Metal Müzik Sevenler Cemiyeti 🎸

Death&Black metal türüne koymalısınız. Ya da isterseniz Progserif olarak ayrı bir başlık açabilirsiniz. Oraya da Dream Theather gibi grupları koyarsanız. Ama ne olursa olsun 2 başlığa da rahatça uygun bir grup Opeth.

1 Beğeni

http://organizeyourmusic.playlistmachinery.com/

Şu siteden faydalanabilirsin. Burada Opeth’i Alternative Metal olarak gösteriyor.

1 Beğeni

Çok teşekkürler, böyle bir şey olduğunu bilmiyordum.
Spotify bazen tür konusunda saçmalayabiliyor ama işime yarayacaktır. :slightly_smiling_face:

Yeni çıkmış, sessiz sedasız. 3 gün sonra anca haberim oldu.

3 Beğeni

Bence progresif metal için ayrı bir liste açın. Çok progresif metal dinlemiyorsanız da progresif rock ile birlikte bir liste açabilirsiniz. Progresif dinlemiyorsanız dinlemeye başlayabilirsiniz progresif iyidir. :grin: Listeyi şimdiden açabilirsiniz dinlemeye başlayınca dolar.

1 Beğeni

Teşekkürler öneriniz için, dikkate alacağım. :sweat_smile:
Şu karmaşayı bir düzenleyeyim, sıra ona da gelir. :slightly_smiling_face:

https://www.metal-archives.com/bands/Opeth/38

Metal grupları için metal-archives en tutarlı sınıflandırmayı yapıyor. Opeth’in ilk albümleri prog death, sonrakileri prog rock.

2 Beğeni

Evet, ben de bu siteyi geçenlerde keşfettim, hatta burada da paylaşmıştım. Çok işime yarıyor. :slightly_smiling_face:

Hayır metal falan değil ama bugün Nancy aşkım tutunca aklıma geldi. Çok severim şarkıyı. Gitar riffleri basit ve bir o kadar da içine çeken bir tonda. Şu belalar kalksa coğrafyadan, kim bilir ne kadar güzel işler çıkacak ortaya.

3 Beğeni
5 Beğeni

Madem progressive metal konusu geçti, Coroner’in Grin şarkısını şuraya bırakayım :grinning::

4 Beğeni

Naptınız siz?

10 Beğeni

Müthiş bir cover olmuş.

2 Beğeni

Black metal çok dinlemesem de hoşuma gitti.

2 Beğeni

Bunu Metallica da fark etmiş :grin:

4 Beğeni

Bu adamların içerikleri çok özgün ve kaliteli bence.

1 Beğeni

Madem The Hu diyorsunuz bende bunu bırakıyorum

4 Beğeni

Tengger Cavalry de Moğol metal dalgasında çıkış yapan gruplardan biriydi. Frontmani Amerikan müzik endüstrisini kaldıramadı, önce depresyona girdi sonra da intihar etti.

4 Beğeni

Müzik Çevirisi Yapan Kanalları Keşfedelim! Başlığını görünce aklıma TayfunRaider’ın çektiği Metallica belgeseli geldi. Hemen forum ahalisiyle paylaşayım dedim.

Bu son çektiği kanalında başkalarıda var . 3 noktanın solundaki buttona basarak hızlıca ulaşabilirsiniz.

2 Beğeni