Nick Altı Yorumları

Ne yapalım, derdimi enine boyuna anlatmaya çabalarken ipin ucu kaçıyor :sweat_smile::man_shrugging: Ama siz beni eskiden görecektiniz, o zaman daha da uzun yazardım. Şimdi yazmaya hevesim yok, geçmişe göre kısa bile yazıyorum, yorumunda bulunabilirim :sweat_smile: Kendi rekorum, özel mesaj yoluyla gönderdiğim 34 sayfalık yorumdur :joy:

Belirttiğim gibi eskisi gibi yazma hevesim yok. Şimdilerde uzun uzadıya yazdığım metinlerin bazıları, haftalar önce başlayıp günler boyunca gıdım gıdım ekleme çıkarma süreçlerinin ürünü. Hızlı yazdıklarım, hakkında belli bir bilgim/görüşüm olan hususlar olunca fazla uğraştırmadan dökülüverenler grubunda. Tabii uzun veya kısa, yazmak için hevesim olmalı. Yoksa bir şeyler paylaşmak için yanıp tutuşmamla kalakaldığım çok oluyor :sweat_smile: Heves işte. Heves olmayınca olmuyor :man_shrugging:

Yeri gelmişken şu yanlış anlamayı düzelteyim, hayır, o kısa mesajlar zannedildiğin aksine kardeşlerime değil, bana ait :sweat_smile:

7 Beğeni

Hahaha. Eskiden de biliyorum canım. Okumaya başlar yarısından sonra başını unutup yine başa dönerdim. :joy: Böyle bir döngüye girdiğim oldu zamanında sayenizde. (O zamanlar aktif değil daha çok okuyucuydum. Sonra şifremi unuttum ve şifre değiştirme postası da gelmez oldu. Bir gün şifreyi değiştirdim ama site kabul etmedi. O günden sonra misafir olarak takıldım. :joy:)
Not: 34 sayfa mı? :ghost:

3 Beğeni

İki roman ve üç kısa öykü temelinde, hikâyelere özel değerlendirmeler, yazarın tarzına yönelik genel değerlendirmeler, o değerlendirmelerden yola çıkarak yapılan değerlendirmeler… Öyle öyle uzadı gitti işte :sweat_smile:

4 Beğeni

Bir gün Bay Karamsar’dan bize bir kitap haberi geldi. “Kitap haberi” ama, dikaktinizi çekerim. Normalde giriş, arka kapak yazısı ve kısa bir künye bilgisiyle bitecek, maksimum 1 sayfalık bir metin olması gerek yani. Bay Karamsar’ın yolladığı metni bir açtım… 12 sayfa :flushed: :roll_eyes: Başka sözüm yok.

10 Beğeni

İtirazım var, sayın hakim! (İç Ses: Ne dramatik giriş ama :joy:?)

Şahsım, tabletinin asıl dosyayı alakasız bir yere kopyalamasından mütevellit, yanlışlıkla “haber için araştırma” dosyasını göndermenin kurbanıdır. Yoksa 2.5-3 sayfalık bir habercikti amacım :sweat_smile:

5 Beğeni

Özrü kabahatinden büyük diye buna diyorlar sanırım :slight_smile:

2 Beğeni

Ya da ölümü gösterip sıtmaya razı etmek :sweat_smile:

3 Beğeni

@rann gerçektende sessiz olmasina rağmen çok iyi birisidir. Metal müzik başlığında bana çok yardımı dokunmuştur.

2 Beğeni

Değerli yorumlar için teşekkür ederim.
@Muhammed_Deger temellerini adim adim izlediğim ve hoş bir şekilde kendi izlediğim yolu seçerek müzik konusunda yardim etmem gerektiğini hissettiren sensin. Müzik konusunda çokta isteklisin umarim ensturman evresine geçip teknik konularada hakim olursun.
@Agape yorumu atlamisim. Abla muhabetiyle başlayan arkadaşlıgimiz abi-abla (tatli) çatismasina dönüsüp ara ara kimin üstün geleceğini ilerleyen günlerde göreceğiz. :smile:

6 Beğeni

Neredeyse bir yılda kimler geldi, kimler gitti… Bu başlık nasıl da belli ediyor.

