Yok abi ya bahsettiğim elemanlar hepsi 30 yaş üstü insanlar. ama ne demek istediğin anlıyorum. bu arada Teknoseyir kanalı video atmaya devam ediyorlar.
Şahan ın Disney dizi olarak çekip sonra Disney dizi işin de vazgeçince Film dönüştürüp sinema da yayınladığı Erdal ve Ece ın 2. film Sinemalar direk atlayıp 5 aralık da Netflix lisanslı içerik olarak gelecekmiş. Bu arada Netflix Kasım ay takvimine göre Young Sheldon Dizisi 7.sezon Netflix gelecekti 1 kasım da Halen gelmedi.
Aklıma gelmişken yazıyım Hollywood da Streaming Çağın da bir Dizi en az 3 sezon en fazla 5 sezon sürmeli ama 5 sezonluk Diziyi 10 sene de Tamamlamamaları lazım ya da öyle bir durum da Bir Spin-Off Dizi yapıp Bir sene birin diğer sene diğerin getirip böyle 5 sezon tamamlamaları lazım. ama normal süre de 5 sezon 6-7 yıl da tamamlamaları lazım. Ayrıca Amazon gibi şirketler eğer ellerin de Büyük ve ya orta bütçeli çalışan Bir İP varsa (öng: James Bond, Rocky/Creed Filmler gibi) bunular sinema da yayınlayıp diğer yaptıkları filmler Çok Düşük Bütçeli Bir Film Değilse Sinema yerin direk Streaming Platformuna koymalı. Bu arada Jack Ryan Film eğer Diziye göre Aşır Düşük Bütçe ile Çekilecekse Sinema da iş yapabilir ama Dizisi gibi 100 Milyon ve Üzeri ise Direk Prime Gelmeli. Ayrıca Bir Film serisin devam olacak bir Diziysen örn: Cobra Kia ve ya Hazırlığı yapılan John Wick: Under the High Table gibi 5- ve ya 6 sezon yapman lazım. Ya da Uzun Yıllardır Devam eden bir dizi serisiysen (örn: The Walking Dead serisi gibi) ve her sene gelip 6 bölüm,8 bölüm atıp geçiyorsan(The Walking Dead: Daryl Dixon gibi) 6 sezon yapabilirsin. ama 2 sene de bir geliyorsan( ROP ve The Walking Dead: Dead City gibi) 3 de bitirmen lazım.
ya şunu netflix falan almasa tod alıp yayınlasın ya dublajlı olarak.
2.sezon da bitirmeleri yanlış karardı en az 1 sezon daha devam etmeliydi. andor da aynı şekilde. umarım söz verdikleri gibi daha fazla LoL animasyon yaparlar.
Andor dizisi Rouge One’dan 5 yıl öncesini anlatıyor ve 2.sezon finali Rouge One da Cassian Andor’u görmemizden 2 dakika önce bitecek nasıl devam etsin ?
Abi normal de 5 sezon her bir 12 bölüm olarak planlanıyordu. ilk sezon çekerken Tony abi her bir sezon çekimin baya zaman aldığı ve Andor canlandıran abi yaşlandığı için 2 sezon indirdiler diziyi ama 2 de bitirmek yerine 3 de bitirme karar alabilirlerdi. yukarı da dedim dijital platform çağın da hollywood da bir dizi en az 3 sezon en fazla 5 sezon sürmeli tabi durum göre daha fazla yapabilirler ama kesinlikle aşır yüksek bütçeli ve ya kaliteli bir diziyse 2 de ve ya 4 de bitmemeli dediğim gibi 3 de ya da 5 de bitmeli.
Hayır ben Andor haberleri ilk düştüğü günden beri takip ediyorum 2 sezon olarak en baştan planlanmıştı. Hangi haber sitesinden okuduysan yanlış biliyorsun Rouge One’dan 5 yıl öncesini anlatacaklardı ve bu 2 sezon üzerinden hazırdılar.
Tony abi en başta kendi söyledi 5 sezon olarak planlandık hata disney e proje öyle sattım diye.
'Andor' Creator Reveals Scrapped Plans for D+ Series - Murphy's Multiverse.
’ While discussing the second and final season of the streaming series with Empire, Gilroy revealed that he originally conceived of Andor as a five-season run consisting of 60 total episodes.’
‘YOUNG AVENGERS’ film geleceği söyleniyordu. hata The Marvels test gösterimin de After Creds de normal de Kamala’a Kate ile karşılaştığın da ‘YOUNG AVENGERS’ kurmamız gerekiyor dediği test gösterim gidenler tarafın da sızdırıldıydı. sonra o replik değiştirildi tabi. neyse Bu iddia doğru mu bilmiyorum. ama başka bir isimle dizi olarak yapmalar mantıklı geldi bana.
Marvel TV departman başkanı geçtiğimiz günler de Ms.Marvel, She Hulk ve Moon Knight ile birlikte Hawkeye 2.sezon gelip gelmeyeceği sorunca ‘henüz buna cevap veremeye hazır değilim’ demişti muhtemelen doğru bunular devam planlıyor.