Los Angeles yağmurundan sırılsıklam olan What I’m Hearing’e hoş geldiniz. Yağmur, bu hafta sonu Timothée Chalamet’in çeşitli basın gösterileri için uçması planlanan Marty Supreme zeplinini trajik bir şekilde yere indirdi. Bu sabah, gökyüzü tekrar açılmadan hemen önce, 110 numaralı otoyolun üzerinde turuncu zeplini gördüm. Timmy dün gece Vali Ödülleri’ne katılamadı ama ben B smokinimle oradaydım ve neredeyse diğer tüm Oscar adayları da oradaydı; hem favori adaylar (Leo, M.B.J.) hem de uçuk kaçıklar (Austin Butler? J.Lo??). Takip edenler için, onur konuğu Tom Cruise, yanından hiç ayrılmayan ajan Maha Dakhil ile Steven Spielberg’in arasında oturuyordu. İlginç bir seçim ve Dünyalar Savaşı Scientology broşür dağıtma anlaşmazlığının çoktan bittiğinin bir başka işareti. Warner Bros. muhtemelen akşamın kampanya bölümünü kazandı çünkü Sinners ve One Battle After Another masaları en çok izdihama neden oldu. Ve dikkat çekici bir soğukkanlılıkla, Warner Discovery CEO’su David Zaslav katılmadı ve stüdyo eş başkanı Pam Abdy ile prodüksiyon şefi Jesse Ehrman’ın odada huzur içinde çalışmasına izin verdi. Yeni Paramount’tan David Ellison da uzun süredir Cruise’a destek olmasına rağmen orada değildi, ancak bana kişisel bir meselesi olduğu söylendi. Her neyse, Cuma günkü Sezonun Hikayeleri etkinliğimizde yağmura rağmen gelen herkese teşekkürler, şimdiye kadarki en büyüğümüz! Chloé Zhao sohbetim (bana “baharatlı” derdi) gelecek hafta The Town’da yayınlanacak, Lauren Sherman’ın kostüm tasarım paneli Fashion People akışında yer alacak ve sezon ilerledikçe diğer konuşmaları da paylaşacağım. Puck’ın deneyimsel bölüm başkanı Louise Johnson’a ve katılan herkese büyük teşekkürler. Bu gece, hem Sydney Sweeney hem de Glen Powell (ayrı ayrı) hakkında haberler, ayrıca bir Amazon soruşturması, Warner Bros. dans yarışmasının sonraki hamleleri ve bu hafta Washington’daki büyük Suudi etkinliğine kimlerin katılabileceği. Program notu: Bu hafta The Town’da Lucas Shaw ve ben sonbahar gişelerindeki kanlı olayın nedenlerini sıraladık, Tubi CEO’su Anjali Sud YouTube içerik üreticilerini cezbetme çabalarını anlattı ve Crunchyroll başkanı Rahul Purini anime hiyerarşisini açıkladı. Ayrıca The New York Times beni de tanıttı. Durumun tersine dönmesi elbette tuhaf ama genel olarak yazar Irina Aleksander’ın adil davrandığını düşünüyorum. Karar sizin. Henüz Puck üyesi değil misiniz? Buraya tıklayın. Benim için bir haber ipucunuz veya fikriniz mi var? Bu e-postaya yanıt verin, bana mesaj atın veya 310-804-3198 numaralı telefondan Signal’e mesaj atın. Bu sayıda tartışılanlar: David Zaslav, Sydney Sweeney, Glen Powell, Norah Weinstein, Kevin Costner, Jennifer Millar, Channing Tatum, Sandra Bullock, Denzel Washington, Ariana Grande, Tom Freston, Leonardo DiCaprio, David Ellison, Alex Cooper, Colleen Hoover, Brie Larson, Ted Sarandos, Arnold Schwarzenegger, Mohammed bin Salman, Jennifer Lawrence, Matt King, Darrell Issa, Brian Roberts, Kelly Patricof, Timothée Chalamet, Cynthia Erivo ve… Bangkok’ta Sumner Redstone. Ama önce… Haftanın Kazananı: Sarah Snook The Succession’ın eski oyuncusu Peacock’ın mini dizisi All Her Fault, geçen hafta ABD’de 2 milyar dakika izlenerek, Netflix’te ikinci sıradaki Death by Lightning’in neredeyse üç katı izlenmeyle, Peacock’a nadir bir senaryolu hit kazandırdı. İkinci: Şirketin alışılmadık bir şekilde satın alınması durumunda bile hisse senedi opsiyonlarının geçerliliğini sağlamak için sözleşmesini tekrar değiştirmeyi başaran David Zaslav. Bu konuda biraz daha… Warner Bros.'un satışı ve Hollywood’a gelen acı verici daralma konusunda çok fazla endişe var… ama eminim hepimiz en çok David Zaslav’ın maaşını alıp almayacağı konusunda endişeliyiz. Neyse ki, Warner Discovery CEO’su geçen hafta bu konuyu ele almak için zaman buldu ve devasa tazminat paketini, Warner ve Discovery varlıklarının ek elden çıkarılması için gereken şekilde ödüllendirilecek şekilde değiştirdi. Bu varlıkları, Warner’ın 100 yıllık mirasından yararlanmak ve Discovery’nin çöküşünü birkaç yıl uzatmak için bir araya getirdi. İlginç