Metal Müzik Sevenler Cemiyeti 🎸

Bakalım şarkının introsunu kimler hatırlayacak?

6 Beğeni

Dönence. Sanırım Serdar Öktem sunuyordu.

1 Beğeni
4 Beğeni
9 Beğeni

Adamların en underrated şarkısı açık ara. Hayvan gibi ballad resmen.

2 Beğeni

Bu albümün bonus diskinde olan şarkı bir de, ilk 11’e nasıl almamışlar anlamıyorum.

1 Beğeni

İlginç gerçekten. Bir Spieluhr’dan neyi eksik bu şarkının. :grinning:

1 Beğeni

Bir süredir sürekli Tech Death dinliyorum. Alustrium da yeni keşfettiğim bir grup. Progresif Tech Death yapıyorlar. Şarkı bir hafta önce çıkmış. Albümlerini de beklemeye başladım. Umarım kalan şarkılar da bu kalitede olur. Grubun önceki şarkılarına da biraz baktım onlar da güzel. Ama bu yeni albüm daha iyi olacak gibi duruyor.

Uzun zamandır yoktum, dediler ölmüş… :nauseated_face::face_vomiting:

4 Beğeni

Yeni. Ben cok begendim.

4 Beğeni

Doom metalin öncüsü, bana bu türü bu denli sevdiren grup.

Heavy metalin en sevdiğim isimlerinden.

Bu 10 dakikalık şaheser, insanı progressive metal hastası yapar.

Doom metal ile folku birleştirip ortaya resmen yeni bir tür çıkaran, metal türünü şekillendirmiş isimlerden.

5 Beğeni

Özellikle Empyrium’un hastasıyız…

Ben bir NeoClassical Metal hastasıyım. Güzel parçaların olduğu bir playlistimi bırakıyorum.

3 Beğeni

Empyrium sonrası bu türü taşıyan iyi gruplardan olan Rome da tavsiye edilir.

1 Beğeni

Rome’u da sever ve takip ederim, o da çok iyi gruptur :+1:t2:

1 Beğeni

Brutal yetmemiş clean vokal ile de uçurmuş. Ağzım açık dinledim. Orijinali kadar mükemmel

2 Beğeni

Çok iyi liberteryen metal grupları keşfettim. Birkaçını paylaşayım.

BackWordz doğrudan liberteryen bir grup zaten. Veracity albümü bu açıdan en önemli albüm herhalde türdeki. Bu da güzel bir şarkı:

Power sever biri olarak Iced Earth’i biliyordum ama liberteryen taraflarını fark etmemiştim. Oldukça ciddiymiş.

Türün en ünlü şarkılarından biri de Havok’a ait. O meşhur sözden alıyor ismini.

Metal değil rock demek doğru ama bunu da ekleyeyim. Rush çok önemli bu tür için.

Bir de punk gelsin. Pennywise ön plana çıkıyor burada da.

Çok genel olan ama metal ağırlıklı olan liberteryen şarkılar playlistim için de, buyrun:

1 Beğeni

Hocam liberteryen metalden kastınız nedir tam olarak? İlk kez duyduğum için soruyorum.