Okuma Etkinliği - Ay Bahçeleri (Malazan #1) - Steven Erikson

Oylamamız 1 Şubat’a kadar devam edecektir. Lütfen oy kullanınız. :slight_smile:

1 Beğeni

Normal 10 Şubat’ta başlayıp bitişi uzatsak olmaz mı? Yani bir aya değil bir buçuk ay devam etsin okuma. O zaman herkes rahat yetişir herhalde

1 Beğeni

O da mümkün. Zaten çoğu kitap yakında ulaşacak herkese. Çok da beklememek lazım diye düşünüyorum. Ama sonuçta çoğunluk ertelensin derse de yapacak bir şey kalmıyor.

Belki sizin bu önerinizi dikkate alıp oy değiştiren olur. :slight_smile:

Not: Bitiş süresini dilediğimiz kadar uzatabiliriz.

1 Beğeni

Aynen. Gelsin de etkinlik başlasın istiyorum. Beraber okuyunca daha eğlenceli olur diye etkinliği bekliyorum o da çok uzarsa sabrım yetmez. :slight_smile:

2 Beğeni

Herkesin ki gönderiliyor bizim ki daha temin edildi diyor be hocam

2 Beğeni

Kargoya verildi, heyecan artıyor.

3 Beğeni

Etkinliğin başlama tarihi belli mi şu an? O tarihten itibaren spoilerlı konuşabileceğiz bu başlıkta değil mi ?

1 Beğeni

Okuma etkinliği en erken 10 Şubat’ta başlıyorsa ben de katılabilirim. Stajımın bitişine denk geldiği için daha çok zamanım olacak. :slight_smile:

2 Beğeni

Henüz belli değil. En erken 10 şubat. Ama insanlar dayanamayıp okumaya başladı bile. Kontrolü kaybediyor gibi hissediyorum. :slight_smile:

Normalde öyle. Ertelenme ihtimali de var.

4 Beğeni

Açıkçası 10 şubat bile bana geç geliyor :sweat_smile: etkinliği ertelemek yerine süreyi uzatmak bana da daha mantıklı geldi.

2 Beğeni

Serinin tamamını okuyabileceğimi sanmıyorum. Çünkü o kadar hikâyeyi ve karakteri aklımda tutacak kadar akıllı değilim😅 Yıllardır bu seri için heyecanını diri tutabilen sevenleri adına ilk kitabı sipariş verdim. Umarım etkinliğe katılacağım.

1 Beğeni

Oylama çok yakın gidiyor. Oy verirseniz sevinirm arkadaşlar. 01.02.2022 20:00’da oylama sona erecektir. :slight_smile:

Burada durumu @sjack 'in oyu belirlemiş yine. Her şey taraf değiştirmesine bağlı. Sjack ne istersin bizim tarafa geçmek için? 1 litre robot yağı teklif ediyorum. :smiling_imp::smiling_imp::smiling_imp:

4 Beğeni

1 Litre bu pahalılıkta yetmez. En az 10 Litre.

1 Beğeni

Sevgili rıhtım ahalisi oyunuzu mümkünse 20 Şubat olarak değiştirin lütfen. Ne kadar geç başlarsak o kadar iyi olur. Bitirmem gereken kitaplar var. :joy:

4 Beğeni

Baktım yirmisi olacak gibi değil ben de en azından beş gün beş gündür diyerek ihaleye fesat nasıl karıştırırım diye düşünüyordum. :sweat_smile:

3 Beğeni

Elimizden geleni yapalım. :grin:

Gidip birkaç kişiyi tehdit edeyim. Olmazsa kurbağa operasyonu yapacağız. :buyucu:

Hamet işi bozuyor direkt onunla başlayalım. Artık format mı atarız yoksa yedek parça olarak söker satar mıyız bilemiyorum. :blush:

Hamet için o çok istediği şey konusunda yardımcı olabilirdim ama @SJack hep yanlış ata oynuyor. :sweat_smile: