Metal Müzik Sevenler Cemiyeti 🎸

İlk Rammstein - Rosenrot sonra Five Finger Death Punch - Lİft Me Up derken Rhapsody of Fire ile power metale daldım ve gittikçe derinlere daldım. Şu sıralar Grindcore haricinde birçok metal alt türünü dinliyorum.

Yaklaşık 4 senenin ardından 294 parçalık şöyle bir metal çalma listem oluştu. Spotify

3 Beğeni

@swarf
Profilinizi takibe aldım. :slightly_smiling_face:

Aslında metal dinleyenler olarak takipleşebiliriz. Ben genelde masaüstünden girdiğim için kim ne dinliyor diye bakıp kendimce şarkı önerisi almayı çok severim. Ama metal dinleyen çevrem çok olmadığı için maalesef pek mümkün olmuyor bunu yapmam. :slightly_smiling_face:

Ben kendiminkini şöyle bırakayım, başka paylaşmak isteyen olursa çok sevinirim. :slightly_smiling_face:

6 Beğeni

Benim hesabım çok karışık, 14 yaşındaki yeğenimle kullanıyorum, reynmen, helikopter falan dinliyor o yüzden paylaşmıyorum:) ama sizi ve @swarf ’ı takibe aldım ama ama şöyle bi şey var çalma listeleriniz açık değil sanırım şarkısız görünüyor birçoğu.

1 Beğeni

36 tane public playlist’im var aslında. :thinking:
İçleri mi boş görünüyor yoksa direkt çalma listeleri mi yok?

Bu şekilde görünüyor:)
A düzeltiyorum, içerisine tıklayınca şarkılar da görünüyor:)

Metal ve gothic metal dinliyorum, Rock’ı çok severim. Takibe alacağım, siz de takip etmek isterseniz profilimi bırakıyorum. :blush:

7 Beğeni

Listeler gözüküyorsa üzerlerine tıklayınca da şarkıların görünmesi lazım aslında, daha önce hiç karşılaşmamıştım böyle bir şeyle. Basınca boş mu görünüyor içleri? :sweat_smile:

1 Beğeni

Evet evet listelere tıklayınca görünüyor, ortak beğenimiz olmadığı için 0 likes diyor sanırım.

1 Beğeni

O kısım playlistlerin başkaları tarafından takip edilme sayısı, o yüzden 0 çoğu. :joy: Arada birkaç tanesini arkadaşlarım takip ediyor o kadar. :slightly_smiling_face:

@alys Ben de takibe aldım, teşekkürler paylaştığınız için. :blush:

3 Beğeni

Profilinizi takip ettim :slight_smile:
Takip etmek isteyen olursa bu da benim profilim;

3 Beğeni

Paylaştığınız için teşekkürler, ben de takip ettim. :slightly_smiling_face:

(Bu arada genel olarak tekrar açıklama yapayım, yanlış anlaşılmaktan korktum bir an. :slightly_smiling_face: Takipçi çoğaltmak gibi anlamsız bir kaygıyla böyle bir istekte bulunmadım. Gerçekten niyetim müzik önerisi alışverişinde bulunmak, benim profilimin takip edilmesine bile gerek yok. Ben sadece bu başlıkta gezinen üyelerin dinleme aktivitelerini merak ettim. :slightly_smiling_face: )

2 Beğeni

Takipçi kasmak demişken kafama bir şey takılıyor merak ediyorum. Bazen bazı hesaplardan karşıma sürekli Instagram üzerinden sponsorlu çalma listeleri çıkıyor. Olayı nedir bunun bilginiz var mı acaba? Yani ucunda para olmasa neden karşıma birileri sponsorlu çalma listesi çıkarsın değil mi?

2 Beğeni

Bilgim yok bu konuda, daha önce dikkatimi çekmemişti ama dediğiniz gibi çalma listelerinin takipçileri çok fazla olunca listeyi yapanlar para alıyordur büyük ihtimal. :slightly_smiling_face:

Playlist ve profil paylaşımı bence de harika bir fikir. Yeni grupları keşfetmek için daha iyi bir yol yok galiba. Paylaşan herkesi takip ettim. Bu da benim naçizane hesabım. :slightly_smiling_face:

Ağırlıklı olarak old school rock ve 2000 sonrası metal seviyorum. Özellikle Kıvo’s Best diye bir playlist var, o biraz tehlikeli. Şahsi radyomu oluşturmaya çalıştım ama çok cins bir şey oldu. Trivium’dan Metallica’ya, Neşet Ertaş’tan Adamlar’a, Blind Guardian’dan Deep Purple’a, Cahit Berkay’dan In Flames’e ani geçişler var, dinlerseniz dikkatli olun. :grimacing:

3 Beğeni

Spotify kullanmıyorum ama şöyle importlamayı denedim.

1 Beğeni

Çok karışık bir zevkim olsa da stoner ve progresif sevenler bakabilirler.

2 Beğeni

Melo-Death tarihimin en iyi albümü diyebilirim herhalde. The Black Waltz!

5 Beğeni

:relieved::relieved:

3 Beğeni

Bu da benim hesabım. Ama uyarayım sadece Metal dinlemiyorum. Yani az bilinen bir Death Metal grubu da dinliyor olabilirim Orhan Gencebay da dinliyor olabilirim Türkçe Rap de dinliyor olabilirim arası yok.

6 Beğeni
3 Beğeni