demiştim ama olmadı.

Kurtadam Boris Vian
Kurtadam Otuz dokuz yıllık renkli ve verimli yaşamı boyunca romanlar, şiirler, şarkılar yazan, trompetten ve cazdan vazgeçmediği gibi oyunculuk, şarkıcılık, muc
demiştim ama olmadı.
İyi ki Karahindiba Şarabı basıldı. Sahafların ve 2. elcilerin elinde fahiş fiyatlara satılıyordu. Çok sevindim.
Satışta
Kurtadam Otuz dokuz yıllık renkli ve verimli yaşamı boyunca romanlar, şiirler, şarkılar yazan, trompetten ve cazdan vazgeçmediği gibi oyunculuk, şarkıcılık, muc
Belki Afrika Üçlemesi 3. kitap diyebilirim.
Boris Vian’in bu kitabını daha önce ithaki değil Altıkırkbeş yayınlamış, İthaki önceden bastığı Vian kitaplarını muhtemelen baskıları bittikçe yeni kapaklarla bu diziden yayınlayacak diye bekliyorum.
Aslında bu dizi olayları biraz yayınevinin yayınladığı kitapları derli toplu bir araya toplama, yayınlama amaçlı düzenleme ve çalışmalar. Eskiden bastıkları kitaplar incelenerek bu dizilerde olacak kitapların yarısı tahmin edilebilir.
Şu Thomas Pynchonları yayınlayın artık kaç sene geçti:)
Ben de Cormac McCarthy’leri bekliyorum. All The Pretty Horses ve Blood Meridian bu seriye çok yakışır.
24 Temmuz’da geliyor
Yalnızlık Kalesi Bilimkurgu, kara polisiye gibi türler arasında yaptığı geçişlerle “yüksek edebiyat” ile popüler kültürü harmanlayan, Ulusal Kitap Eleştirmenler
Bu eseri ne zamandır bekliyordum
Sütçü Sütçü 2018 yılında Man Booker Ödülü'ne layık görüldüğünde Anna Burns'ün yazım hayatı, bel ağrıları nedeniyle durma noktasındaydı, küçük bir okur kitlesi v
Düş Yakamdan Şeytan Tom Holland, Robert Pattinson ve Mia Wasiowska’nın aralarında bulunduğu dev kadrolu Netflix filmi Devil All the Time’ın uyarlandığı şaheser:
Thomas Pynchon kitapları gelse artık keşke. Sabırsızlıkla bekliyorum.