Netflix'e Yeni Eklenen İçerikler

2021, ama yeni görüyorum. Prime’da Fitzek ve Netflix’te Coben varken, anmak lazım. 32/37 bölüm gözüküyor ama olsun. Columbo gibi (yeni nesil için Sherlock/Endeavour gibi) 1.5’ar saat.

Az evvel Wes Anderson eklenmiş.

Deep Impact gelmiş. Armageddon ekürisi idi yanılmıyorsam.

Screenshot

1 Beğeni

https://www.reddit.com/r/movies/comments/1k6yvw7/havoc_review_thread/

1 Beğeni

Yarın Asterix geliyor. Bize olmasa da henüz tanışmamış çocuklara güzel bir uyarlama olur umarım.

Animasyon olarak mı?

Evet, maalesef 3d. 5 bölüm, yarımşar saat görünüyor.

Önceki

Eşzamanlı gelseler iyiydi.

Disney.

3 Beğeni

Bence animasyon olması daha iyi. Yeter ki dublaj saçmasapan olmasın.

1 Beğeni

Spanglish eklenmiş, İspanizce adıyla. Gördüğüm en rezil çeviri. Paz Vega şahane.

Screenshot

Film değil ama profil görsellerine Galya Köyü sakinleri eklenmiş. Lakin filmde görünen Kleopatra yerine çizgi romanlarda olmayan 2 karakter, Romalının yeğeni ile Sezar’ın annesi seçilmiş. Kleopatra nasıl olmaz Netflix?

Not:

Amazon Prime Video’da avatar yelpazesi adına bir cacık yok. Dizi gruplarında Reacher bile seçmemişler. Veritabanı genişliyorken, o kısmı da güncellemeleri güzel olur.

Ooooo…

tudum etkinliği ile ilgili netflix yayınladığı fragman netflix sitesin de ispanyolca ve portakizce dublaj ve altyazı gelmiş. eğer türkçe altyazı ve ya dublaj gelirse etkinlikte 2 gün sonra türkçe altyazı ve ya türkçe anlatı yani türkçe spiker getirecek demeklerdir.

Screenshot

Screenshot
Screenshot (1)

netflix dikkatim çeken bir şey var 1 canlı yayınlana realty şov olduğum ona sonra da olsa türkçe altyazı ve ya türkçe anlat getirmiyor. ama spor yayın oldum örneğin boks ve ya wwe yayın oldum 2 gün sonra türkçe altyazı ve ya türkçe anlat getiriyorlar. sadece 1 gün yayınlanıp kalkan amerikan futbol maçlarına es geçiyorum. zaten bu tudum etkinliği için de gösterilerin de olduğu yapımcısın ve prodüksiyonu şirketin de olduğu bir etkinlik olacak bu sene ki barım kaç saat sürecekse yayın da 2 gün sonra ona altyazı koysunlar. bu arada 12 temmuz da yine böyle boks maç almışlar ona da yayın da 2 gün sonra altyazı getirirler kesin.

Screenshot

Çok sert olması muhtemel.

Netflix Tudum’a İspanyolca, Korece ve Portekizce anlatı koymuş. Muhtemelen 2 güne Türkçe dahil bir sürü dili de altyazı veya anlatı koyacaklardır.

Güncelleme: Tekrar Fragmana İspanyolca, Portakizce Dublaj ve altyazı eklenmiş.

Netflix müşteri hizmetleriyle konuştum. Konuştuğum adam umut vermek istemem ama muhtemelen Türkçe anlatı veya altyazı gelir dedi. Hadi bakalım.

Edit: Güncelleme

Netflix kendi sitesinde, Tudum fragmanından İspanyolca ve Portekizce dublaj ve altyazıyı kaldırmış. Bir şeyler deniyorlar ama dur bakalım bir kaç saate belli olur.