prime video the vamprie daries spin off Legacies, gossip girl ve the o.c. gelmiş ama ne konuyu özetleyen sayfa türkçe ne de altyazı ne de dublaj var.
geçen ay yurt dışında sadece belli ülkeler sinemalar da gösterime giren amazon film after the hunt ın 20 ekim de prime video geleceği prime video mena ın aylık takvim de sızdırılmış.
Disney / 20th Century’nin Predator: Badlands filmi bu hafta sonu uluslararası alanda tahmini 16,1 milyon dolar hasılat elde etti.
Uluslararası toplamın tahmini 70,0 milyon dolar, küresel toplamın tahmini 136,3 milyon dolar olduğu tahmin ediliyor.
https://x.com/BORReport/status/1990091481189900552
Warner Bros.'un One Battle After Another filmi dünya çapında 200 milyon dolar barajını aştı.
Uluslararası toplamın 130,1 milyon dolar, küresel toplamın ise 200,3 milyon dolar olacağı tahmin ediliyor.
https://x.com/BORReport/status/1990099697042948426
Lionsgate’in Now You See Me: Now You Don’t filmi bu hafta sonu uluslararası alanda tahmini 54,2 milyon dolar hasılat elde etti; Çin’deki ilk hasılat ise 19,2 milyon dolardı.
Tahmini küresel toplam 75,5 milyon dolardır.
https://x.com/BORReport/status/1990107127268909359
Paramount’un The Running Man filmi bu hafta sonu uluslararası alanda tahmini 11,2 milyon dolar hasılat elde etti.
Tahmini küresel toplam 28,2 milyon dolardır.
Sony / Crunchyroll’un Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba Infinity Castle oyunu bu hafta sonu Çin’de tahmini 52,4 milyon dolar hasılatla ilk kez satışa sunuldu.
Tahmini uluslararası toplam 596,1 milyon dolar, tahmini küresel toplam ise 730,0 milyon dolar seviyesinde bulunuyor.
Yurtiçi Gişe 45.959.000 dola
Uluslararası Gişe 37.500.000 dolar
Dünya çapında gişe 83.459.000 dolar
https://tr.euronews.com/my-europe/2024/11/14/donald-trump-ucuncu-kez-baskan-adayi-olur-mu
22.Anayasa Değişikliği, Trump’ın durumunda olduğu gibi, hiç kimsenin ardışık veya ardışık olmayan dönemlerde iki defadan fazla başkan seçilemeyeceğini açık ve net bir şekilde belirtiyor. Trump’ın tekrar aday olabilmesi için 22. Değişikliği yürürlükten kaldırması gerekir ki bu da Temsilciler Meclisi, Senato ve eyaletlerden ezici bir destek gerektirdiğinden neredeyse imkansız.
sanırım tv+ konusun da haklısın the substance ın tv+ gelmiş. film 141 dakika tv+ da 136 dakika belli ki sansür uyguluyorlar.
bu adam bir de en son gen v de oynadı.
Talamasca: The Secret Order teklif haklar nedeniyle her yerden kaldırılmış. turkcell tv+ almış olabilir.
https://x.com/MeidasTouch/status/1988686331946635617
EPSTEIN BOMBASI: Yeni yayımlanan e-postalar, Jeffrey Epstein’ın Ghislaine Maxwell’e Donald Trump’ın “evimde saatler geçirdiğini”, “kızları bildiğini” ve “havlamayan o köpeğin Trump olduğunu” söylediğini gösteriyor.
https://x.com/MeidasTouch/status/1988686331946635617
TRUMP DÖNÜYOR Trump, Epstein’ın çocuk seks ticareti şebekesini bir kez daha “Jeffrey Epstein Aldatmacası” olarak adlandırıyor ve Cumhuriyetçilere başka şeylere odaklanmalarını söylüyor.
https://x.com/PopBase/status/1988728350299549734
Epstein dosyalarının Temsilciler Meclisi’nde oylanmasını sağlamak için yapılan ibra dilekçesi resmen gerekli 218 imzaya ulaştı.
Arkadaşlar sakın paranızı kaptırmayın. Şu anda Acun Medya batık. Hem piyasaya hem bankalara inanılmaz borçları var. Tokatlayacak küçük yatırımcı arıyorlar. 3-5 lira birikmiş paranızı kaptırmayın bu çakallara.
evet satın almış bu ay geliyor.
