Okuma Etkinliği - Ay Bahçeleri (Malazan #1) - Steven Erikson

İşte forumda görmek istediğimiz ruh bu! Harikasın. :slight_smile:

Ben de kalsın isterdim ama imkansız. :slight_smile:

2 Beğeni

Artık bir bebiş serimiz daha oldu :slight_smile: Bensiz olur mu aşk olsun.

1 Beğeni

Beğendim yahu, aşık olmadım sadece. :sweat_smile: Kings of the Wyld’a daha çok yükseliyorum mesela. :slight_smile: Malazan için şiddetli meraktayım ama 15 gün sonraya falan başlayacak olmamız isabet olmuş, Seveneves bitmeden başlayamam çünkü. Gerçekten kendine aşık ederse rereadlerin çevirisi için el atmaya çalışırım. :+1:

4 Beğeni

Siz daha iyi bilirsiniz tabii. Deneyimsizliğim için sizlerden özür dilerim.

1 Beğeni

Başlık tavsiyeniz şakaya gelmeyecek kadar ciddi bir konuydu. Size büyük haksızlık ettim, özür dilerim.

1 Beğeni

Tabii ki de katılıyorum. Ne zamandır bekliyoruz sonuçta. :slight_smile:

2 Beğeni

Yihuuu. :partying_face:

2 Beğeni

Genellikle serilere ben de hepsi çıkmadan okumama kararı almıştım fakat bu ekiple okumayı kaçıramam. Varım diyorum ben de :smiley:

3 Beğeni

Ahh finaller…(20 karakter)

1 Beğeni

Son bir iş dostum, lanet olası son bir iş. :grinning_face_with_smiling_eyes: Ekibi bir arada görmek güzel olacak bence de. @Ozgur de katılırsa tabii.

4 Beğeni

Kitabın yazarı bile serinin bu kadar üstüne düşmemiştir. :slightly_smiling_face:
Kitabı çok beğeneceğime dair içimde güzel hisler var.
Okumak için sabırsızlanıyor ve tabiki katılıyorum.

Çok fena gaza geldim.:slightly_smiling_face:

3 Beğeni

Bu etkinlik forum tarihindeki en keyifli ve en faydalı okuma etkinliği olabilir. Seriyi okumuş olanların da katkısıyla, hikayeyi birlikte tartışarak okuyunca ilk kitabın devasa evrenine alışmanın zorluğu minimuma inecektir. Böyle olunca alınacak zevk de çok artar. İyi bir katılım olursa ben başlıktaki mesaj sayısının 1.000’i rahat geçeceğini düşünüyorum. :slightly_smiling_face:

5 Beğeni

Spoiler verilirse yangın yaparım. Blurlanmış bir 9. kitap spoilerını hoş karşılamam şimdiden söyleyeyim :smiley:

Niye öyle bir şey yapalım ya? Gerçi verilse bile 9. kitap çıkana kadar 50 kere unutursun onu. :slight_smile:

Seri kitaplarda okunan kitapla ilgili Allah ne verdiyse serbest, sonraki kitaplar ile ilgili konuşmak yasak. Bunu ilk mesaja da ekleyeyim. :+1:

Edit: Ekleyemiyorum, izin vermiyor. @SJack Ahmet sen etkinlik takvimi ekleyince ben artık ana mesajı güncelleyemiyorum.

4 Beğeni

Teşekkür ederim.

Bazen olayın heyecanıyla, konuyu bilen iki kişi blurlayıp bam güm girebiliyor. Sizde öyle bir şey olacağını sanmıyorum ama aklıma gelince söyleyeyim dedim. :slight_smile:

1 Beğeni

Sınav seneme getirdiniz ya şu seriyi, ah ulan İthaki :smiley:

6 Beğeni

Aralarından en iyisi bu, çünkü kapaktaki dayıyla yengenin kim oldukları belli değil. Yok böyle birileri. :slight_smile:

4 Beğeni

Bir de yanlış bilmiyorsam bu ciltli kitap kapağı. :joy:

1 Beğeni

Bu foruma girdiğimden beri o kadar bahsedildi ki bu seriden, şu an heyecanla bekliyorum çıksa da okusam diye. Bu arada forumda ilk defa okuma etkinliğine katılmayı hedefliyorum bu kitapla hadi bakalım.

5 Beğeni

Katılmaya çalışacağım. Şu sıra çok aktif değilim ama olsun. Zaten çok merak ediyorum çeviriyi.

2 Beğeni