Mevcut Fi̇yatlara İnat Ki̇tap Almayanlar Kulübü

Biliyorsunuz ki son zamanlarda kitap fiyatları aldı başını gidiyor. Artık olay ekonomik krizi geçti yayınevleri ve İnternet sitelerinin açgözlülüğüne döndü. Tabii bunda bizimde suçumuz var. Organize olamayan bir toplumuz. Umursamıyoruz.

Var mısınız, sessiz çığlığımızı kitap almayarak duyuralım. Biz burada azımsanmayacak sayıda bir topluluğuz. Belki bin değiliz ya da milyon değiliz. Ama kitap alma ve okuma sayısı oranı ile binlere bedeliz.

Bu sessiz çığlığa katılmak ve kitap fiyatları makul rakamlara ininceye dek kitap almayacağım diyen varsa lütfen “ben varım” diye yorum atsın.

Belki de bizim ufak çırpınışımız, ileride başka toplulukları da kenetler. Belli mi olur.

12 Beğeni

Ben varım ve söz veriyorum.

Ben varım ve söz veriyorum diyemem. Zira bazı kitaplar var ki almasam ve baskısı tükenirse sonra sahaflardan üç beş katı fiyatına almaktansa ya da ah vah etmektense almayı yeğlerim. Fakat sırf seri diye önümüze sunulan bütün çöp kitapları, sırf herkes alıyor diye (mesela Ben Kirke) bu kitap da neymiş dediğim kitapları, fiyatları aşırı pahalı gelen kitapları (fiyatlar zaten pahalı ama bazısı çok çok uçuk) almayacağıma söz verebilirim. Ki zaten almıyorum da.

Not:Alanlara da sözüm yok çok fazla. Adam zengindir veya kitaba verdiği para çok gelmiyordur anlarım.

Alanlara sövecek mi bu grup? Ona göre konumlanayım :laughing:

3 Beğeni

Öyle bir ayıbı burada kimse yapmaz bence.

1 Beğeni

Katıldığın için teşekkürler. Ama lütfen inat et.

Ben 2 aydır fantastik almıyorum sayılır mı? Sayılırsa bende varım.

O hiç belli olmuyor :slight_smile:

Ben almaya ara verebileceğimi sanmıyorum ama elimden geldiği kadar azaltırım :confused:

Hiç bir kitap. Biraz sabır. Anlıyorum biz kitap severler için çok zor bir karar. Ama inanın birileri bir yerlerden başlamalı. Hiç bir şey yapmazsak bu artarak devam edecek.

Öyle bırakamazsın, bir anda tamamen bırakman lazım. :slight_smile:

3 Beğeni

O halde bende yaza kadar almama sözü veriyorum :raising_hand_man:t3:

Katılıyorum size. Bir anda acil olmalı.

Teşekkürler. Bakın şimdiden çoğalıyoruz.

1 Beğeni

Dediğim gibi tamamen kitap almayı bırakamam. Ama birçok alacağımı erteledim. Fakat imkanım dahilinde mesela Robert E. Howard’ın kitaplarını almayı düşünüyorum. Çünkü 12 senedir falan bekliyorum Howard’ı. Dahası çıkacak iyi korku kitaplarını da alırım muhtemen. Çünkü en sevdiğim tür korku ve ülkemizde en az bu türde kitap çevriliyor. Alamazsam ve baskısı tükenirse çok üzülürüm. :slight_smile:
Bu arada iki aydır Kitap Fırsat Kampanya ve Son Aldıklarınız ve Alışveriş listeniz sayfalarını takip etmiyorum. O sayfaları takip etseydim muhakkak dayanamaz alırdım. Ama iki aydır kitapçı ve sahaftan aldığım bir iki kitap haricinde kitap almadım.

1 Beğeni

Bence yapabilirsin. Bu kararın hepimiz için unutma. Yenik düşmeyelim.

Hocam modlar gelip uyarmadan ben söyleyeyim üst üste post yazmanız yasak sanırım bunları birleştirebilirsiniz. Başıma bir kaç defa geldi size de söyleyeyim :shushing_face::grin:

1 Beğeni

En azından bir edebiyat sakızı falan olaydı :laughing:

6 Beğeni

Güveniyoruz sana. Biraz sabır.

Babaanne masalları var ama masal anlatan babaannelerin zamanı geçti.

1 Beğeni

Okey bilmiyordum. Teşekkürler.

1 Beğeni