Metal Müzik Sevenler Cemiyeti 🎸

2 Beğeni
4 Beğeni

Yeri bura değil biliyorum ama yıllarca Manowar’ı, Judas’ı, Madien’ı efendime söyliyim Blind Guardian’ı olsun ne power ne heavyler dinledik, şunun kadar senfonik-power bir giriş görmedim. Böyle bir giriş yapıp niye bitirsin be adam …

5 Beğeni

5 yıl önce bugün Lemmy baba aramızdan ayrıldı.

8 Beğeni

Sevdiğim nadir Death Metal gruplarından

1 Beğeni
2 Beğeni

Kış mevsimiyle beraber iyi gidiyor.

6 Beğeni
3 Beğeni
2 Beğeni

Iron Maiden’in, Amolad ile birlikte en sevdiğim albümlerinden birisi.Bilim kurgu en sevdiğim edebiyat türü olduğundan Brave New World ve Out Of The Silent Planet gibi şarkıların yeri ayrıdır.

7 Beğeni

Bu albümdeki Blood Brothers şarkısı da ayrı bir güzel.

1 Beğeni

Çok epik bir şarkı Blood Brothers.Dave Murray’in solosundan sonra şarkı birden ilahiye dönüyor.Sonra yine parçalamaya başlıyor.

1 Beğeni

Nomad’i unutmayalım. Aslında albüm komple güzel :slight_smile:

1 Beğeni
1 Beğeni

@erce’nin yukarıda yazdığına benzer bir mesaj olacak. Ben o kadar progresif metal dinliyorum bu kadar progresif şarkı görmedim. Resmen klarnet yerine elektro gitar olsa Dream Theater şarkısına dönüşüyor. Buna Rock-Metal cover yapılsa süper olur aslında.

Şimdi koyacağım şarkı ilkinden daha az progresif. Ama bas gitar inanılmaz. Yine Dream Theater benzetmesi yaparsan John Myung’dan iyi öyle söyleyeyim. Nurhat Şensesli gerçekten dünyanın en iyi basçılarından biri bence.

1 Beğeni

Kasetini milyon kez dinlemişliğim vardır. Süper albüm, bu albümün turnesinde izlemek isterdim.
Bkz. Iron Maiden : Rock in Rio

1 Beğeni

Yeni yıla babayla girelim.

7 Beğeni

Yeni yılda da geleceğim yer belli :slight_smile:

3 Beğeni
3 Beğeni