Nba’e geldiğinden beri izlerim Alperen’i. Kumaşı var. Pas, sayı ve defans anlamından takımın en iyisi şu an. Ama Ime Green uğruna kaç maçtır ket vurmuştu çocuğa. Son üç maçta da bu durum tersine dönmüş gibi. Green daha az saçmalamaya ve Alperen ile daha çok oynamaya başladı. Bu da hem onun için hem de Alperen için iyi bir şey.
Bu sezon bir iki maç daha böyle bir performans sergilerse akıllardaki soru işaretini tamamen siler. Dileğim çoğumuz gibi Golden State’e gitmesi.
Green den hiç bişi beklemiyorum artık ben, müşteri bulurlarsa yazın takaslasınlar ki alperenin oyunu rahatlasın .
Van Fleet in oyunu, oyunda kaldığı süre ve Alperen ile ikili oyunları için rakibin savunmayı arttırıp arttırmaması şu an Alperen’in iyi ya da kötü maç geçirmesindeki en önemli faktör oluyor gibi.
Alperen’in oyununda hem oynamak hem de oynatmak var. Houaton’da performansı çok düşen var. Brooks, Jabari ve FVV de onlardan birisi. Fakat FVV toparlamaya başladı. Kesinlikle Alperen’in perfoemansını çok üste çıkarabilecek bir oyun kurucu kendisi.
Dün tarihi bir NBA günüydü bu arada, tarihte ilk defa batıda ilk üç takım aynı puanla girdi ve batı 1. si son maçlarda bu yarış sonunda belli oldu. Play in etkisiyle pek çok takımın iddialı olduğu bir son maç günü olunca NBA tüm maçları aynı saatte oynattı.
Doğudakiler bizim saatimizle 20.00, batıdakiler 22.30 da aynı anda başladı. NBA dönüşümlü yayın falan verdi, inanılmaz keyif aldım ben Tff 1. lig maçlarının Trt de aynı anda başlayıp oradan oraya dönmesi olayını NBA izlerken yaşayacağımı hiç düşünmezdim
Doğu maçlarının hepsini takip ettim, batı maçlarının son periyoduna doğru sızdım ama orada maçlar üç aşağı beş yukarı belli olmuştu zaten ben uyuduğumda. Doğuda Knicks-Bulls çok iyiydi, uzatmada Knicks devirince Doğu 2. si bitirdi. Orlando-Bucks da çok güzeldi, Orlando çelmeyi çaktı .
Normal sezon hiç bu kadar heyecanlı final görmezdi son maçlarda, bu Play-in sistemi gerçekten tuttu Silver a bir kez daha şapka çıkarıyorum ben.
Aynen Houston’ın o üst üste galibiyet serisi heyecanlandırdı bir ara. Gerçi batının güçlü olması yeni değil ki, 20-30 senedir falan Batı çok daha güçlü Ama Silver reis akıllı adam bence ayar çekecek ancak önce yeni yayın anlaşmasını yapacaklar.
Konferanslara ayar çekme fırsatını da Seattle ve Las Vegas’ı Nba e 2 yeni takım olarak aldıklarında bulacaklar bence, birkaç seneye çok atraksiyon olur oralarda .
Grup güzelse seneye bana da ses edin bari, muhabbet güzelse eğlenceli olur fantezi Gerçi en son 10 sene önce falan oynamıştım sanırım, fena vakit yiyordu .