bir şekilde, değişiklikler artık Zaz’ı, Comcast’in Warner Discovery’nin Stüdyo ve Yayın tarafı için planlanan teklifinde düşündüğü yapı olan “ters yan kuruluş” yoluyla bir işlem gerçekleştirmesi karşılığında ödüllendiriyor. Bu amaçla, Warners’a kimin teklif verip vermeyeceği (ve vermesi gerekip gerekmediği) konusundaki söylentiler ve suçlamalar, Perşembe günü teklif verme son tarihinin öncesinde hızla yayılıyor. Comcast, Stüdyolar ve Yayın Akışı’nı (streaming) hedef almayı planlıyor, ancak… Kimin parasıyla? diye soruyor fısıltılar. CEO Brian Roberts’ın Suudi Arabistan’a yaptığı son seyahati bildirmemin ardından, bazıları ortağın krallığın Kamu Yatırım Fonu veya Orta Doğu’dan zengin bir başka destekçi olacağı konusunda spekülasyon yapıyor. Veliaht Prens Muhammed bin Selman, Cemal Kaşıkçı cinayetinden bu yana ilk yarı devlet yemeği için Çarşamba günü Washington’a geliyor. Konuk listesinde Roberts, Paramount’tan Larry ve/veya David Ellison olabilir mi? Oracle’ın krallıkta çok işi var. Netflix’in de teklif vermesi bekleniyor ve bu da Cumhuriyetçi kongre üyesi Darrell Issa’nın ABD Başsavcısı Pam Bondi ve düzenleyicilere sert ifadelerle yazılmış bir mektup yazmasına yol açtı. Ardından bugün, Cumhuriyetçi Parti… Senatör Roger Marshal Issa’nın mektubunu taklit eden kendi mektubunu gönderdim. Baskın yayıncının HBO Max’i kullanmasına neden izin verilmesi gerektiğini soruyorlar ve birleşmenin “yeni içerik ve büyük sinema salonları üretme teşviklerini azaltacağını” savunuyorlar - ki Netflix’in sinema salonlarını ‘modası geçmiş’ olarak nitelendiren açıklamalarıyla da kanıtlanıyor - ve bu da hem kamera önünde hem de arkasında sektör profesyonellerinin tüm yelpazesi için fırsatları baltalayabilir. Netflix, Issa mektubundaki bazı gerçekleri tartışıyor. Ve elbette, tek bir şirkete odaklanıp, diyelim ki Paramount’un kalan beş köklü stüdyodan ikisine sahip olması gibi antitröst sorunlarına odaklanmayarak, Cumhuriyetçiler Ellison’ın söylediklerini tekrarlıyor ve Trump’ın Warner Bros.'u başkanın dostu Larry ve “muhteşem” oğlu David’e devretme planını destekliyor olabilirler. Burada kahraman yok. Bu arada, Warners’da Ellison ve Paramount ekibi bugün Zaslav ekibine sözde “ters yönetim sunumlarını” yaptılar. Talipler, şirket vizyonlarını, neden satın almak istediklerini ve planlarının diğerlerinden neden daha iyi olduğunu burada açıklıyorlar. Hatırlarsanız, Zaslav & Co. geçen hafta ürünlerini Ellison’a sundu. Zaslav’ın Ellison’ın şirketi devralmasını engellemek için elinden gelen her şeyi yaptığını hatırlayana kadar her şey kulağa hoş geliyor. Ancak bu hafta hem Netflix hem de Comcast açık artırma partisine katılsa bile, Paramount, Warner Discovery’nin sadece iyi kısımlarını değil, tamamını almaya istekli bilinen tek talip. (Air Mail’i yakın zamanda satın almamızın bir sonucu olarak Zaslav, Puck’a asgari düzeyde yatırım yapan bir yatırımcı haline geldi.) Haftanın Sözü “Tek kıyafet kuralı, önden çıplaklık yasağıydı.” —Tom Freston, eski Viacom CEO’su ve yeni yazar, Journal’a MTV’nin ilk günleri hakkında konuşuyor. İkinci: Viacom sahibi Sumner Redstone ile yaptığı bir toplantıyla ilgili şu harika haberle Freston: “‘Bangkok’a gitmek istiyorum, sadece Bangkok’a’ diyor. Tayland’da hiçbir işimiz olmadığını söyledim ama gitmekte ısrar etti. Bangkok’a vardık ve ‘Birkaç seks kulübüne gitmek istiyorum’ dedi. Ben de ‘Aman Tanrım. Tamam’ dedim. Sumner’ın gözlerinde bir parıltı vardı ve biraz seks görmek istiyordu.” SPONSORUMUZDAN BİR MESAJ McKinsey & Company Dikkat çekme savaşından bahsediyoruz ama yanlış anlıyoruz. McKinsey’nin dünya çapında 7.000 tüketiciyi kapsayan son araştırması, “dikkat” ile "tüketim"i sıklıkla karıştırdığımızı gösteriyor. Gerçek dikkat ölçülebilir, değerlidir ve medya gelirinin üçte birini sağlar. Bu yeni bakış açısı, neyin eksik olduğunu ortaya koyuyor: “Süper kullanıcıları” yanlış sınıflandırıyoruz, kilit segmentleri gözden kaçırıyoruz ve aşırı düzeyde izleyici odağı ve niyeti yaratabilen medyayı küçümsüyoruz. Kazananlar zaten biliyor: Tüketiciler, markalar ve onları