Bacim biz bu sarkilarla buyuk
Biliomusun derken. Yeri gelmisken abin metallica manowar megadeth slayer blindguardian ve rammstein i canli gorup dinlemistir
Zaten bu başlığa giren muhtemelen Orion dinlemiştir. Kastettiğim bas izole haliydi. Ben bunu dinleyene kadar o sesi gitar sanmıştım.
Orion, Metallica’nın en sağlam şarkılarından biridir
@Akahige senin dediğin bölüm Barış Manço’nun da bazı eski şarkılarında rastlanan 70’li yılların rock motifleri. Zaten Cliff’in de tarzı böyledir
Bass dedin mi basacaksın…Joey demaio ya… Ne gruplar geldi gecti… Hello istanbul, iyigeceler istanbul. Soyle bir delikanli adam gelmedi istanbula…
Girişte bass solo take one diyen James mi cliff mi bilen var mı?
İkisi de değil sanırım.
“We weren’t so sure people would understand that it was a bass solo, so we had the engineer go, [ silly voice ] “Bass solo, take one.” Even though it may have been take seven.” Lars Ulrich
Travis Ryan denen şahsın çılgın attığı şarkı
Control Denied - Death - Testament ve bir çok daha grubun albumlerinde bass gitarı ağlatan abimiz Steve DiGiorgio kendileri.
Bu adamların konserine gitmek isterdim gerçekten. Canlı izleme fırsatı bulduğum en meşhur grup ‘deep purple’ kıbrısta tesadüf eseri konserine gidebildim.
Şunlar gibi kral adam varmı ya… Adamlar türkçe konuşur, şarkı yazar… Düş sokağı sakinlarinden daha akıci söyler
Eğer sabahları zor uyanıyorsanız bu şarkının 02:15 - 02:44 arasını alarm sesi olarak kullanabilirsiniz.