Okuma Etkinliği - Ay Bahçeleri (Malazan #1) - Steven Erikson

Kesinlikle katılacağım.

1 Beğeni

Sen katılacaksan kesin kaos çıkar. 16 gün sonra patlamış mısır filan patlatayım bari. :buyucu:

2 Beğeni

Katıldım ama merak ettiğim bir şey var; 1.5 ay sonra mı kitap hakkında sohbet başlayacak burada?

1 Beğeni

Tam kitabı unutmalık bir süre hakkaten :smiley:

1 Beğeni

15 gün sonra kitabı 1 günde de okuyan, 30 günde de okuyan bu başlık altında konuşabilir. :slight_smile:

2 Beğeni

Sınava çalıştığımdan dolayı kafamı verebilir miyim bilmiyorum ama ben de katılmak istiyorum :smile: Daha önce hiçbir etkinliğe katılmamıştım, bu etkinlik çok güzel olacak gibi geliyor. Denerim, baktım olmuyor daha güzel zamanlara ertelerim artık :smile: 45 gün süre olması da yavaş okuyanlar için güzel olmuş.

2 Beğeni

Cihan senin seveceğin türde çeviri yapıyor aslında. Ben de severim çevirilerini ama derdim hep şiirler. Cidden epik çoğu ve derin anlamları çıkıyor. Alıntılar da aynı şekilde. Disk Dünya için Ölüm’ün alıntılarını konuşmuştuk ya senle öyle düşün. Umarım memnun eder herkesi. Ben olmazsam söylerim ama direkt, artık kimin ne düşündüğü yok “Senin kendi ingilizcen de iyi değil” falan sallayacak kafada değilim. Ciltli almayacağım ben ama, okuyamıyorum ciltliden. Çok zor oluyor iş yerinde vesair.

3 Beğeni

Takvimi yeniden düzenlediğimiz için ilk mesajdaki “Katılıyor, Düşünüyor.” oyları maalesef silindi. Tekrar oy vermenizi rica ediyorum.

1 Beğeni

Etkinlik için son 15 gün. Katılmak isteyenleri bekleriz. :slight_smile:

2 Beğeni

Ben de katılmaya çalışacağım.

@_Ged Hadi gel bekliyorum :relaxed:.

4 Beğeni

Seni yalnız bırakmayacağım, Sevgili Kaplumbağam.
Şaka maka, bana çıkmasa katılamayacaktım etkinliğe. Herkese buradan teşekkür ediyorum. :new_moon_with_face::tada:

5 Beğeni

Acaba 1 hafta ötelesek mi hocam? Kitap 26’sı yerine en erken 1 Şubat’ta elimize geçecek. Çok paldır küldür okumayalım :slight_smile:

Soralım hocam herkese. :slight_smile:

Arkadaşlar etkinliğin başlangıç tarihi ne olsun? Oylarsanız sevinirim.

• 10 Şubat kalsın
  • 15 Şubat yapalım
  • 20 Şubat yapalım

0 oylayanlar

2 Beğeni

Hocam ben kitabı sipariş ettim ama okuma etkinliğine katılamayacağım. Şu an başka bir seriyi tekrardan okuyorum. Arada vermek istemiyorum. Belki ikinci kitap çıktığında etkinliğe katılabilirim.

1 Beğeni

Benim açımdan sakınca yok hocam, nasıl istersen. Keyifli okumalar. :slight_smile:

2 Beğeni

Hocam etkinlik kaç gün sürecek bu arada

1 Beğeni

1 ay sürmesi planlanıyor.

1 Beğeni

O zaman ben de katılabilirim etkinliğe ya. Ben birkaç gün sürer zannediyordum.

3 Beğeni

Herkese merhaba. Kayip rıhtımda çok eskiden üyeliğim vardı. On yılı aşkın süre önce, sanırım mit’in yemin ve öç kitabı çıkmıştı o dönem. Ama o hesabıma erişemedim. Galiba o dönemden kalan hesaplar artık yok.
Malazan uzun zamandır okumak istediğim bir seriydi fakat dili ağır, okuması zor diye gördüğüm yorumlardan, ingilizcesine girmeye hep çekinmiştim. Kitabı kitapsepetinden sipariş ettim -ilk defa kullandım umarım pişman etmez- siparişin heyecanıyla yeni hesap açıp etkinliğe kayıt oldum ben de.
Eğer kitap elime erkenden geçerse okumak için 10 Şubat’ı beklemeye söz veremem :yum: fakat tartışmalarda burada olmak istiyorum umarım araya başka meşgaleler girmez.

11 Beğeni