birbirine bağlayan medya şirketleri için önemli olan nicelik değil, niteliktir. İlgi çekme savaşında doğru mücadeleleri mi veriyorsunuz? Şimdi küçük bir haber… Sydney Sweeney resmen oyunda. Christy yıldızının uzun süredir menajeri olan Jennifer Millar, Paradigm’den ayrılıp Brillstein Entertainment Partners’da yönetici oluyor ve bana söylendiğine göre yıldız müşterisini de beraberinde getirecek. Bu, Sweeney’nin de muhtemelen ajans değiştireceği anlamına geliyor, ancak sanırım Paradigm’in ilişkiyi kurtarma ihtimali var. Birçok yıldız, büyüdüklerinde küçük ajanslarından vazgeçer elbette, ancak Sweeney, Euphoria ve Anyone But You’daki yükselişinden çok sonra bile Paradigm’de kalmıştı. Ancak Millar yöneticiliğe geçtiğine göre, büyük ihtimalle üç büyük ajanstan birine yönelecek. Paradigm yorum yapmayı reddetti. Bu arada, Amazon’da stüdyo, TV bölümünün çadır direği, tür ve evren geliştirme başkanı Matt King hakkında yürüttüğü iç soruşturmayı tamamladı. King’in, yazar-oyuncu eşi Morgan Dover-Pearl için 160.000 dolar ödeyecek olan gizli bir senaryo anlaşmasını onayladığı söyleniyor. Yakın bir kaynağa göre, anlaşma şirket içinde şaşkınlık yarattı çünkü çok hızlı bir şekilde sonuçlandı ve standart bir iş görüşmesinde görüşülmedi. Dover-Pearl’e aslında hiçbir zaman ödeme yapılmadı çünkü anlaşma Amazon’un bir kitap için opsiyon almasına bağlıydı ve bu gerçekleşmedi. Ancak bu usulsüzlük fark edildi (çoğu eğlence şirketinin aile üyeleriyle yapılan anlaşmalar için onay politikaları vardır) ve bu yaz bir soruşturma yürütüldü. Sonuç henüz belli değil, ancak King görevinde kalmaya devam ediyor. Amazon’dan bir temsilci yorum yapmayı reddetti.
Jenna Ortega ve Anya Taylor-Joy bu yılki Marakeş Uluslararası Film Festivali’nin jürisine katıldı.
Oscar ödüllü yönetmen Bong Joon-ho’nun başkanlığında.
https://x.com/Variety/status/1991190645139218496
Disney, 2026 yılında içeriğe 24 milyar dolar harcamayı planlıyor ve bütçeyi spor ve eğlence arasında eşit olarak bölüştürecek.
Mali İşler Direktörü Hugh Johnston, içerik bütçesinin büyümeye devam edeceğini ancak Disney ve diğerlerinin son yıllarda orijinal programlarda “aşırı üretim” yaptığı dönemdeki hızda olmayacağını söyledi.
https://x.com/DiscussingFilm/status/1991190623756443885?s=20
Prime Video’da yeni bir ‘STARGATE’ dizisi üzerinde çalışılıyor.
Daha önceki 3 canlı aksiyon ‘STARGATE’ dizisinde yazar olarak çalışan Martin Gero, dizinin yapımcılığını üstlenecek.
Kristen Bell, Idina Menzel ve Josh Gad, ‘FROZEN 3’ ve 'FROZEN 4’te geri dönmek için peşin ücretler ve arka uç bonus ödemeleri dahil olmak üzere her biri 60 milyon doların üzerinde kazanç sağlayacak anlaşmalara imza attılar.
Paramount’ta yeni bir ‘TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES’ canlı aksiyon filmi üzerinde çalışılıyor.
• Neal H. Moritz (‘Hızlı ve Öfkeli’) yapımcılık için görüşmelerde bulunuyor
• Paramount’un TMNT serisini “Sonic’leştirmek” istediği söyleniyor
Gişe: ‘Wicked For Good’ ABD’de 151 Milyon Doların Üzerinde, Dünya Çapında ise 228 Milyon Dolar Gişe Hasılatı Yaparak Rekor Kırdı
Gişe: ‘Wicked For Good’ ABD’de 150 milyon dolar, dünya çapında ise 226 milyon dolar hasılatla rekor kırdı
Başrollerinde Ariana Grande ve Cynthia Erivo’nun yer aldığı Şükran Günü temalı bu oyun, Broadway uyarlamaları arasında şimdiye kadarki en büyük çıkışa ve tüm müzikaller arasında üçüncü en iyi çıkışa sahip.
Oz Cadıları gişede sihir yapıyor.
Universal’ın Şükran Günü gişe rekortmeni Wicked: For Good, Cuma günü Kuzey Amerika listesinde 4.115 sinemadan 68,7 milyon dolarlık büyük bir hasılatla zirveye yerleştikten sonra Kuzey Amerika’da 150 milyon dolar, dünya çapında ise 226 milyon dolarlık rekor bir hasılatla açılış yaptı (bu rakama ön izlemelerden gelen 30,8 milyon dolar da dahil ). İzleyiciler filmi fazlasıyla benimsedi ve A Cinemascore ile Rotten Tomatoes’ta %95 gibi parlak bir reyting aldı . Comscore’da büyük çıkış rakamları elde etti; özellikle çocuklar büyülendi. Yurt dışında da 78 pazardan 76 milyon dolarlık rekor bir hasılatla açılış yaptı ve küresel açılışı 226 milyon dolardı.