Los Angeles yağmurundan sırılsıklam olan What I’m Hearing’e hoş geldiniz. Yağmur, bu hafta sonu Timothée Chalamet’in çeşitli basın gösterileri için uçması planlanan Marty Supreme zeplinini trajik bir şekilde yere indirdi. Bu sabah, gökyüzü tekrar açılmadan hemen önce, 110 numaralı otoyolun üzerinde turuncu zeplini gördüm. Timmy dün gece Vali Ödülleri’ne katılamadı ama ben B smokinimle oradaydım ve neredeyse diğer tüm Oscar adayları da oradaydı; hem favori adaylar (Leo, M.B.J.) hem de uçuk kaçıklar (Austin Butler? J.Lo??). Takip edenler için, onur konuğu Tom Cruise, yanından hiç ayrılmayan ajan Maha Dakhil ile Steven Spielberg’in arasında oturuyordu. İlginç bir seçim ve Dünyalar Savaşı Scientology broşür dağıtma anlaşmazlığının çoktan bittiğinin bir başka işareti. Warner Bros. muhtemelen akşamın kampanya bölümünü kazandı çünkü Sinners ve One Battle After Another masaları en çok izdihama neden oldu. Ve dikkat çekici bir soğukkanlılıkla, Warner Discovery CEO’su David Zaslav katılmadı ve stüdyo eş başkanı Pam Abdy ile prodüksiyon şefi Jesse Ehrman’ın odada huzur içinde çalışmasına izin verdi. Yeni Paramount’tan David Ellison da uzun süredir Cruise’a destek olmasına rağmen orada değildi, ancak bana kişisel bir meselesi olduğu söylendi. Her neyse, Cuma günkü Sezonun Hikayeleri etkinliğimizde yağmura rağmen gelen herkese teşekkürler, şimdiye kadarki en büyüğümüz! Chloé Zhao sohbetim (bana “baharatlı” derdi) gelecek hafta The Town’da yayınlanacak, Lauren Sherman’ın kostüm tasarım paneli Fashion People akışında yer alacak ve sezon ilerledikçe diğer konuşmaları da paylaşacağım. Puck’ın deneyimsel bölüm başkanı Louise Johnson’a ve katılan herkese büyük teşekkürler. Bu gece, hem Sydney Sweeney hem de Glen Powell (ayrı ayrı) hakkında haberler, ayrıca bir Amazon soruşturması, Warner Bros. dans yarışmasının sonraki hamleleri ve bu hafta Washington’daki büyük Suudi etkinliğine kimlerin katılabileceği. Program notu: Bu hafta The Town’da Lucas Shaw ve ben sonbahar gişelerindeki kanlı olayın nedenlerini sıraladık, Tubi CEO’su Anjali Sud YouTube içerik üreticilerini cezbetme çabalarını anlattı ve Crunchyroll başkanı Rahul Purini anime hiyerarşisini açıkladı. Ayrıca The New York Times beni de tanıttı. Durumun tersine dönmesi elbette tuhaf ama genel olarak yazar Irina Aleksander’ın adil davrandığını düşünüyorum. Karar sizin. Henüz Puck üyesi değil misiniz? Buraya tıklayın. Benim için bir haber ipucunuz veya fikriniz mi var? Bu e-postaya yanıt verin, bana mesaj atın veya 310-804-3198 numaralı telefondan Signal’e mesaj atın. Bu sayıda tartışılanlar: David Zaslav, Sydney Sweeney, Glen Powell, Norah Weinstein, Kevin Costner, Jennifer Millar, Channing Tatum, Sandra Bullock, Denzel Washington, Ariana Grande, Tom Freston, Leonardo DiCaprio, David Ellison, Alex Cooper, Colleen Hoover, Brie Larson, Ted Sarandos, Arnold Schwarzenegger, Mohammed bin Salman, Jennifer Lawrence, Matt King, Darrell Issa, Brian Roberts, Kelly Patricof, Timothée Chalamet, Cynthia Erivo ve… Bangkok’ta Sumner Redstone. Ama önce… Haftanın Kazananı: Sarah Snook The Succession’ın eski oyuncusu Peacock’ın mini dizisi All Her Fault, geçen hafta ABD’de 2 milyar dakika izlenerek, Netflix’te ikinci sıradaki Death by Lightning’in neredeyse üç katı