Tamamdır, pzr gece başlıyoruz o halde (ya da pzt duruma göre
).
Araya Cradle da serpiştirmek ister misin hocam? 
Bu senin şu an okuduğun seri, değil mi? Nedir konusu hocam, hiçbir bilgim yok? Mutlaka tavsiye ettiğin bir seriyse bu ara olmasa bile okumak isterim.
Aynen. @M3rett0 ve @isos81 'in methetmeleriyle başlayıp çabucak 9 kitabı bitirmiştim,10. yeni çıktı o da bitti ve daha fazlasını istiyorum. 
Seri Sacred Valley’de yaşayan ve hiç bir şeye becerisi olmadığı için unsouled ilan edilip herkesin sırtına yük olan genç Wei Shi Lindon’ın hikayesini anlatıyor. Uzak doğu esintili, bol (BOL) miktarda -kaliteli, dengeli ve iyi düşünülmüş- dövüş içeren, shounen animelerinin kitaplaştırılmış hali. Lindon süper çelimsizden başlayıp fena güçleniyor ama canını dişine takarak, adım adım. Ciddi bir seri değil belki ama kesinlikle standart young adult değil, cıvık romantizm falan da yok. Kitaplar zaten uzun değil, bir şans vermeni isterim. Sararsa elinden düşürtmez. 
Sağ ol hocam özet için. Uzak doğu/dövüş/anime temaları pek ilgimi çekmese de, madem üçünüz de bu kadar sevmişsiniz, ilk kitabını okuyacağım. 
Bir de Homecoming üçlemesini bitirince, hiçbirimizin okumamış olduğu bir kitabı beraber okusak? @nefarrias_bredd (bu aralar yoğunsun hocam sanırım?) de eşlik eder belki. Bir etkinlik açarız zamanı gelince.
Neal Stephenson olabilir (gözümüz yerse
), Greg Bear olabilir, Adrian Tchaikovsky’nin güzel bir fantezi serisi olabilir, Glen Cook var, Mark Hodder’dan Spring Heeled Jack var, Charles Stross’un bayağıdır merak ettiğim Laundry Files serisi olabilir, Ian M. Banks Culture’dan bir şey okunabilir. Seçenek çok.
Süper olur. Stephenson’a bir türlü cüret edemiyordum, bu vesile ile giriş yaparız kabul ederseniz. ![]()
Başka fantastikler de olur elbette. Çokça duyduğum RJ Barker, Anna Stephens, Jen Williams ve self published’ler var. Kabul ederseniz bir anket açarız, kimsenin okumadığı bir kitap seçeriz. Hatta belki @M3rett0 da katılır. ![]()
Güzel geçerse (bence geçer) de her ay veya duruma göre 2 ayda 1 de bir kitap okuruz beraber. Bir ay fantastik bir ay bk da olur hatta. Off, heyecan yaptım. ![]()
Memnuniyetle. Harika olur. 
Bence de çok güzel olur, seve seve katılırım. 
Hocam hiç sormayın, iş başı tarihinden 5-6 gün önce vizenin elime ulaşmasıyla başlayan süreç canıma okudu, sonunda gelebildim ama sanırım sahalardan bir süre daha uzak olurum. ![]()
Yerleştin mi hocam Almanya’ya? Hayırlı olsun. 
Hayırlı olsun. Hoş geldin! 
Aramız uzak ama yardım edebileceğim bir konu olursa sormaktan çekinme hocam. En azından belki önceden karşılaştığım bir şeydir, bir fikrim olabilir.
Hayırlı olsun, umarım gömlünüze göre gider her şey.
Evet hocam, sağolasın.![]()
Haha çok teşekkür ederim, düşünmen yeter. Berlin’in göçmen beyaz yaka topluluğu iyi çalışıyormuş valla hocam, internette her konuda baya detaylı güzel rehberler varmış (Hepsinin n26 tarafından finanse edildiği şeklinde bir komplo teorim var ama yine de faydalılardı sağolsunlar).
Üçüncü kitabın adı “Hero”, kapakta da Drizzt var. Ben iyice gaza geldim. Menzo’yu rogue dedikleri, kellesini almayı en çok istedikleri adam olan Drizzt kurtaracak. ![]()
Hadi başlayalım ikinci kitaba. ![]()
(20 karakter sınırı)