Wicked: For Good , yönetmen Jon M. Chu’nun ikonik Broadway müzikali ve Oz cadılarının anlatılmamış hikayesini anlatan kitabınıniddialı beyazperde uyarlamasının ikinci filmi . Ariana Grande, İyi Cadı Glinda’yı, Cynthia Erivo ise Batı’nın Kötü Cadısı Elphaba’yı canlandırıyor. Oyuncu kadrosunda ayrıca Jeff Goldblum ve Michelle Yeoh da yer alıyor .
Kadın başrollü film, her yerde sayısız açılış rekorunu kırdı. Yurt içinde, geçen yılki Wicked’ı (112,5 milyon dolar) geride bıraktıktan sonra bir Broadway müzikali uyarlaması için şimdiye kadarki en büyük başlangıcı yaptı ve 2019’un Aslan Kral ve 2017’nin Güzel ve Çirkin’inden sonra tüm zamanların en büyük üçüncü müzikali oldu, enflasyona göre ayarlanmadı. Ayrıca, Jurassic World’ün (208,8 milyon dolar) ardından bir Universal oyunu için Kuzey Amerika’daki en büyük ikinci açılış; Şükran Günü öncesi hafta sonu için Açlık Oyunları: Ateşi Yakalamak’ın (158,1 milyon dolar) ardından ikinci en iyi; ve A Minecraft Movie’nin (208,9 milyon dolar) ardından 2025’in bugüne kadarki en iyi ikinci üç günlük lansmanı oldu . Anma Günü’nde açılış yapan Lilo ve Stitch , üç günlük hafta sonu için 147 milyon dolar ve dört günlük tatil dönemi için 182,6 milyon dolar topladı.
Chu’nun filmi, Wicked’ı geçerek Broadway uyarlamaları arasında gelmiş geçmiş en iyi açılış rekorunu da kırdı. Ayrıca, Aslan Kral (2019), Moana 2 , Frozen 2 ve Güzel ve Çirkin’in ardından tüm zamanların en büyük beşinci müzikal açılışı oldu . Son olarak, Superman’i geçerek Jurassic World Rebirth , Minecraft ve Lilo & Stitch’in ardından yılın bugüne kadarki en büyük dördüncü üç günlük açılışı oldu .
Yurt dışında ise İngiltere, rekor kıran 24,4 milyon dolarlık hasılatla liderliği ele geçirdi. Bu, Kasım ayındaki en iyi açılış, Broadway uyarlamaları arasında en büyük başlangıç ve enflasyona göre ayarlanmamış haliyle yılın şimdiye kadarki en iyi açılışı oldu.
Diğer rekorlar: Imax, 15,5 milyon doları yurt içinde olmak üzere 21,1 milyon dolar net gelir elde etti ve bu da Kasım ayında aile dostu bir oyun için şimdiye kadarki en büyük başlangıcı yaptı.
Wicked: For Good, özellikle erkek egemen film bolluğu ve kadınlar ve aileler için ürün eksikliği nedeniyle on yıllardır en kötü düşüşü yaşayan, zor durumdaki Kuzey Amerika gişeleri için ihtiyaç duyulan bir sarsıntı . Filmin beklenenden daha iyi performansı, kızların ve kadınların alım gücünü fazlasıyla kanıtlıyor; izleyicilerin yaklaşık %70’i kadındı.
Bir yıl önce aynı hafta sonu, ilk Wicked da dünya çapında yaklaşık 750 milyon dolar hasılat elde ederek tarihe geçmişti ; bu, bir Broadway müzikali uyarlaması için rekor bir performanstı. Bu tür uyarlamalar Hollywood için zorlu bir türdü, ancak NBCUniversal eğlence şefi ve uzun süredir film stüdyosu başkanı olan Donna Langley, Cats gişede başarısız olduktan sonra bile tam da bunu yapmaya kararlıydı . Ve başardı.
Searchlight, Brendon Fraser’ın başrolünde olduğu özel komedi filmi Rental Family’yi ülke çapında 1.925 sinemada gösterime soktu. Eleştirmenlerin ve izleyicilerin gözdesi olan film, tahmini 3,3 milyon dolar hasılat elde ederek beşinci sırada yer aldı ve zorlanan son yetişkin draması oldu. Ancak Searchlight, kazançlı Şükran Günü koridorunda kalıcı olacağını umuyor. Zootopia’nın sinemalara girmesiyle birlikte tatil ziyafeti Çarşamba günü daha da kalabalıklaşacak.
Kalanlar arasında, Lionsgate’in Now You See Me: Now You Don’t adlı filmi ikinci vizyonunu başarıyla sürdürdü. Film, 3.403 lokasyonda tahmini 9,1 milyon dolar hasılatla üçüncü sırada yer aldı ve yurt içinde toplam 36,8 milyon dolar, dünya genelinde ise 146,2 milyon dolar hasılat elde etti.
