Şimdiye kadar gelen parçaların arasından en zayıfı oldu benim için.
1:00’da şarkı Esoteric Surgery’e dönüşüyor resmen yükseldim. Onun dışında Mario Duplantier yine yardırmış. Ben Amazonia’ya göre daha çok beğendim. Düzenleme: Şu an ard arda altı defa dinledim kesin kararımı verdim: Şu ana kadar albümün açık ara en iyi şarkısı. Yine de tekrar söylemek lazım bir daha The Way of All Flesh gibi bir albüm yapamayacaklar. Şu an bu albüm de Magma ile kafa kafaya gidiyor bence. (7 veya 7.5 puan).
Bu konuda büyük bir fikir ayrılığına düştük Ben Amazonia şu ana kadar en iyisi diyorum
https://open.spotify.com/track/78pbUsshESYGcyA8WwDfcE?si=0_2qmSuiTyyUhsUobFvVuQ&utm_source=copy-link
Wretch türün belki de en değerli albümü aslında. Çoğunlukla stoner bu albümle başlatılır. Ki bence Kyuss diskografisi içinde bu kadar geride kalmayı hak etmiyor.
Şu Homura’nın stüdyo kaydını bir türlü yapmadılar ki temiz dinleyelim Konsere gidenler sırf bu şarkı için gidiyor.
Seven albümlerini kaçırmışım, henüz dinledim. Canavar gibi albüm, ilaç gibi geldi. Yukarıda bir arkadaş melodeathin kalıpları dışına çıkamadığını söylemişti. Nispeten doğru bir yorum. Fakat bu albüm kalıp falan dinlememiş yıkıp geçmiş. Çok fazla sevdim herhalde ondan bu cümleler
Travis Ryan denen insan müsveddesi bir şarkı içinde dört beş farklı vokal türünü kullanabilecek kadar yetenekli bir abimiz. Adam vokaliyle dinleyenlere adrenalin + umutsuzluk hissi bombardımanı yaşatıyor. Bu arada aşağıdaki videoda (2:46’da) dediğine göre kendisi Selda Bağcan hayranıymıș. İlginç
Ben birkaç örnek daha vereyim.
Chelsea Wolfe da Selda Bağcan hayranıymış.
Hadi selda bağcan Anadolu Rock diye normal sayalım. Alttaki röportaja bir bakın. Karl Sanders Orhan Gencebay hayranıymış.