Metal Müzik Sevenler Cemiyeti 🎸

3 Beğeni

Bacim biz bu sarkilarla buyuk :joy:
Biliomusun derken. Yeri gelmisken abin metallica manowar megadeth slayer blindguardian ve rammstein i canli gorup dinlemistir :blush::sweat_smile::fist:

2 Beğeni

Zaten bu başlığa giren muhtemelen Orion dinlemiştir. Kastettiğim bas izole haliydi. Ben bunu dinleyene kadar o sesi gitar sanmıştım.

2 Beğeni

Orion, Metallica’nın en sağlam şarkılarından biridir :+1:t2:
@Akahige senin dediğin bölüm Barış Manço’nun da bazı eski şarkılarında rastlanan 70’li yılların rock motifleri. Zaten Cliff’in de tarzı böyledir

1 Beğeni
2 Beğeni

Bass dedin mi basacaksın…Joey demaio ya… Ne gruplar geldi gecti… Hello istanbul, iyigeceler istanbul. Soyle bir delikanli adam gelmedi istanbula…

1 Beğeni
3 Beğeni
4 Beğeni

Bu cemiyetin üyesi değilim ancak es geçtiğim bir tür de değil. En sevdiğimi paylaşayım;

5 Beğeni

Girişte bass solo take one diyen James mi cliff mi bilen var mı?

1 Beğeni

İkisi de değil sanırım.
“We weren’t so sure people would understand that it was a bass solo, so we had the engineer go, [ silly voice ] “Bass solo, take one.” Even though it may have been take seven.” Lars Ulrich

3 Beğeni

Travis Ryan denen şahsın çılgın attığı şarkı

2 Beğeni

Control Denied - Death - Testament ve bir çok daha grubun albumlerinde bass gitarı ağlatan abimiz Steve DiGiorgio kendileri.

3 Beğeni
2 Beğeni

Bu adamların konserine gitmek isterdim gerçekten. Canlı izleme fırsatı bulduğum en meşhur grup ‘deep purple’ kıbrısta tesadüf eseri konserine gidebildim.

2 Beğeni
3 Beğeni
2 Beğeni
2 Beğeni

Şunlar gibi kral adam varmı ya… Adamlar türkçe konuşur, şarkı yazar… Düş sokağı sakinlarinden daha akıci söyler :blush:

6 Beğeni

Eğer sabahları zor uyanıyorsanız bu şarkının 02:15 - 02:44 arasını alarm sesi olarak kullanabilirsiniz.

2 Beğeni