Disney ve 20th Century’nin Predator: Badlands filmi, 3.100 lokasyonda 6,3 milyon dolar hasılatla dördüncü sıraya yükseldi ve üç haftalık yurt içi hasılatında 76,3 milyon dolar elde etti. Yurt dışında ise 7,6 milyon dolar daha ekleyerek yurt dışı hasılatını 83,3 milyon dolara, en yüksek hasılatını ise 159,6 milyon dolara çıkardı (enflasyona göre ayarlanmamış).
FX, Noah Hawley ve "It’s Always Sunny in Philadelphia"nın Rob Mac’inden Ubisoft’un “Far Cry” serisinin dizi uyarlamasını sipariş etti.
Oyunlar gibi antoloji formatında olacak dizi, her sezon farklı bir oyuncu kadrosu ve farklı bir mekanla karşımıza çıkacak.
‘NOW YOU SEE ME: NOW YOU DONT’ dünya çapında 146 milyon dolardan fazla hasılat elde etti.
Yapım bütçesi 90 milyon dolardı.
2 hafta da 146 milyon dolar iyi para.
https://x.com/cosmic_marvel/status/1992383951135203578?s=20
Disney, 'ANDOR’un toplam bütçesinin 705 milyon doları aştığını doğruladı.
Bir Star Wars projesi için şimdiye kadarki en yüksek rakam.
https://x.com/HollywoodHandle/status/1992647243862577597
‘PREDATOR: BADLANDS’ dünya çapında 150 milyon doları aştı.
Bütçe 105 milyon dolardı
netflix türkiye: killing eve daha önce ekli olmasına rağmen altyazı olmadığı için türkçe ana sayfa da çıkmıyordu. altyazı eklenmiş. onu dışında geçen hafta eklenen lisanlı futur man, the big c, ve absentıa da sadece altyazı var. bunu dışın da batman tas ile young justice eğer bir değişiklik olmasa 21 aralık da netflix de kalkıyor.
https://x.com/Lucas_Shaw/status/1992734444982280387
Netflix, Warner Bros filmlerini sinemalarda yayınlayacağını söylemekle kalmadı, aynı zamanda rakipleri için TV dizilerinin lisansını ve yapımcılığını üstleneceğini de açıkladı.
Bu da Netflix’in stratejisinde aynı derecede önemli bir değişiklik olacaktır.
https://x.com/DiscussingFilm/status/1992849592644481455
James Cameron, 20 Mart 2026’da sinemalarda gösterime girecek olan Billie Eilish konser filminin ortak yönetmenliğini üstlendi.
Konser filmi ayrıca 3D olarak da gösterilecek.
https://x.com/netflixturkiye/status/1992956978562232770
Bir Cinayetin Portresi: Münevver Dosyası yakında sadece Netflix’te.
https://x.com/mqupdates/status/1993317800572862790
John Patton Ford’un yönettiği, Glen Powell ve Margaret Qualley’nin başrollerini paylaştığı ‘How to Make a Killing’ filminin resmi fragmanı. 20 Şubat’ta sinemalarda.
https://x.com/DisneyPlusTR/status/1993317913801916795
Canavarlar Denizi’nde buluşalım. #PercyJackson and the Olympians ikinci sezonuyla 10 Aralık’ta Disney+’ta.
https://x.com/DEADLINE/status/1993349421845868757
Madelaine Petsch ve Gavin Casalegno, Wattpad Uyarlaması 'Chasing Red’de Başrolde
eva green wednesday kadrosuna dahil olmuş.
https://x.com/MattBelloni/status/1993364494790410381
Dün gece What I’m Hearing’de bundan bahsetmiştim ama şimdi doğrulandı: Paramount, Trump’ın Brett Ratner adına yaptığı ısrarın ardından Rush Hour 4’ü yayınlayacak. Dağıtım anlaşması. Yapımcı Tarak Ben Ammar finansmanı ayarlıyor. Devlet kontrolündeki en aptal medyaya hazır olun.
https://x.com/NexusPointNews/status/1993369725775303005
Melissa Barrera ve Simu Liu’nun ‘THE COPENHAGEN TEST’ filminden yeni bir görüntü. 27 Aralık’ta Peacock’ta gösterime giriyor.
https://x.com/FilmUpdates/status/1993386163550536116
‘SCRUBS’ yeniden çevriminin ilk fragmanı yayınlandı. Dizi 25 Şubat’ta ABC ve Hulu’da yayınlanacak.
https://x.com/tourenscom/status/1993332188306157679
Söylentilere göre Dan Houser, şirketin gidişatı konusunda kardeşi Sam Houser ile yaşadığı fikir ayrılıkları nedeniyle Rockstar Games’ten ayrıldı
https://x.com/DiscussingFilm/status/1993446930534592982?s=20
Cassie, ‘EUPHORIA’ 3. Sezonunda OnlyFans’ın yıldızı olacak.
https://x.com/Variety/status/1993338174911791439?s=20
# WickedForGood’un rekor kıran açılışının ardından Universal Pictures, # Wicked’ın devam filmlerini planlıyor . "‘Wicked’ın’ başarısı ve hayran kitlesi nedeniyle, bu evrende nasıl devam edebileceğimizi bulmak neredeyse bir sorumluluğumuz. Bunu çözdük mü? Hayır.
https://x.com/IGN/status/1993485127570128964
Kate Beckinsale, kızının erkek arkadaşının yakın zamanda iki haşlanmış yumurta yumurtladığını paylaşarak Jimmy Kimmel’ı şok etti. İzleyiciler ve doktorlar daha sonra olayın nedenini anlamaya çalıştı.