izlenmeyle, Peacock’a nadir bir senaryolu hit kazandırdı. İkinci: Şirketin alışılmadık bir şekilde satın alınması durumunda bile hisse senedi opsiyonlarının geçerliliğini sağlamak için sözleşmesini tekrar değiştirmeyi başaran David Zaslav. Bu konuda biraz daha… Warner Bros.'un satışı ve Hollywood’a gelen acı verici daralma konusunda çok fazla endişe var… ama eminim hepimiz en çok David Zaslav’ın maaşını alıp almayacağı konusunda endişeliyiz. Neyse ki, Warner Discovery CEO’su geçen hafta bu konuyu ele almak için zaman buldu ve devasa tazminat paketini, Warner ve Discovery varlıklarının ek elden çıkarılması için gereken şekilde ödüllendirilecek şekilde değiştirdi. Bu varlıkları, Warner’ın 100 yıllık mirasından yararlanmak ve Discovery’nin çöküşünü birkaç yıl uzatmak için bir araya getirdi. İlginç bir şekilde, değişiklikler artık Zaz’ı, Comcast’in Warner Discovery’nin Stüdyo ve Yayın tarafı için planlanan teklifinde düşündüğü yapı olan “ters yan kuruluş” yoluyla bir işlem gerçekleştirmesi karşılığında ödüllendiriyor. Bu amaçla, Warners’a kimin teklif verip vermeyeceği (ve vermesi gerekip gerekmediği) konusundaki söylentiler ve suçlamalar, Perşembe günü teklif verme son tarihinin öncesinde hızla yayılıyor. Comcast, Stüdyolar ve Yayın Akışı’nı (streaming) hedef almayı planlıyor, ancak… Kimin parasıyla? diye soruyor fısıltılar. CEO Brian Roberts’ın Suudi Arabistan’a yaptığı son seyahati bildirmemin ardından, bazıları ortağın krallığın Kamu Yatırım Fonu veya Orta Doğu’dan zengin bir başka destekçi olacağı konusunda spekülasyon yapıyor. Veliaht Prens Muhammed bin Selman, Cemal Kaşıkçı cinayetinden bu yana ilk yarı devlet yemeği için Çarşamba günü Washington’a geliyor. Konuk listesinde Roberts, Paramount’tan Larry ve/veya David Ellison olabilir mi? Oracle’ın krallıkta çok işi var. Netflix’in de teklif vermesi bekleniyor ve bu da Cumhuriyetçi kongre üyesi Darrell Issa’nın ABD Başsavcısı Pam Bondi ve düzenleyicilere sert ifadelerle yazılmış bir mektup yazmasına yol açtı. Ardından bugün, Cumhuriyetçi Parti… Senatör Roger Marshal Issa’nın mektubunu taklit eden kendi mektubunu gönderdim. Baskın yayıncının HBO Max’i kullanmasına neden izin verilmesi gerektiğini soruyorlar ve birleşmenin “yeni içerik ve büyük sinema salonları üretme teşviklerini azaltacağını” savunuyorlar - ki Netflix’in sinema salonlarını ‘modası geçmiş’ olarak nitelendiren açıklamalarıyla da kanıtlanıyor - ve bu da hem kamera önünde hem de arkasında sektör profesyonellerinin tüm yelpazesi için fırsatları baltalayabilir. Netflix, Issa mektubundaki bazı gerçekleri tartışıyor. Ve elbette, tek bir şirkete odaklanıp, diyelim ki Paramount’un kalan beş köklü stüdyodan ikisine sahip olması gibi antitröst sorunlarına odaklanmayarak, Cumhuriyetçiler Ellison’ın söylediklerini tekrarlıyor ve Trump’ın Warner Bros.'u başkanın dostu Larry ve “muhteşem” oğlu David’e devretme planını destekliyor olabilirler. Burada kahraman yok. Bu arada, Warners’da Ellison ve Paramount ekibi bugün Zaslav ekibine sözde “ters yönetim sunumlarını” yaptılar. Talipler, şirket vizyonlarını, neden satın almak istediklerini ve planlarının diğerlerinden neden daha iyi olduğunu burada açıklıyorlar. Hatırlarsanız, Zaslav & Co. geçen hafta ürünlerini Ellison’a sundu. Zaslav’ın