@Arqonquin iflah olmaz cadının iflah olmaz uçan kurbağası. Espri kaldırabilen, şakacı, espiritüel, efendi ve saygılı, araştırmacı, zaman zaman şaşırtan biri. Bence forumda kendisini tam göstermiyor ama gerçekten sohbeti hoş. Animekolik.

@MelihAntepli Son zamanların beni hem eğlendiren hem de en çok kızdıran üyesi. İmla hatalarıyla gözlerimi kör eden üye.

@Ozgur o bir dost. Lafını esirgemediği gibi kendisini de kabul edebilmiş, çeviri dedektifi (çevrolog), sohbeti güzel, anlaşamadığımız konuda anlaşıp birbirimize küsmediğimiz, kaprissiz insan. Cadının kadrolu kurbağası.

@BiblofilYouTube en uyuz olduğum üye. Yazısı, koleksiyonları filan çekemiyorum hiç. Kurbağa olmadım değil ne zaman kurbağa olarak uyanacağım, diye hep tetikte durması gereken üye. O bir deli sultan. Bkz: Münzevi sultan.

@SJack O galaksinin en ünlü simitçisi. Sjacksmith markasıyla galakside ün yapmıştır. Kimileri onu Hamet olarak da bilir. Kurbağalardan nefret eder. Asimo fanatiği olduğu için genelde olaylara karıştığından galaksi devriyesi tarafından aranmaktadır. Simitçilik paravan mesleğidir. Kendisini kopyaladığı doğrudur. Çalışkandır. Bazen susamı fazla kaçırdığı için kaçıklaşır. :sweat_smile:

Hortlatayım dedim.

10 Beğeni

Ben de bir şeyler yazayım bari.

@isos81 ironileri anlaşılmayan adam. Bazen ben de anlamıyorum.

@_Ged kitap okuma makinesi. Sanki barkodu okuyunca kitabı okumuş gibi bir yeteneği var.

@JrThoth Sessiz ve sakin bir profili olsa da sohbeti iyi biri.

@Rena ve @Melisa beni en çok güldüren üyelerdir. Özellikle Melisa diyorum. :slight_smile:

@MelihAntepli denetmenlerin korkulu rüyası.

@Arqonquin cadının sağ kolu.

@Mert Netflix arkadaşım. Yüzüklerin Efendisi en favori filmi oldu son zamanlarda.

Aklıma geldikçe güncelleyeceğim.

12 Beğeni

Ben hayatta böyleyim. Arkadaşlarımı güldürüyorum. :joy:

2 Beğeni

Böyle ölmem füze atın. :smiley: Tamam belki -de ve -da konusunda biraz hata yapıyorumdur. :sweat_smile:

7 Beğeni

Biraz olsa neyse…

3 Beğeni

@Bay_Karamsar kendisi bir mentattır. Ve sistemine geri kalan tüm insanların da birer mentat olduğu bilgisi yanlış da olsa girilmiştir. Bu yüzden kendisinin 3 saniye içinde işlediği upuzun verileri bizlerin de aynı sürede işleyebileceğimize inanır ve konuşurken kör olmanıza sebep verebilir.

2 Beğeni

Son günlerde melanj alımını azaltmış diye duydum ben. Leto’nun kısıtlamaları etkilemiş olabilir.

2 Beğeni

Elimde yeterince melanj var Yeşilay’a ispiklemezseniz herkese yollarım xd

4 Beğeni

Bilgisayardan yazarken hatalı yerleri gösteriyor o zaman hata yapmıyorum ama telefondaysam eğer o zaman yapıyorumdur :sweat_smile: Neyse Jose Saramago gibi yazabilirdim en azından o kadar yazmıyorum (Ölümü gösterip sıtmaya razı etmeye çalışıyorumdur :joy:). Biraz daha dikkat etmeye çalışacağım :upside_down_face:

1 Beğeni

Bilmukabele…

3 Beğeni

@Howl, @SJack,

Aslını aratmayan melanj alternatiflerinin piyasaya sürüldüğü haberini aldım. Faydalanın. Melanj faydalıdır. Her sabah bir çay kaşığı kadar tüketin. :smile:

3 Beğeni