https://x.com/DEADLINE/status/1993519336464826533
‘Fallout’ 2. Sezonu Altın Küre’yi Geçecek, Emmy Ödülleriyle Kampanya Başlatacak ve Eleştirmenlerin Seçimi ve Guild Ödülleri’nin Bir Sonraki Döngüsüne Katılacak
https://x.com/TMEfilmleri/status/1993326142754103304
Oyunun kurallarını değiştirmek üzere. K-Pop İblis Avcıları ve Örümcek-Adam: Örümcek Evrenine Geçiş’in yaratıcıları ve yapımcı Stephen Curry’den…
Şampiyon Keçi: Tüm Zamanların En İyisi, 20 Mart 2026’da sadece sinemalarda.
https://x.com/Luiz_Fernando_J/status/1993341477494063469
Ve evet, katılımcılar Global BoxOffice’teki #Zootopia2 için heyecanlılar , ancak birçoğu # Çin’de yaşananlar karşısında hazırlıksız yakalanacak , çünkü sektör projeksiyonları şu anda ABD’de 125-135 milyonluk, yurtdışında ise 135-145 milyonluk bir 5 günlük açılış öngörüyor, yani Global Açılış 260-280 milyonluk bir rakama ulaşacak.#Zootopia2 could very likely break the 400M mark during its 5-day Global opening, depending on how big China’s debut will be..
Bong Joon Ho, Jenna Ortega ve Anya Taylor-Joy, Marakeş Film Festivali’ni Şık Bir Şekilde Başlattı: ‘Son 22 Yıldır Uluslararası Sinemaya Yaşamış ve Nefes Almıştır’
Michael B. Jordan, Adonis’in kızı hakkında bir ‘CREED’ yan dizisi üzerinde çalıştıklarını söylüyor.
“İnanç Evreninin farklı bölümlerini göreceksiniz, buna “İnanç Evreni” demeyi seviyorum”
Universal’ın Wicked: For Good filmi bu hafta sonu tahmini 62,8 milyon dolar hasılat elde etti (4.115 lokasyondan). Tahmini 5 günlük tatil hasılatı 93,0 milyon dolar. Tahmini toplam yurt içi hasılat ise 270,44 milyon dolar.
https://x.com/BORReport/status/1995157949329936665?s=20
Universal’ın Wicked: For Good filmi bu hafta sonu uluslararası alanda tahmini 29,4 milyon dolar hasılat elde etti. Bu hasılatın 10,8 milyon doları Birleşik Krallık’ta (filmin bugüne kadar 42,7 milyon dolar hasılat elde ettiği yer) elde edildi. Uluslararası toplam hasılat tahmini 122,8 milyon dolar, küresel toplam hasılat ise tahmini 393,3 milyon dolar.
https://x.com/BORReport/status/1995164030886125755?s=20
Paramount’un The Running Man filmi bu hafta sonu uluslararası alanda tahmini 3,1 milyon dolar hasılat elde etti. Uluslararası toplam hasılat tahmini 26,3 milyon dolar, küresel toplam hasılat ise tahmini 60,6 milyon dolar.
https://x.com/BORReport/status/1995165602194026848?s=20
Lionsgate’in Now You See Me: Now You Don’t filmi bu hafta sonu uluslararası alanda tahmini 16,1 milyon dolar hasılat elde etti. Uluslararası toplam hasılatın tahmini 137,3 milyon dolar, küresel toplam hasılatın ise 187,0 milyon dolar olması bekleniyor.
https://x.com/BORReport/status/1995168460037595536?s=20
Disney’in Zootopia 2 filmi, 271,6 milyon doları Çin’de olmak üzere uluslararası alanda tahmini 400,4 milyon dolarlık gişe hasılatıyla vizyona girdi. Küresel toplam hasılat tahmini 556,4 milyon dolardır.
https://x.com/BORReport/status/1995173068105498880?s=20
Disney / 20th Century’nin Predator: Badlands filmi bu hafta sonu uluslararası alanda tahmini 2,4 milyon dolar hasılat elde etti. Uluslararası toplam gişe hasılatının 88,7 milyon dolar, küresel toplam hasılatının ise 173,7 milyon dolar olacağı tahmin ediliyor.
Yurtiçi (% 54,5)
48.543.405 dolar
Uluslararası (% 45,5)
40.600.000 dolar
Dünya çapında
89.143.405 dolar
'READY OR NOT 2’ye ilk bakış
https://x.com/DiscussingFilm/status/1995501577722036379
Başrollerinde Samara Weaving ve Kathryn Newton’ın yer aldığı ‘READY OR NOT: HERE I COME’ filminin ilk fragmanı.
10 Nisan 2026’da sinemalarda.
Esmé Creed-Miles
ben bu kızı amazon hanna dizisin de ve netflix de the sandman 2.sezon da izledim. bu da nepo babymış annesi the walking dead son bir kaç sezon da kötü adam oynadıydı.
