İlk Rammstein - Rosenrot sonra Five Finger Death Punch - Lİft Me Up derken Rhapsody of Fire ile power metale daldım ve gittikçe derinlere daldım. Şu sıralar Grindcore haricinde birçok metal alt türünü dinliyorum.
Yaklaşık 4 senenin ardından 294 parçalık şöyle bir metal çalma listem oluştu. Spotify
Aslında metal dinleyenler olarak takipleşebiliriz. Ben genelde masaüstünden girdiğim için kim ne dinliyor diye bakıp kendimce şarkı önerisi almayı çok severim. Ama metal dinleyen çevrem çok olmadığı için maalesef pek mümkün olmuyor bunu yapmam.
Ben kendiminkini şöyle bırakayım, başka paylaşmak isteyen olursa çok sevinirim.
Benim hesabım çok karışık, 14 yaşındaki yeğenimle kullanıyorum, reynmen, helikopter falan dinliyor o yüzden paylaşmıyorum:) ama sizi ve @swarf ’ı takibe aldım ama ama şöyle bi şey var çalma listeleriniz açık değil sanırım şarkısız görünüyor birçoğu.
Listeler gözüküyorsa üzerlerine tıklayınca da şarkıların görünmesi lazım aslında, daha önce hiç karşılaşmamıştım böyle bir şeyle. Basınca boş mu görünüyor içleri?
Paylaştığınız için teşekkürler, ben de takip ettim.
(Bu arada genel olarak tekrar açıklama yapayım, yanlış anlaşılmaktan korktum bir an. Takipçi çoğaltmak gibi anlamsız bir kaygıyla böyle bir istekte bulunmadım. Gerçekten niyetim müzik önerisi alışverişinde bulunmak, benim profilimin takip edilmesine bile gerek yok. Ben sadece bu başlıkta gezinen üyelerin dinleme aktivitelerini merak ettim. )
Takipçi kasmak demişken kafama bir şey takılıyor merak ediyorum. Bazen bazı hesaplardan karşıma sürekli Instagram üzerinden sponsorlu çalma listeleri çıkıyor. Olayı nedir bunun bilginiz var mı acaba? Yani ucunda para olmasa neden karşıma birileri sponsorlu çalma listesi çıkarsın değil mi?
Bilgim yok bu konuda, daha önce dikkatimi çekmemişti ama dediğiniz gibi çalma listelerinin takipçileri çok fazla olunca listeyi yapanlar para alıyordur büyük ihtimal.
Playlist ve profil paylaşımı bence de harika bir fikir. Yeni grupları keşfetmek için daha iyi bir yol yok galiba. Paylaşan herkesi takip ettim. Bu da benim naçizane hesabım.
Ağırlıklı olarak old school rock ve 2000 sonrası metal seviyorum. Özellikle Kıvo’s Best diye bir playlist var, o biraz tehlikeli. Şahsi radyomu oluşturmaya çalıştım ama çok cins bir şey oldu. Trivium’dan Metallica’ya, Neşet Ertaş’tan Adamlar’a, Blind Guardian’dan Deep Purple’a, Cahit Berkay’dan In Flames’e ani geçişler var, dinlerseniz dikkatli olun.
Bu da benim hesabım. Ama uyarayım sadece Metal dinlemiyorum. Yani az bilinen bir Death Metal grubu da dinliyor olabilirim Orhan Gencebay da dinliyor olabilirim Türkçe Rap de dinliyor olabilirim arası yok.