80 Kalibre sevdiğim bir grup yeni albümü nasıl kaçırdım bilmiyorum. Hidayet Can Özcan eski seviyesinin bile üstüne çıkmış. Grubun en başarılı işi olmuş bence. Sadece bir şeyi anlayamadım. Zamanın Gözünden bölüm 1 var bölüm 3 var ama bölüm 2 yok.
Klibi kadar güzel bir performans. Keanu Reeves’in eksikliği hissediliyor elbette ama, şarkının hissettirdiği duygular kendini çok net bir biçimde korumuş.
You disappoint me,
Maybe you’re better off this way.
https://open.spotify.com/playlist/3hdlt4gj0PRUKvhgqGFAKp?si=1e0FzEkDS8SkLLA02P24tA
Fantastik edebiyat ve Power Metal bir arada, Blind Guardian’dan aşmış 11 parça ile sizleri kısa bir Orta Dünya turuna davet ediyoruz…
From mars to sirius mu yoksa The way of all flesh mi daha güzel albüm tartışılır ama şu bir gerçek:
The way of all flesh + From mars to sirius > Magma + L’enfant Sauvage + The Link + Terra Incognita
Motörhead’li günler dilerim.
Düzenleme: Ace of Spades albümünün 40. Yılıymış bugün. Sabah paylaşırken farkında değildim güzel bir tesadüf olmuş.
Youtube’da video izlerken reklam olarak bu video çıktı karşıma. İyi ki de çıkmış, şuna baksanıza. Sanarsınız 2011’de değilde 80’lerde söylenmiş gibi. Grup ismi ve videosu olmasa Iron Maiden ile karıştırmak işten bile değil.
iPhone kullanan arkadaşlara bir sorum var.
M4a ile mp3 farkı hissedilir derecede mi? (her ikisinde de 320 kbps baz alınınca)
AC/DC’nin yeni albümü çıkmış. İlk tur bitti. Dedeler harika bir iş çıkartmış. Orijinal CD’sini alacağıma hiç şüphe yok.
Her 2 şarkıda çok güzel. Accept’in yeni albüm gümbür gümbür geliyor. Grup 2. baharını yaşıyor.
Bu grubun Bad for Good şarkısını tavsiye ederim. Skull Fist’i ilk kez bir korku/komedi filminde fark etmiştim ben de.
O şarkılarını duymamıştım bir bakayım. Teşekkürler. Büyük ihtimal biliyorsunuzdur ama, Heavier Than Metal şarkıları da güzel. Tavsiye ederim.