NBA Forum

Sen yine ligler başlamadan birkaç hafta once dürt beni, belli olmaz, belki gaza gelirim. :sweat_smile:

1 Beğeni

2026 draftı boş diyorlar 3 lig oynanacak bir sene varsa bu sene diyip zehri salıyorum şimdiden :grin:

1 Beğeni

Pacers aldı gidiyor final görüyorum.

2 Beğeni

Pacers OKC finali inanılmaz keyifli olur her ne kadar gönlüm Mavs’ten evladımız Brunson’dan yana olsa da

2 Beğeni

Hakemler Sga’ya böyle fauller çalmaya devam ederse şampiyon OKC. :smiley: Gizli dokunulmaz emri mi verdi acaba yöneticiler hakemlere?

2 Beğeni

Ben en son 10 sene önce falan oynadım NBA Fantasy, fazla vakit alıyor diye bıraktığımı hatırlıyorum. Şu an çok değişmiştir ama sonuçta basketi biliyoruz :smile: Başlamadan önce ufak yönlendirmeler falan paylaşılıp işim kolaylaştırılırsa katılırım gibi herkes isterse.

1 Beğeni

Playoff ların genel seviyesi de güzel bu sene, finallerin belli olması ile yine yeni bir şampiyon çıkacağı da kesinleşmiş oldu :smile: NBA’in bu güç dengesi çok hoşuma gidiyor.

Ama bu sene ne zaman bir playoff maçı izlesem rezalet maç oldu :joy: En son Denver’ın 7. maçı izledim, böyle 7. maç mı olur ya yazıklar olsun :joy: Özetlerden devam.

Yazın finallerden (benim okulun finalleri yanlış anlaşılmasın) sonra introduction tarzı bir şey yazarım hem hiç bilmeyenler de okuyup oynamaya karar verir belki. Zaten bu birkaç sezonda oturan bir kültür o yüzden kimsenin tamamen tüm inceliklerine hakim olmasını beklememek lazım. Forumda da umarım bu yönde bir gelenek oluşturabiliriz, bakarsınız bir gün draftı Vegas’ta yaparız :grin:

Çok isteriz tabi

1 Beğeni

Pacers bugün New York u tekrar yeneree finalide alır.Supriz falan olmaz.

0-2 yaptılar valla. Bunca yıldır final bekleyen New York seyircisine evinde 2 maçı kaybeden Knicks e de artık ne denir bilemedim :man_facepalming: Pacers ın finali hayırlı olsun şimdiden.

New York alsın isterdim,Friends ten ötürü ama Pacers hak ediyor şampiyonluğu.

Bugün Knicks maçı alır,diğer maçı pacers alır.

1 Beğeni

Seri üç üç olur gibi hissediyorum,3 2 kesinde 3-3 olur mu emin değilim.

Knicks evinde 3-2 ye getirir dicem de, ilk iki maçı da yine evinde kaybeden onlar :joy: OKC de 4-1 bitirir gibi geliyor bana. İki seri de hızlısından bitsin bari 4-1 :smile: .

SGA’ya verilen fauller olmasa Minesota süpürür giderdi. :joy:

1 Beğeni

Baya geyiği dönüyor 2 gündür serbest atışların :smile: Ama bence daha beterlerini çok gördük ya, bilemedim. Harden falan yarı çabayla daha çoğunu alırdı :joy: .

Hakemlerde biraz MVP kayırması da var, SGA in temas almaya dayalı çakal oyunu da var. Ama serbest atışlara gelene kadar son maç sahadan silinen Randle ve Edwards ı arayıp bulmaları lazım önce :joy: .

SGA’nın içeri girerken rakibe toslayıp geri çekilirken şut atınca sanki darbe almış gibi faul beklemesi ne kadar çakal olduğunu gözler önüne seriyor zaten. Kaybettikleri maçta da kaç tane faul atışı kullandığı galibiyetlerin nasıl getirdiğini de gösteriyor bence.

Onun dışında elbette şımarık çocuk Edwards’ın performansını da görmemezlik olmaz. Getirin oradan bir Houston, Edwards bebesi şov yapacak. :joy:

1 Beğeni

Hadi 3-3 sonrası pacers şampiyonluğu.

Ve final belli oldu. Kim şampiyon olur?

• Pacers
  • Thunder
0 oylayan

Hep tekrar ediyorum ama SGA’nın beleş FT’leri ile şampiyon OKC.