avatar 2 sinema da izlerken ilk 90-100 dakika izlerken fena sıkıldım resmen eskiden kanal d yayınlana bir çocuk film olan özgür willy filimin belgesel tadında filimin çekmiş gibiydi son 90-100 dakikasın da yüzüm su atılmış gibi oldum ben avatar 3 sinema da izler miyim bilmiyorum. yine 3 saat olacaktır bu film ama umarım aksiyon bakımın da 3 saat de dolu dolu geçer.
görseller bakılırsa bütçe artmış.
umarım prime alır. orijinali serin tüm dünya da ki yayın hakları ile birlikte.
Orijinali The Walking Dead Tüm Sezonları TV+ yüklenmiş. keşke Dublajlı gene Fear The Walking Dead ve The Walking Dead : World Beyond da getirseler ama onlar sanırım ABD dışın da ki yayın hakların Prime Video Exclusive şeklinde almış. sıra diğer ülkeler de bir tek Prime da var.
Oyun Uyarlamaları Konusun da anlamadığım bir durum var. Resident Evil in bok gibi eski filmler nasıl böyle bütçesin 3-4 katı gişe yapıp 6 Film Boyunca Devam Etmiş anlamıyorum. 6. Film Hariç Hiç Birin Görselliği de iyi değil. hadi Berbat Oyun uyarlamaları izleniyor desek. Boktan Borderlads Film neden izlenmedi? hadi Sinema İzleyicisi Boktan Filmler olduğumu artık sinemaya Gitmiyor desek. Sony in Venom Filmler var çok izlenen? yine Sony kötü ve aptalca olup ama eğlenceli olan Hotel Transylvania Filmler var çok izlene bu Hollywood da bazı Filmlerin neden izlendiğin anlamıyorum.
Netflix in Mezarlık dizisi 1. sezon 30 Ocak’ta dünya geneline açılıyormuş. 2. sezon da 27 Şubat‘ta yayına giriyor.
ağustos ayın da güncelleme vermiş. anlattıkların bakılırsa çizgi roman birebir aynısı olmayabilir. çizgi romanlar da sonrasın anlatabilir.
doctor strange i doomsday de olmayacak ama secret wars da önemli bir rolü olacakmış.