Metal Müzik Sevenler Cemiyeti 🎸

Ben şarkıyı çok beğendim, soloya bayıldım hatta. Klip de çok güzel olmuş, Dickinson’ın elinin değdiği yerde gül bitiyor :grin:.

Incelemesini şöyle bırakayım

Adrian Smith bestelemiş. Ben de sevdim. Albümün geri kalanı da böyleyse tamamdır.

Klasik bir Iron Maiden şarkısı ve bu benim için iyi ya da çok iyi demek. Kimileri intro çok uzun olmuş demiş, intro şahsen benim hoşuma gitti. Genel anlamda iyi, sözler güzel, klip guzel,hikayesi iyimis ilerleyen zamanda daha ayrintili incelemelerde cikar, samuray tarzı Eddie gormek güzel. Mükemmel değil ama iyiydi. Hepsinden çok soloyu beğendim

@yavanna Kam Ata’yı dinledim ve beğendim. Tabi metal yapmıyorlar ama güzel. Türkistan (Orta Asya) melodileri içeren etnik müzik diyebiliriz. Ben bu tarzı severim.
Bir de, Alper Çağlar’ın Göktürk üçlemesinin müziklerini yapacaklarını duydum ama ne kadar doğru bilmiyorum. Güzel şeyler ortaya çıkabilir.

1 Beğeni

Post sever rıhtım sakinlerine armağan ediyorum

4 Beğeni

Bugün D&R’da albümlerini görmemle keşfettiğim bir Türk grubu. Bu parçalarını da epey beğendim.

5 Beğeni

Nekropsi’yi anımsatıyor.

2 Beğeni

Ekşi’de de buna benzer bir yorum görmüştüm fakat bahsettiğiniz grup hakkında bir bilgim yok maalesef. Bakacağım.
Güncelleme: Baktım ve katılıyorum, anımsatıyor. Ayrıca bu grubu da beğendim.

1 Beğeni

Ben de daha önce Congulus’u hiç dinlememiştim. Siz paylaşınca tıklayıp dinledim, sonra Bozkır albümlerine baktım, o albüm daha fazla benziyor Nekropsi’nin deneysel müziğine.
Nekropsi çok iyi gruptur. Özellikle Mi Kubbesi albümü.

2 Beğeni

Mi Kubbesi’ne baktım ben de öncelikle ve gerçekten benziyor. Seviyorum bu tarz sesleri, iki grubu da dinlerim artık ben. Güzel bir keşif oldu.

2 Beğeni

Iron Maiden’in 17. stüdyo albümü Senjutsu 3 Eylülde yayınlanacakmış.

10 Beğeni

Albüm kapağı mükemmel duruyor. Samuray Eddie de ayrı bir güzel olmuş. Müzikal olarak da A Matter of Life and Death albümü ayarında olsa tadından yenmez. Beklemedeyiz bakalım.

5 Beğeni

Dinlerken sıkılacağım bir albüm geliyor

1 Beğeni
1 Beğeni

Dance of Death ile birlikte gördüğüm en kötü Maiden kapağı.

Eddie güzel ama arka fon boş olunca biraz kolaya kaçmış gibi geldi .

17 Eylül’e kadar bekleyeceğiz artık.

3 Beğeni

Kapağı ve ismi görünce aklıma Whispered’ün albümleri geldi. Acaba bu albüm de Japon temalı olur mu?

Whispered demişken paylaşayım;

tam bir müzikal şölen.

Whispered de yeni albüm üzerine çalışıyordu kayıtlar bitti mi acaba?

Bu senenin ikinci yarısı bizi güzel karşılayacak gibi. Belakor, Insomnium, Iron Maiden, Whispered ve Blind Guardian albümleri geliyor (en olmadı sene başına sarkar belirsiz olanlar)

2 Beğeni

Albümün tamamının Japon temalı olacağını sanmıyorum. Albüme adını veren Senjutsu yüksek ihtimal Japon temalı olur. Diğer şarkılar bildik Maiden tarzı olur diye düşünüyorum. Belakor ve Blind Guardian’ın yeni albümlerini ben de merakla bekliyorum.

2 Beğeni