NBA Forum

Playoff ilk maçlarda hiç sürpriz olmadı, seri başı ev sahipleri kazandı. Pelicans son topa kadar getirdi ama olmadı, belki Zion sakat olmasa ilk sürprizi onlar yapardı :smiley: .

Daha playoff lara yeni giriyoruz ama çok büyük sakatlar var ya; Giannis, Butler, Zion… Embiid sakat sakat oynuyor belli o da. 22.30 maçlarını izledim 2 gündür ama ciddi güç farkları var. Dallas da çok hayal kırıklığı oldu dün :roll_eyes: .

Doğu/Batı finalleri başlayana kadar seviye en üstlere çıkamayacak muhtemelen.

3 Beğeni

Lakers’da da Lebron ve Davis sakat sakat oynuyor gibi. Dediğiniz gibi çok ciddi bir dengesizlik mevcut. Dünkü Miami örneği mesela.

3 Beğeni

Mavs’e Mavs’in Suns’a çektikleri muameleden çektiler resmen. Fark yiyen tarafta olmak çok kötüymüş. 2. maç da Kawhi yok gibi görünüyor o yüzden çok önemli bir maç Mavs için. Evde çok iyi oynayan bir takımlar o yüzden 2. maçı alırlarsa bence 4-2 evde bitirebilirler. Kawhi’ın 4. maçta döndüğü senaryo için konuşuyorum tabii ki. Umarım bir Denver Dallas finali görürüz Batıda. Doğu’da da Bucks Celtics finali olacak gibi görünüyor ama gönlüm Bucks yerine Knicks’ten yana.

2 Beğeni

@SJack Aynen, Lakers maçını da izledim. Bütün seri bu ikilinin üstünde devam ederlerse süpürülebilirler, Nuggets vites arttırmadan geçti ilk maçı :smile: Davis’ten emin değilim ama Lebron’un pili bitti resmen maç sonuna.

@Jaehaerys izlediğim diğer maçta buydu dün akşam, Kawhi yokken bile böyle rahat kazanırlarsa Mavericks in işi çok zor valla. Harden falan beklemediğim kadar iyi oynadı :smile: Doncic in insanüstü performansı lazım onlara sonraki maç için.

3 Beğeni

Butler ve Miami’ye yazık oldu be. 4-2 Celtics alır diyordum ama Butlersız Miami 1 oyun bile alamaz gibi.

2 Beğeni

New York son son 5 dakikanın sadece son bir dakikasını kullandı :grinning:.Şov ayağına yeniliyorlardı.96 100 den bir dakikada sekiz sayı ile 104 oldu …

2 Beğeni

Güzel maçlar bugüneymiş meğer :smile: Knicks’ten sonra Nuggets ta son topla kazandı. 23 Nisan boşluğunda sabah kalkıp izlesem mi diye bir niyetlenmiştim ama uyku daha tatlı geldi, ben izlemeyince güzel son olmuş :smile: .

1 Beğeni

Nuggets-Lakers olayı Fener’in şampiyonluğuna döndü. Bir türlü olmuyor. 10 maçtır kazanamıyorlar.

2 Beğeni

Eric Spoelstra hocama üzüldüğümüz saatlerdeyiz. Belki Jimmy Butler dönebilse 1-2 maç daha çalabilirlerdi ama böyle giderse 4-1 bitecek gibi görünüyor seri.

2 Beğeni

Murray’in toparlanması lazım. 2. oyun 4. çeyrek hariç şu ana kadar kötü oynuyor.

1 Beğeni

2005’ten bu yana ilk kez 2. roundda Kevin Durant, Lebron James ve Curry’den biri yok.

1 Beğeni

Curry play-in de gittiği için bir şey diyemeyeceğim ama Durant ve James’in devrinin kapandığı resmileşti sanki artık :saluting_face: . Her ne kadar arada insanüstü eforlarını da görsek play-off yoğunluğu gelince son periyotlarda ayakların gitmediği falan çok oldu ikisinde de.

20-25 dk oynatılıp max verimi alacakları kadrolarda olmalılar artık.

1 Beğeni

Şu memei paylaşmak yıllık geleneğim.

3 Beğeni

Denver Minesota eşleşmesi bayağı bir mücadele gösterecek gibi. İlk maç sizce ne olur maça bir saat kala?

• Denver Nuggets
  • Minnesota Timberwolves
0 oylayan

Güncelleme 1: Denver dedik ama hiç bu kadar kötü bir Denver görmemiştim son zamanlarda. :smiley:
Güncelleme 2: Herhalde benim yazmamı bekledi Nuggets. Şimdi de Minnesota leş gibi oynamaya başladı. :smiley:

2 Beğeni

Yarı finallerin en baba serisi bura olacak gibi. Timberwolves un fizik olarak baskın geleceğini tahmin ediyordum ama Nuggets beklediğimden daha fazla ezilmiş gibi :slight_smile: Onlara en ters gelecek takım muhtemelen.

Sonraki maçlarda vitesi arttıracaktır Nuggets, yine de her maç kıran kırana geçer seri 4-3 Nuggets alır diyorum :smile: .

2 Beğeni

4-2 Nuggets ya da 4-1 Wolves

1 Beğeni

image
image

1. pick Nets picki, adamlara yazık oldu.

Pistons da feci durumda.

Atlanta’ya 1. nin gitmesi Trae Young’u yollayıp rebuilde gitmelerinin yolunu açıyor aslında.

3 Beğeni

Draft oyuncuları ne durumda acaba hiç bakmadım daha.

1 Beğeni

Uzun center Sarr 1. öngörülüyor. Onun dışında zayıf bir draft diyorlar. Ben de çok bakmadım.

2 Beğeni

Chet ve Wemby’den sonra pek iyi bir draft olmayacak gibi göründüğünden pek haberi de yapılmadı galiba. :smiley: Ondan pek bakmamışız.

1 Beğeni