Metal Müzik Sevenler Cemiyeti 🎸

Ben de yabancı olarak Loudwire, Metal Hammer, Kerrang ve We Are The Pit’i takip ediyorum.

Yerli olarak da sizin dediklerinize ek olarak Metalkafe, Surge Türkiye, Yüzde Yüz Metal ve Metal Till Death takip ediyorum.

Ağırlıklı olarak Instagram’dan takip ettiklerimi yazdım ama çoğunun Twitter hesabı da olması lazım.

2 Beğeni
2 Beğeni
2 Beğeni

Pasifagresif oldukça iyidir hocam. Ağırlıklı olarak metal kritikleri olsa da, diğer alternatif türleri de bulabilirsiniz.

1 Beğeni

@Akrep @noronikkirbac @ilydious @kivoethe Teşekkürler paylaştıklarınızi bende takip ediyordum . Metal archives’de iyidir bende bunu paylaşayım

2 Beğeni

Ghost’un önceden şöyle bir yorumu var, belki merakınızı biraz giderir. :slight_smile:

4 Beğeni

Böyle gelecekse gelmesin…

1 Beğeni

Beklentimi bir tık düşürse de, Ghost burada yalnız coverlamadığı için hala umudum var benim. :grimacing:

1 Beğeni
5 Beğeni

Artık eskisi kadar ekstrem müzik dinleyemiyorum. En fazla Avenged Sevenfold, Trivium falan kaldırıyor kafam. Ama yıllardır asla vazgeçemediğim bebeğim Lamb of God konu olunca… On yıldır falan dinliyorum, hala aynı heyecanı, aynı gazı verebiliyor ya, inanılmaz. :facepunch:

2 Beğeni

Never’ın 2:55’te başlayan kısmı, Contractor’un 1:37’de giren palm muteli riffine acayip benziyor onu farkettim.

2 Beğeni

Harakiri for the Sky konserine gidecek olan var mı? Gebze’den bir insan evladı bulursam gidip dinlemeyi düşünüyorum, bulamam kesin ama hayırlısı. Insanın metal dinlemeyen bir arkadaşı olmaması çok zor oluyor.

@Queequeg tesadüfen denk geldi :grin:

2 Beğeni
4 Beğeni

Bu albümden en sevdiğim “us against december skies”. Parçalar birbirlerine benziyor gibi değilde sanki geçişler var ve tüm albüm tek parça gibi geliyor.

1 Beğeni
5 Beğeni

Ne zamandır dinlemiyordum Katatonia, bu başlığı bu yüzden çok seviyorum, iyi bir hatırlatıcı.

1 Beğeni

Evet, bu dediğiniz çok doğru. Ben de kimi zaman uzun süredir dinlemediğim gruplara denk geliyorum, iyi oluyor.

1 Beğeni
1 Beğeni

Albümleri genel olarak uzun olduğu için tekli olarak dinliyorum şarkılarını. O yüzden dikkat etmedim. Belki de konsept bir albümdür Maere, o yüzden tek parça gibi duruyordur.

1 Beğeni