Oktay’dan Haberler

bize de gelse güzel olurda verilen hizmet orta da kendi içeriklerin dublaj ve altyazı bile getirmiyorlar. aslında prime değil de dublaj ve altyazıya gerçekten değeri veren itunes özellikle dizi özelliğin açması lazım.

Harry Potter serisini okuyan LGBTQ+ bireylere hakaret eden birisinin dahil olduğu bir diziyi izlemem ben bu tarz mesajları yazanların Rowling’in mahlas ile yazdığı trans insanları öldüren bir katili anlattığı seriden bi haberler.

Arcane’in hikayesi çok müthişti. Keşke bir sezon veya birkaç bölüm daha detaylandırsalardı. Yine çok memnunum ama biraz aceleyle bitti gibi. Ritim problemleri var bence.

1 Beğeni

Yok gayet da farkındalar düşüncelerin katılmasalar da o dediğin seriyi de zevkle okuyorlar. kitap serisi olarak. kadın düşüncelerin ayrı kadın kitap yazımın ayrı değerlendiriyorlar.

@GKS 3 tane dizi planlıyorlarmış 1 tanesi 1 yıldır geliştiriliyormuş.

2.sezon olacaksa Showrunner ve yazar belli olmuştur. eğer doğruysa CHAMPIONS tv dizisin Showrunner ile birlikte variety ve ya deadline sızdırsa güzel olur.

keşke şu dizi gelen kadar blu tv max içeriklerin de getirse.

Aaaaa Chris Evans karısı da filim de oynayacakmış. o zaman izlerim bunu severim Alba Baptista.

Biz de her halde böyle bir şey olursa Kanal D vs. ile ortaklaşa bir dizi yapıp yayınlarlar Türkiye de Kanal D de Global de Netflix de şeklinde. gerçi biz de her hangi bir tv kanalın Netflix ile Çalıştığın görmedim.

Bu arada netflix de ki Voltron animesin baktığım da aslın uygun yaparlarsa yeni Transformans olabilir. HE-MAN da az çok biliyorum umarım 2’si de 100 milyon dolar aşmayacak bir bütçe ile sinemalar ya da doğru da prime getirirleri.