Ben de The Jester Race, Whoracle ve Clayman (Colony de sayılabilir) dışında dinleyemiyorum In Flames’i. Hele şu I, the Mask ne kadar kötüydü yav.
Dinleyerek seviyorum (bkz: izleyerek seviyoruz)
In Flames ilk 3 zorlasan 4 albüm dışında apayrı bir kimlikle devam etti yoluna ve maalesef güzel de değildi, belki de In Flames oldukları için güzel gelmedi sevenlerine. Benim için melodeath demek Insomnium’dur. 8 albümüdür aynı melodiler dönüyor ve işin ilginç yanı her çıkan albümle beraber “aha en iyi albümleri bu” gibi yorumlar hiç eksik olmadı. Varsın tekdüze olsun ben razıyım. Liste dışı bıraktığım şarkıları yok 75/75. Böyle devam ederlerse listemde en fazla şarkıya sahip olan grup olacaklar. Iron Maiden 138 şarkıyla tepede
Söz melodeath ile devam ediyorsa şuraya iliştireyim;
Doğrudan hedefi bulan 2 kurşun
Son zamanlarda dinleyip, yeni tabirle çıkamadığım şarkı:
Bu grubu birkaç ay önce bu şarkısıyla keşfettim. Bir süre dinledim sonra unuttum. Tekrar dinleme vakti.
Çok güzel, ama çok güzel… İyi kötü bas çalar dinlerim ama bu perküsyon çok farklı.
Gençler kritikzine, metalperver tarzinda metal ve rock ağırlıklı, albüm, haber, röportaj gibi içerikleri olan blog sayfaları ne bilim ınstagram veya twitter hesapları paylaşabilir misiniz? Yerli ve yabancı farketmez bilgi ve fikir edinmek için.
Hocam yabancı olarak Loudwire’ı takip ediyorum. Yerli olarak ben de pek bilmiyorum.
Pasifagresif’i takip ediyorum bir göz atabilirsiniz.