Öhm öhm… Mettalica’nın en baba albümü Justic For All 32 yaşında. Albümün en sevdigim yanı progserif özellikler göstermesi. Hatta albüme Prog Thrash demek yanlış olmaz.
Bunlarda albümün en baba birkaç şarkısı:
Bass sesleri de eksik olmasa Metallica’nın en iyi albümü olabilir. Hoş, bu haliyle en iyilerden biri
Bu attığınız hâlini dinliyorum zaten genelde. Bu hâli net 1 numaradır benim için. Ama bildiğim kadarıyla Spotify’da böyle bir versiyonu yok albümün.
Ayriyetten bir bass gitarist olarak, bu albümdeki şarkıların üzerine bass gitar çalmak çok zevk veriyor bana. Adamların hatasını düzeltiyormuş gibi hissediyorum kendimi
Kafa kırdırır bu. Neyse vatan kurtarıldı.(!)
Slayer veda etti, artık yok. Tek şansımız vardı, onu da elimizden aldılar. Çok şey söylemek geliyor içimden.
Üzdü… (20 karakter!)
Ben de üzüldüm. Siyasi görüşüne bir şey demiyorum ama kongre binasını basmak nedir?
Marco Hietala Nightwish grubundan ayrılmış.
Üzüldüm… Solo şarkılarını da severdim.
O kadar cevap arasında Marilyn Manson görmemek beni şaşırttı açıkçası. Kendisi metal müziğin efsanelerinden oysaki. Benim de metal müziği tanımam, sevmem onunla olmuştu hatta. O yüzden bendeki yeri de bir ayrıdır kendisinin. Ancak Manson dışında Rammstein, Metallica, Avenged Sevenfold, Disturbed de çok sağlam gruplar. Bunların dışında da çok vardır aslında da şu an aklıma gelenler bunlar oldu:D