Ellison’ın şirketi devralmasını engellemek için elinden gelen her şeyi yaptığını hatırlayana kadar her şey kulağa hoş geliyor. Ancak bu hafta hem Netflix hem de Comcast açık artırma partisine katılsa bile, Paramount, Warner Discovery’nin sadece iyi kısımlarını değil, tamamını almaya istekli bilinen tek talip. (Air Mail’i yakın zamanda satın almamızın bir sonucu olarak Zaslav, Puck’a asgari düzeyde yatırım yapan bir yatırımcı haline geldi.) Haftanın Sözü “Tek kıyafet kuralı, önden çıplaklık yasağıydı.” —Tom Freston, eski Viacom CEO’su ve yeni yazar, Journal’a MTV’nin ilk günleri hakkında konuşuyor. İkinci: Viacom sahibi Sumner Redstone ile yaptığı bir toplantıyla ilgili şu harika haberle Freston: “‘Bangkok’a gitmek istiyorum, sadece Bangkok’a’ diyor. Tayland’da hiçbir işimiz olmadığını söyledim ama gitmekte ısrar etti. Bangkok’a vardık ve ‘Birkaç seks kulübüne gitmek istiyorum’ dedi. Ben de ‘Aman Tanrım. Tamam’ dedim. Sumner’ın gözlerinde bir parıltı vardı ve biraz seks görmek istiyordu.” SPONSORUMUZDAN BİR MESAJ McKinsey & Company Dikkat çekme savaşından bahsediyoruz ama yanlış anlıyoruz. McKinsey’nin dünya çapında 7.000 tüketiciyi kapsayan son araştırması, “dikkat” ile "tüketim"i sıklıkla karıştırdığımızı gösteriyor. Gerçek dikkat ölçülebilir, değerlidir ve medya gelirinin üçte birini sağlar. Bu yeni bakış açısı, neyin eksik olduğunu ortaya koyuyor: “Süper kullanıcıları” yanlış sınıflandırıyoruz, kilit segmentleri gözden kaçırıyoruz ve aşırı düzeyde izleyici odağı ve niyeti yaratabilen medyayı küçümsüyoruz. Kazananlar zaten biliyor: Tüketiciler, markalar ve onları birbirine bağlayan medya şirketleri için önemli olan nicelik değil, niteliktir. İlgi çekme savaşında doğru mücadeleleri mi veriyorsunuz? Şimdi küçük bir haber… Sydney Sweeney resmen oyunda. Christy yıldızının uzun süredir menajeri olan Jennifer Millar, Paradigm’den ayrılıp Brillstein Entertainment Partners’da yönetici oluyor ve bana söylendiğine göre yıldız müşterisini de beraberinde getirecek. Bu, Sweeney’nin de muhtemelen ajans değiştireceği anlamına geliyor, ancak sanırım Paradigm’in ilişkiyi kurtarma ihtimali var. Birçok yıldız, büyüdüklerinde küçük ajanslarından vazgeçer elbette, ancak Sweeney, Euphoria ve Anyone But You’daki yükselişinden çok sonra bile Paradigm’de kalmıştı. Ancak Millar yöneticiliğe geçtiğine göre, büyük ihtimalle üç büyük ajanstan birine yönelecek. Paradigm yorum yapmayı reddetti. Bu arada, Amazon’da stüdyo, TV bölümünün çadır direği, tür ve evren geliştirme başkanı Matt King hakkında yürüttüğü iç soruşturmayı tamamladı. King’in, yazar-oyuncu eşi Morgan Dover-Pearl için 160.000 dolar ödeyecek olan gizli bir senaryo anlaşmasını onayladığı söyleniyor. Yakın bir kaynağa göre, anlaşma şirket içinde şaşkınlık yarattı çünkü çok hızlı bir şekilde sonuçlandı ve standart bir iş görüşmesinde görüşülmedi. Dover-Pearl’e aslında hiçbir zaman ödeme yapılmadı çünkü anlaşma Amazon’un bir kitap için opsiyon almasına bağlıydı ve bu gerçekleşmedi. Ancak bu usulsüzlük fark edildi (çoğu eğlence şirketinin aile üyeleriyle yapılan anlaşmalar için onay politikaları vardır) ve bu yaz bir soruşturma yürütüldü. Sonuç henüz belli değil, ancak King görevinde kalmaya devam ediyor. Amazon’dan bir temsilci yorum yapmayı reddetti.