok yüksek puanlar almıştı Childchewer de çok gaz şarkı harbiden
nını nını nınınıını
NININ! NININ!

Bu videoya bayılıyorum. Day one the green 1985. 3 parça olarak pro-shot çekimi mevcut. Keşke konserin tamamı olsaydı.
Bulunmuyor mu torrent gibi ortamlarda?
Yok bulunmuyor. O dönemde sadece yanlış değilse 3 parça kaydedilmiş. Bir ihtimal Lars Ulrich’te olabilir diye düşündüm ama olsaydı zaten çoktan Master of Puppets Deluxe Edition paketinde DVD olarak koyarlardı. Ama konserin tam setlist ses kaydı mevcut bootleg sitelerinde bulunabilir. Ben daha öncede bootleg Metallica DVDleri topluyordum az biraz bilgim oradan.
Anladım hocam. Evet, hepsi bulunsa çok güzel olurdu
Gary Holt ve Chuck Billy’de yakalananlar arasında.
Ben de bunu paylaşmak için girmiştim. Till eski yüzücü, ciğerleri kuvvetli o yüzden, fakat yaşı 57. Durumunun kritik olduğu söyleniyor.
Güncelleme: Hayati tehlikeyi atlattığı söyleniyor.
Bunun şerefine grubun benim için en iyi şarkısını dinleyelim.
Rammstein’ın yeni çıkan remix albümünde en beğendiklerimden birisi Ohne Dich’in Laibach versiyonu oldu.