Martin Bobb-Semple, Sophie Turner’ın Lara Croft rolüyle birlikte canlı aksiyon ‘TOMB RAIDER’ dizisinde rol alacak.
https://x.com/PopCrave/status/1995523065779036659
Scarlett Johansson, Woody Allen’ı desteklemeyi savunuyor ve bunun kariyerini etkileyip etkilemediğini “bilmek zor” diyor: "Domino etkisinin tam olarak ne olduğunu asla bilemezsiniz. Ama annem her zaman kendim olmam, dürüst olmanın ve savunucusu olmanın önemli olduğunu görmem için beni cesaretlendirdi…
https://x.com/_ak41i/status/1995516204752969861
Sadie Sink, Hannah Einbinder’in Emmy’deki konuşmasını en iyi konuşma olarak seçti (“Hadi kuşlar, ICE’ye lanet olsun, Filistin’i özgürleştirin”).
https://x.com/DiscussingFilm/status/1995560642024276051
‘FALLOUT’ 2. Sezon için yeni fragman. 17 Aralık’ta Prime Video’da yayınlanacak.
Foster, True Detective deneyiminin ardından sinemanın geleceğini nasıl gördüğünden ve streaming de drama modelini nasıl benimsediğinden bahsediyordu. Formatın, büyük anlatıları keşfetmenin bir yolu olarak sinema filmlerinin yerini aldığını öne sürüyordu. “streaming de, artık geleneksel ana akım filmlerde yapamadığımız şeyleri yapabiliyor. Amerika Birleşik Devletleri’nde gerçek anlatı artık canlı yayında. Büyük süper kahraman serilerini sinema salonlarında izliyorsunuz, ancak gerçek, hakiki anlatı streaming,” dedi. “[streaming], sekiz saatlik veya beş sezonluk hikayeler anlatabiliyor ve uzun metrajlı bir filmde asla yapamayacağınız şekilde her açıyı keşfedebiliyorsunuz. Bunun özgürlüğünü seviyorum.”
https://x.com/HollywoodHandle/status/1995568948587512091
Yeni bir ‘TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES’ canlı aksiyon filmi 17 Kasım 2028’de sinemalarda gösterime giriyor.
https://x.com/DiscussingFilm/status/1995579879744794897
‘TOP GUN’, filmin 40. yıl dönümü dolayısıyla 13 Mayıs 2026’da sinemalara geri dönecek.
https://x.com/Lucas_Shaw/status/1995614434077933827
Netflix, Warner Bros. için çoğunluğu nakit olan yeni bir teklifte bulundu.
Şirket, elinde çok değerli hisse senetleri olmasına rağmen büyük bir kredi düzenliyor.
https://x.com/DiscussingFilm/status/1995624348561145928
Sony’de canlı aksiyonlu ‘HELLDIVERS’ filmi çekiliyor
Justin Lin (‘Hızlı ve Öfkeli’) filmin yönetmenliğini üstlenirken, senaryoyu ise Gary Dauberman (‘Annabelle’) kaleme alacak.
Jenna Ortega, Marakeş Film Festivali’nde yaptığı konuşmada yapay zekanın getirdiği "derin belirsizlik"ten “korkmanın çok kolay” olduğunu söyledi.
“Bir bakıma Pandora’nın kutusunu açmışız gibi hissediyorum… Ama yapay zekanın taklit edemeyeceği bazı şeyler var. Zorlukta da güzellik var, hatalarda da güzellik var ve bir bilgisayar bunu yapamaz. Bir bilgisayarın ruhu yoktur.”
https://x.com/DisneyPlusTR/status/1994768633449378156
Bir klasikle buluşmaya ne dersin?
Mad Men 14 Aralık’ta Disney+’ta.
İddiaya göre, ABD’deki üst düzey Beyaz Saray yetkilileri, Netflix’in Warner Bros. Discovery’yi satın alma konusundaki ilgisi konusunda endişelerini dile getirdiler. Yetkililerin, Amazon ve Google ile yürütülenlere benzer şekilde, Netflix’in pazar gücüne odaklanan kapsamlı bir soruşturma yürütülmesi gerektiğini belirttikleri iddia edildi. Toplantıya katılanlardan birinin, “Netflix zaten pazara hakim, ancak büyük bir yayın hizmeti eklersek, rekabeti sonunda boğarız,” dediği bildirildi. Warner Bros. Discovery için yeni bir teklif sunmanın son günü yarın, 1 Aralık. Netflix, Paramount Skydance ve Comcast’in (NBCUniversal) WBD için teklif vermesi bekleniyor. Kaynak: NYPost
https://x.com/hbomax_portal/status/1995284732016251350
https://x.com/FilmUpdates/status/1995886905452638693
‘READY OR NOT 2: HERE I COME’ filminin fragmanı yarın yayınlanacak.
Disney+'ın Tony McNamara’dan Sipariş Ettiği İngiltere Komedi Dizisi 'Mosquito’da Nicholas Hoult ve Daisy Edgar-Jones Başrolde
https://x.com/ThePlaylistNews/status/1995607388616069209
Noah Hawley, Chris Pine’ın Yeni Yöneticilerine “Geçiş” Hakkında Soru Sormasından Önce Paramount’un Orijinal ‘Star Trek’ Fikrini Sevdiğini Söyledi
https://x.com/THR/status/1995908445409870304
‘Ahsoka’ Oyuncusu Claudia Black, 2. Sezondan Neden Maaş Nedeniyle Ayrıldığını Anlattı: “Bir Şeylerin Değişmesi Gerekiyor”
https://x.com/FilmUpdates/status/1995920624834019607
Başrollerinde Lili Reinhart, Lola Tung, Victoria Pedretti ve Alexandra Shipp’in yer aldığı ‘YASAKLANAN MEYVELER’ filminin fragmanı yayınlandı.
