@Ishamael Dokuz düşünüp bambaşka onuncudan bahseder. Yazıp yazıp silmesi en sinir olduğum huyudur. Mükemmel bir Zaman Çarkı profesörüdür. Benim uyuzluklarıma, öfkeme, nazıma katlanabilen, zaman zaman da çığrından çıkartmama rağmen sevgi dolu kucak açmalarımı asla geri çevirmeden beni hemencecik affeden kıymetli dost. (Bazen o da beni çıldırtıyor ama olsundu.
)
@Bay_Karamsar Her seferinde çok uzun mesajlar yazan, her baktığımda içimden “Yahu bu sefer her zamankinden de uzun yazmış galiba,” dediğim ama her zaman aynı uzunlukta yazan yagane kişi. Bazen kısa mesajlarına denk gelince “Yok canım! Bunu kesin kardeşi yazmıştır,” dediğim olmuştur.
@AeroKnight-sama Aynı anda otuz şey düşünen, bu düşüncelerinin arasında kendisine öfkelenecek bir şey bulup yazdıklarını çorbaya çeviren, özünde iyi, sözünde karmançorman insan. Ayrıca Asimov patates sever. 
@darrow2111 O bir Diskdünya severi.
Yardım severliği, cana yakınlığı ile Rıhtım’ın aranan üyelerinden.
@mit Sabırlı, komik, eğlenceli… Rıhtım’ın mihenk taşlarından. Ayrıca fark etmeyenler için blogunu öneririm. Okudukça gülüyorum.
@magicalbronze Hoş sohbet, sevecen ve tabiki Rıhtım’ın kaptanı. Kaptansız gemi susuz denize benzer. İyi ki var.
@Firtinakiran Rıhtım’ın Diskdünya bayrağını uzun yıllarca tek başına taşımış kişi. Sayesinde hepimiz güzel bir dünya keşfettik. Dobra yorumları, farklı bakış açısı ile beni etkileyip durur. Ayrıca Neil Gaiman yoldaşım… Sevemedik, sevemiyoruz ama orijinalliğini de çöpe atmıyoruz. 
@Asli_Dagli Şen şakrak, sıcak kanlı, sohbeti şahane, dürüst, açık sözlü ve daha niceleri… Geçenlerde “Anam, Aslı Hanım da ‘Ölümsüz Nicholas Flamel ve Sırları’ okuyormuş, çok şükür bu seriyi okuyan birisi daha varmış” dedirterek gönlümde ikinci kez taht kurmuştur.
@OgulcanKara Yaratıcı, azimli, öğrenmeye açık. Bir gün hayallerindeki konuma ulaşacağına inancım tam. Demişti dersiniz. Galaktik Gazetesi ile bir gün olay olacak. Benim için o bir bornozlu bedevi. 
@alper Gerek incelemeleri gerekse bitmek bilmeyen çalışkanlığı ile gıpta ettiğim üye.
Aslında yazacak çok kişim var ama bir kerede bitirmek istemiyorum. Zaten sistem de on adet izin veriyor. Taksit taksit geleceğim efendim. (Konuyu galiba hortlatmış olabilirim.
Telefonda, altta önerilen konularda gezerken geldim buralara… Suç bende değil
)