Pacers a hiç şans vermiyorum ama umuyorum maçlar çekişmeli geçer. Indiana basketbol şehri, uzun zaman sonra evlerinde oynayacakları final maçları epey motive olursa belki 4-3 bir final serisi görürüz .
İkinci apron u falan geçmeyen iki takımın final oynaması da ayrı bir güzellik oldu Draft haklarının biraz daha kıymetini bilir artık diğerleri .
Jalen Williams sonunda bir maçta öne çıkmış, Haliburton da sakat sakat oynamış galiba. İyileşmezse 4-2 OKC ye doğru gidiyor galiba, yine de Indiana seyircisiyle 6. maçı alıp bize 7. maçı gösterir diye ümit ediyorum .
Beni şaşırttı, Buss ailesi ve Lakers sahibi multi milyarderlerden olmayan son takım sahipliğiydi. Bunların tek geliri ve her şeyi Lakers’tı. Sanırım diğer takım sahiplerinin aşırı zenginliği ile lüks vergisi ödemede ellerinin rahat olması uzun vadede bu rekabeti sürdüremeyeceklerini fark ettirdi.
10 milyar dolar ile tarihin en büyük spor satışı olmuş bu arada .
Orlando’m da evi arabayı ne varsa verip Desmond Bane’i almış Aslında hem Bane’i çok severim, hem de takımın ihtiyacı olan gard ama 4 1. tur draft çok fazla geldi. Bu formül tutmazsa, takım kimyası oturmazsa yine ligin dibime ineriz 2 seneye Bu sene minimum doğu finali hedeflemesi lazım artık orlandonun.
Durant takası güzel oldu, Houston tertemiz takas kazananı . Green’den kurtulmak bile takımı bi gömlek yukarı taşırdı zaten tek başına
OKC şampiyonluğu da tüm sezonu değerlendirince hak edilmiş oldu diye düşünüyorum. 7. maça gider 4-3 OKC alır tahmini yapmıştım, keşke başka bişi dileseymişim Maçı da kalkıp izleyemedim zaten .
Yine de Haliburton sakatlanmasa nasıl olurdu sorusu hep akıllarda kalacak galiba bu maç ve seri için.