2026 yılında vizyona girmesi planlanıyor.
https://x.com/emmamyersHQ/status/1995911288501780492
Emma Myers, Forbes’un 30 Yaş Altı 30 listesinde yer aldı.
https://x.com/THR/status/1995944878413328743
Comcast’in, NBCUniversal’ı Warner Bros. Discovery’ye dönüştürmeyi öngören ve büyük ihtimalle hisse senedi ağırlıklı bir işlem olacak bir anlaşma teklif ettiği söyleniyor.
warner bros satın alım ile ilgili bazı şeyler dinledim de inşallah kimse almaz. sıra paramount alsa trump kim muhalif ise ya onu işte atacak ya da işin iptal edecek ya da bir sürü sevdiğim oyuncuya sırf muhalif ve meksikali diye daha az teklif de bulunacak. netflix alsa filmler çok azına 2-3 haftalığına sinemaya sokacak. diğerlerin hiç sokmayacak en iyisi kimse almaması.
gerçi 2029 da başkanlıktan ayrılacağını düşünürsek warner bros ve paramount hariç diğer hiç bir büyük hollywood şirketi trump boyun eğmez bence.
https://x.com/DiscussingFilm/status/1996019537427435879?s=20
'SPACEBALLS 2’nin çekimleri tamamlandı. Başrollerinde Rick Moranis, Bill Pullman, Lewis Pullman, Daphne Zuniga, George Wyner, Mel Brooks, Josh Gad, Keke Palmer ve Anthony Carrigan yer alıyor. 2027’de sinemalarda.
https://x.com/CultureCrave/status/1995961758385930690https://pbs.twimg.com/media/G7QALVNX0AAS5GW?format=jpg&name=large
‘Supergirl’ yıldızı Matthias Schoenaerts, geçerli ehliyeti olmadan araç kullanmaktan 6 ay hapis ve bir yıl araç kullanma yasağı cezasına çarptırıldı • Yakında vizyona girecek DC filminde ana kötü karakter Krem’i canlandırıyor • Daha önce 11 kez polis mahkemesinde suçlu bulundu • Oldu…
)
https://x.com/DEADLINE/status/1995976309844115752
Jennifer Millar, Paradigm’den Brillstein Entertainment Partners’a Geçiyor ve Uzun Süreli Müşterisi Sydney Sweeney’i de Yanında Getiriyor
https://x.com/HollywoodHandle/status/1996034552968741320
Callum Turner’ın, Dennis Villeneuve’ün bir sonraki ‘007’ filminde James Bond’u canlandırmak için ilk tercihi olacağı söyleniyor. (Kaynak:
https://x.com/THR/status/1996207998566559801
Disney TV Stüdyoları Başkanı Eric Schrier, Korkusuzluk, Başarısızlık ve Dünyaya "Disney+'ta Yetişkinlere Yönelik İçerik Var"ı Göstermek Hakkında Konuştu
https://x.com/HollywoodHandle/status/1996220090962837598
‘READY OR NOT 2: HERE I COME’ filminin fragmanı yayınlandı. Sinemalarda 10 Nisan 2026’da.
https://x.com/DiscussingFilm/status/1996236774562046198
Ryan Murphy’nin Evan Peters ve Rebecca Hall’un başrollerini paylaştığı ‘THE BEAUTY’ uyarlamasına ilk bakış. Dizi, insanları fiziksel mükemmelliğe dönüştüren, ancak korkunç sonuçları olan cinsel yolla bulaşan bir virüsü keşfeden dedektifleri konu alıyor. 21 Ocak’ta Hulu’da yayınlanacak.
https://x.com/wensadms/status/1996241868342931505
Jenna Ortega, ‘2025’in eğlence dünyasının en güçlü 100 kadını’ listesinde yer alıyor
https://x.com/Lucas_Shaw/status/1996260702214848768
Netflix hisseleri bugün %5’ten fazla değer kaybetti. Görünüşe göre yatırımcılar, şirketin Warner Bros. Discovery’yi satın almak için gerçek bir rakip olarak ortaya çıkmasından hoşlanmıyor.
https://x.com/whatonnetflix/status/1996286751925477551?s=20
Netflix’in canlı aksiyon dizisi SCOOBY-DOO!'nun çekimleri şu anda ön yapım aşamasında ve Atlanta, Georgia’da mekan araştırmaları devam ediyor. Çekimlerin Nisan 2026’da başlaması planlanıyor.
bu arada scooby doo u dizi de, yıllarca karakter çizgi filmler de seslendiren fred jones seslendirecek.
https://x.com/Variety/status/1996289989085102227
HBO Max, Mart ayında İngiltere ve İrlanda’da yayına girecek
https://x.com/Variety/status/1996290840084513267
#SabrinaCarpenter, "İnsanın En İyi Arkadaşı"nda “o kadar çok alaycılık” olduğunu ve bunun “insanların fark edebildiğinden çok daha fazla” olduğunu söylüyor. “Bazen, ‘Biliyorsun, değil mi?’ diyorum. Belki de bunu daha belirgin hale getirmeliyim.”